راهنما خرید دستگاه نشاکار

ماشین نشاکار چیست؟

ماشین نشاکار جزو ماشین های زراعی است که برای کشت نشایی مکانیزه در مزارع استفاده می شود. ماشین های نشاکار در انواع مختلف وجود دارند. معمولا به دو دسته: ماشین نشاکار اتوماتیک و ماشین نشاکار نیمه اتوماتیک تقسیم می شوند.

ماشین نشاکار از یک یا چندین واحد کارنده تشکیل شده است. هر واحد کارنده در هر ردیف مسرتقل، عمل کاشت نشا را در زمین انجام می دهد.

تفاوت نشاکار برنج با نشاکار مزارع سبزی و صیفی

بسیاری افراد نشاکار را همان نشاکار برنج تصور می کنند. معمولا اغلب افراد خصوصا در کشور ما با شنیدن کلمه ی نشاکار به یاد نشاکاری برنج و دستگاه نشاکار برنج می افتند. حال آنکه سیستم کشت و در کل  زراعت برنج بطور کامل با زراعت دیگر محصولات زراعی متفاوت است. برنج زمین گل و بستر پر از آب داشته و ادواتی که برای این مزراع استفاده می شوند کاملا با کشت سبزی و صیفی و سایر تولیدات زراعی متفاوت می باشند. در کشاورزی ایران هم سازمان وزارت کشاورزی به درخواست انجمن تولیدکنندگان ماشین ها و تجهیزات کشاورزی ایران (اتماک) به تازگی اقدامات خوبی را در راستای جداسازی ادوات زراعت برنج از کشاورزی دیگر محصولات کشاورزی انجام داده اند.

دستگاه نشاکار
تولید نشا برای نشاکاری
برای  انواع دستگاه کاشتت نشایی ابتدا نشا را در گلخانه های تولید نشا پرورش می دهند. بذر گیاه مورد نظر به کمک دستگاه “بذرکار سینی نشا” در سینی نشا پلاستیکی یا یونولیتی کشت شده و مراقبت های لازم تا زمان انتقال فراهم می شود. در گلخانه تولید نشا کشت بذر در سینی توسط دستگاه بذرکار و در تیراژ بالا به راحتی صورت می گیرد. این گلخانه ها مختص تولید نشا بوده و معمولا در سطح وسیع اقدام به دریافت سفارش و تولید نشا به صورت کاملا مکانیزه می نمایند. این شیوه تولید مکانیزه نشا در سالیان اخیر رو به گسترش بوده چون سرعت و دقت بالاتری در تمام مراحل از کشت بذر و تولید نشا تا انتهای چرخه و کاشت و استقرار نشا در زمین، را شاهد هستیم. 

نشاکار دستی یکی از محبوب‌ترین ادوات کشاورزی باغداران است، به دلیل قیمت پایین، کاربرد راحت و جابجایی آسان. به نشاکار دستی، نشاکار راه­رونده نیز می­‌گویند. در این نوع نشاکار که به شکل یک لوله بلند است، کشاورز همانطور که راه می‌رود در یک ردیف نشاها را به صورت دستی از درون لوله نشاکار به مکان کاشت هدایت می­‌نماید و دستگاه نشاکار آن را در عمق مورد نظر قرار داده و تثبیت می‌کند و در نهایت کاشت نشا را به پایان می­‌رساند. نشاکار دستی کوچک و سبک بوده و امکان جابجایی راحت تری دارد. دستگاه نشاکار دستی گوجه فرنگی از پرکاربردترین نوع این وسیله است.

 انواع نشاکار دستی

  • نشاکار دستی چهار ردیفه (یا دستگاه نشا چهار ردیفه)
  • نشاکار دستی شش ردیفه (یا دستگاه نشا شش ردیفه)
     

نشاکار ماشینی

به نشاکار ماشینی، نشاکار موتوری یا نشاکار سوار شونده هم می­‌گویند. در نشاکار موتوری، کارگر سوار دستگاه شده و آن را روشن می نماید و با حرکت دستگاه عمل کاشت نشا انجام می­ شود. 
 

نشاکار دو ردیفه آترانس:

از نشاکار دو ردیفه آترانس در کاشت های متراکم (که در آن عملیات نشاکاری با دستگاه های معمولی سخت است) استفاده می­ شود. در کاشت متراکم فاصله­ بین پشته ها کمتر از پنجاه سانتی متر است؛ مانند کاشت نشای گوجه فرنگی و فلفل.

دستگاه نشاکار عمیق کار:

به نشاکار عمیق کار، نشاکار ردیف کار هم می ­گویند، نشاکار عمیق کار امکان اتصال به تراکتور را دارد. از ویژگی­ های آن امکان کاشت نشاها به صورت یکنواخت در ردیف­ ها است و برای کاشت نشاهای حبوبات مثل نخود و لوبیا استفاده می­ شود.

ماشین نشاء 230x230 1

 نشاکاری چه اهمیتی دارد؟

نشاکاری باعث کاهش مصرف آب و مصون ماندن نشا از آفات و امراض گیاهی می شود. زمان تولید کاهش پیدا می کند و محصول زودتر از زمان مقرر تولید می شود. بدین صورت گیاه در یک فصل چند بار محصول را تولید می کند. بنابراین یکی از مهم ترین مزایای نشاکاری صرفه جویی در آب و مواد مغذی برای رشد گیاه، محصول بیشتر و رشد درآمد می باشد.

پرکاربردترین دستگاه نشاکاری:

از این دستگاه میتوان برای کاشت انواع نشا و قلمه ها مانند گوجه فرنگی، بادمجان و انواع حبوبات مانند لوبیا و نخود و غیره استفاده کرد. یکی از مهمترین کاربردهای این دستگاه برای کاشت برنج است که به دستگاه نشاکاری برنج  معروف می باشد. چون کاشت نشای برنج از دیگر نشاها سخت تر است و باید در ردیف ها و فواصل کاملا منظم استفاده شود. بنابراین این دستگاه به خوبی از عهده آن برمی آید. مکانیزه کردن کشت نشای برنج باعث بالا رفتن سود و کیفیت این محصول می شود.

نوشته های مشابه

دستگاه نشاکار دستی دو نوع رایج  دارد:

دستگاه نشاکاری دوردیفه و دستگاه نشاکاری شش ردیفه

چرا نشاکاری می کنیم؟

سبزیجاتی که به وسیله نشا کشت می شوند. نسبت به سبزیجاتی که در مزرعه با بذر تولید می شوند، فصل رشد کوتاهتری دارند. به همین منظور تولید کنندگان با هدف تولید محصول زودرس، کاهش زمان تولید و برداشت دویا چند مرتبه محصول در طول یک فصل رشد از نشها استفاده می کنند. تولید نشا در محیط های کنترل شده این مزیت را دارد که از تنش های محیطی ، عوامل بیماری زا آفات و امراض مصون می باشند.

با استفاده از نشا می توان کوددهی و آبیاری را با راندومان بالاتری در اوایل دوره رشد اعمال نمود.

به عنوان مثال نشا اقلام سیفی جات را به مدت 40 روز در گلخانه ها می کاریم و سپس آن را به مزرعه انتقال می دهیم. که با اجرای این امر مصرف آب به طرز چشمگیری کاهش پیدا می کند. زیرا بخش زیادی از آب در دوران رشد و جوانه زنی مصرف می شود.

محصولات حاصل از نشا را می توان زودتر از آنهایی که از دانه روییده اند ،برداشت نمود. پرورش دهندگانی که از نشا استفاده می کنند می توانند از بازارهای اول فصل بهره مند شوند. و زمان لازم برای تولید یک محصول را کاهش دهند تا کشت دوم و سوم را طی یک فصل رشد تولید نمایند

اجزای اصلی دستگاه نشاکار:

این دستگاه دارای اجزای مختلفی است. بسته به نوع دستگاه نشاکاری برخی اجزای آن با یکدیگر متفاوت است. اما ساختار و طراحی اکثر نشاکارها شباهت زیادی به هم دارد. با سایت راشاماشین همچنان همراه باشید تا در ادامه مطلب مهمترین اجزای این دستگاه را به اختصار توضیح دهیم. 

چرخ های نشاکار:

چرخ های نشاکار یا فشار دهنده بیشتر جنسی فولادی با روکشی پلاستیکی دارند. این چرخ ها میزان فشرده سازی خاک را کنترل می کند.  همین امر باعث می شود کمترین آسیب ممکن به نشا وارد شود.

سینی نشا:

این سینی ها برای پرورش نشا به کار می رود. بیشتر سینی های نشا جنس های استیرو فوم، پلی اتیلن، پلی استایرن و پلی پروپیلن است.

 درب بازکن بنزین:

در نشاکارهایی که با سوخت بنزین کار می کنند باک بنزین دارای دو در پوش داخلی و خارجی است . درپوش داخلی از جنس پلاستیک است و مانع بیرون ریختن سوخت می شود. درب خارجی از جنس بدنه دستگاه است و از سرقت سوخت ماشین جلوگیری می کند.

 کاربراتور دستگاه نشا:

یکی از اجزای مهم نشاکار کاربراتور دستگاه می باشد. در واقع کاربراتور پس از تبدیل سوخت دستگاه از مایع به پودر، مقداری از آن را به داخل منیفولد هوا می فرستد.

 پوسته گیربکس:

این پوسته از اجزای گیربکس محافظت می کند. جنس آن از چدن ریخته گری و نشکن است.

کاربرد نشاکار برای کشت مکانیزه در مزارع:

کشت نشایی مزیت های بسیاری دارد ولی کشت گسترده نشایی در مزراع به صورت دستی امکان پذیر نیست. بنابراین نیاز است برای کشت در سطح وسیع، از ماشین نشاکار استفاده کنیم. چرا که کشت دستی نشا در مزارع بزرگ علاوه بر سختی کار و لزوم تعداد بالای نیروی کارگری، از دقت و هماهنگی لازم برخوردار نخواهد بود. همچنین نشاکاری در یک زمان انجام نشده و رشد یکسان نیز نخواهند داشت. در نتیجه رشد محصول در مزرعه یکنواخت نشده که بر عملیات داشت و برداشت هم تاثیر گذار خواهد بود.به کمک ماشین نشاکار امکان کشت هزاران نشا در هر ساعت به راحتی و دقت بالا میسر می شود. درحالی که کشت دستی در این تیراژ عملا ممکن نیست. کشت توسط ماشین نشاکار با دقت بالا و یکنواختی خوبی صورت می پذیرد. در شروع کشت ابتدا تنظیمات دستگاه را مطابق نیاز انجام داده که تا انتها یکسان می ماند و سبب یکنواختی و دقت بالای کشت در هکتارها مزرعه می شود.مزیت های کشت نشاییدر جهان کشت نشایی به سرعت جایگزین کشت بذر می شود. با توجه به کاهش چشمگیر مصرف آب کشاورزی در کشت نشایی و کم آبی ایران، در کشور ما نیز این تغییر کشت از بذرکاری به نشاکاری ضروریست. مصون ماندن جوانه ها از آفات و امراض، کاهش زمان تولید و امکان کشت دو یا چند دوره در بازه یک فصل رشد از دیگر مزایای کشت نشایی است که این شیوه کشت را بسیار توجیه پذیر می سازد.به همین منظور تیداپارس در تکمیل پکیج کشت نشایی و بانک تولید نشای خود، ماشین نشاکار مزرعه را تولید و خدمت کشاورزان محترم عرضه نمود. 

کاربرد دستگاه نشاکار

تولید نشا برای نشاکاریبرای کشت نشایی ابتدا نشا را در گلخانه های تولید نشا پرورش می دهند. بذر گیاه مورد نظر به کمک دستگاه “بذرکار سینی نشا” در سینی نشا پلاستیکی یا یونولیتی کشت شده و مراقبت های لازم تا زمان انتقال فراهم می شود. در گلخانه تولید نشا کشت بذر در سینی توسط دستگاه بذرکار و در تیراژ بالا به راحتی صورت می گیرد. این گلخانه ها مختص تولید نشا بوده و معمولا در سطح وسیع اقدام به دریافت سفارش و تولید نشا به صورت کاملا مکانیزه می نمایند. این شیوه تولید مکانیزه نشا در سالیان اخیر رو به گسترش بوده چون سرعت و دقت بالاتری در تمام مراحل از کشت بذر و تولید نشا تا انتهای چرخه و کاشت و استقرار نشا در زمین، را شاهد هستیم. 

ماشین نشاکار چیست 1 768x576 1

انواع واحد کارنده در نشاکاردر ماشین نشاکار مزرعه، واحد کارنده اغلب به دو نوع: موزع استوانه ای یا موزع کلیپسی می باشد. در موزع استوانه ای سقوط نشا بر اثر وزن آن بوده و بصورت عمودی در زمین قرار می گیرد. در موزع کلیپسی، اپراتور نشا را بین دو گیره یا همان کلیپس قرار داده، نشا توسط گیره ها نگه داشته شده و در زمین قرار می گیرد. هر دو مدل ذکر شده قابلیت کشت نشای ریشه لخت را دارند اما در مدل موزع استوانه ای چون سقوط نشا با وزن آن تاثیر بسیاری در کشت صحیح دارد، کشت نشای ریشه لخت با کیفیت عالی انجام نخواهد شد و مدل کلیپسی برای کشت این نشا مناسب تر است. ماشین نشاکار مدل موزع استوانه ای کاربردی تر و رواج بیشتری در دنیا دارد. زیرا  به این دلیل که تولید نشای توپی (نشای پرورش داده شده در سینی نشا) مرسوم تر بوده و به دلیل مزایای بالاتر و ریسک و تلفات کمتر در کشت، همچنان رو به رشد است.

انواع ماشین نشاکار:

1 ماشین نشاکار اتوماتیکماشین

2 نشاکار نیمه اتوماتیک

موزع استوانه ای.jpg وب 768x576 1

روش کار ماشین نشاکار مزرعهمعمولا روش کارکرد ماشین های نشاکار به این صورت است که نشای توپی (نشای پرورش داده شده در سینی نشا) در موزع آنها قرار گرفته و به شیار باز شده در زمین هدایت و کاشته می شود. ماشین های نشاکار عمدتا به دو کارکرد نیمه اتوماتیک یا تمام اتوماتیک تقسیم بندی می شوند. ماشین های نیمه اتومات در کل دنیا رایج تر هستند. زیرا قیمت پایین تر و پیچیدگی کمتری دارند. در نشاکار نیمه اتوماتیک اپراتور نشا را از سینی نشا برداشته و در موزع قرار می دهد. درحالی که در نشاکار اتوماتیک نشا به طور اتوماتیک به موزع هدایت می شود. خاطر نشان می شود در آینده پس از رونق روز افزون گلخانه های مکانیزه تولید نشا و تولید پر تیراژ نشاهای مکانیزه، به طور قطع نشاکارهای اتومات رونق و کاربری بیشتری خواهند یافت. 

مشکلات کشت دستی نشا در مزرع کشت دستی نشا در مزارع مشکلات زیادی دارد، به همین دلیل بسیاری از زارعین علی رغم آگاهی از مزایای کشت نشایی به کشت مستقیم بذر توسط دستگاه های بذرکار روی می آوردند. از جمله مشکلات کشت دستی نشا در یک مزرعه:احتیاج به نیروی کارگری زیاد بالا رفتن هزینه کشت خصوصا در سطح وسیعخطاهای نیروی انسانیعدم یکنواختی در کشتشرایط محیطی سخت مزرعه و تاثیر آن در عملکرد نیروی کار

انواع واحد کارنده در نشاکاردر ماشین نشاکار مزرعه، واحد کارنده اغلب به دو نوع: موزع استوانه ای یا موزع کلیپسی می باشد. در موزع استوانه ای سقوط نشا بر اثر وزن آن بوده و بصورت عمودی در زمین قرار می گیرد. در موزع کلیپسی، اپراتور نشا را بین دو گیره یا همان کلیپس قرار داده، نشا توسط گیره ها نگه داشته شده و در زمین قرار می گیرد. هر دو مدل ذکر شده قابلیت کشت نشای ریشه لخت را دارند اما در مدل موزع استوانه ای چون سقوط نشا با وزن آن تاثیر بسیاری در کشت صحیح دارد، کشت نشای ریشه لخت با کیفیت عالی انجام نخواهد شد و مدل کلیپسی برای کشت این نشا مناسب تر است. ماشین نشاکار مدل موزع استوانه ای کاربردی تر و رواج بیشتری در دنیا دارد. زیرا  به این دلیل که تولید نشای توپی (نشای پرورش داده شده در سینی نشا) مرسوم تر بوده و به دلیل مزایای بالاتر و ریسک و تلفات کمتر در کشت، همچنان رو به رشد است.

کاربرد نشاکار برای کشت مکانیزه در مزارعکشت نشایی مزیت های بسیاری دارد ولی کشت گسترده نشایی در مزراع به صورت دستی امکان پذیر نیست. بنابراین نیاز است برای کشت در سطح وسیع، از ماشین نشاکار استفاده کنیم. چرا که کشت دستی نشا در مزارع بزرگ علاوه بر سختی کار و لزوم تعداد بالای نیروی کارگری، از دقت و هماهنگی لازم برخوردار نخواهد بود. همچنین نشاکاری در یک زمان انجام نشده و رشد یکسان نیز نخواهند داشت. در نتیجه رشد محصول در مزرعه یکنواخت نشده که بر عملیات داشت و برداشت هم تاثیر گذار خواهد بود.به کمک ماشین نشاکار امکان کشت هزاران نشا در هر ساعت به راحتی و دقت بالا میسر می شود. درحالی که کشت دستی در این تیراژ عملا ممکن نیست. کشت توسط ماشین نشاکار با دقت بالا و یکنواختی خوبی صورت می پذیرد. در شروع کشت ابتدا تنظیمات دستگاه را مطابق نیاز انجام داده که تا انتها یکسان می ماند و سبب یکنواختی و دقت بالای کشت در هکتارها مزرعه می شود.

مزیت های کشت نشاییدر جهان کشت نشایی به سرعت جایگزین کشت بذر می شود. با توجه به کاهش چشمگیر مصرف آب کشاورزی در کشت نشایی و کم آبی ایران، در کشور ما نیز این تغییر کشت از بذرکاری به نشاکاری ضروریست. مصون ماندن جوانه ها از آفات و امراض، کاهش زمان تولید و امکان کشت دو یا چند دوره در بازه یک فصل رشد از دیگر مزایای کشت نشایی است که این شیوه کشت را بسیار توجیه پذیر می سازد.به همین منظور تیداپارس در تکمیل پکیج کشت نشایی و بانک تولید نشای خود، ماشین نشاکار مزرعه را تولید و خدمت کشاورزان محترم عرضه نمود. 

انواع دستگاه نشاکاری:دستگاه نشاکاری مدل های مختلفی دارد که مهمترین آن دستگاه نشاکار ماشینی و دستی است.دستگاه نشاکار ماشینی:به صورت سوار شونده است و کشاورز می تواند سوار دستگاه شود و عملیات کاشت را  انجام دهد. این مدل انواع مختلفی دارد. به عنوان مثال دستگاه دو ردیفه آترانس را می توان نام برد. از این د ستگاه برای کاشت نشای فلفل و گوجه فرنگی و… در کل گیاهانی که کاشت متراکمی دارند استفاده می شود. دستگاه نشاکار عمیق کار:مدل دیگری از دستگاه های نشاکار به تراکتور متصل می شود. این دستگاه برای حبوباتی مثل نخود و لوبیا کاربرد دارد. این دستگاه بعد از اتصال به تراکتور در مزارع عملیات کاشت نشا را در حجم بالا انجام می دهد. دستگاه انتقال نشا:این دستگاه بیشتر برای کاشت نشا گیاهانی که رشد دو مرحله ای دارند استفاده می شود. نشاکار دستی:یکی از نمونه های رایج دستگاه های نشاکار نمونه دستی آن است. در واقع نشاکاردستی نوعی دستگاه راه رونده است. ظاهر آن مانند یک لوله است. بدین صورت که کشاورز نشا را در درون لوله قرار می دهد و به وسیله قسمت های دیگر دستگاه آن را در عمق زمین تثبیت می کند.این دستگاه به دلیل قیمت پایین و حمل و نقل آسان، طرفداران زیادی دارد.دستگاه نشاکار دستی دو نوع رایج  دارد:دستگاه نشاکاری دوردیفه و دستگاه نشاکاری شش ردیفه. مزیت دستگاه نشاکاری چیست؟استفاده از این دستگاه باعث سرعت در انجام کار و صرفه جویی در زمان کشاورزان می شود. هزینه های نیروی انسانی کاهش پیدا می کند و کار به صورت بهینه تر و استانداردتری انجام می شود. از طرفی مصرف آب هم کاهش می یابد. هزینه کاشت به صورت چشمگیری کمتر و برداشت بیشتری هم  عائد کشاورزان و گلخانه دارها می شود. پرکاربردترین دستگاه نشاکاری:از این دستگاه میتوان برای کاشت انواع نشا و قلمه ها مانند گوجه فرنگی، بادمجان و انواع حبوبات مانند لوبیا و نخود و غیره استفاده کرد. یکی از مهمترین کاربردهای این دستگاه برای کاشت برنج است که به دستگاه نشاکاری برنج  معروف می باشد. چون کاشت نشای برنج از دیگر نشاها سخت تر است و باید در ردیف ها و فواصل کاملا منظم استفاده شود. بنابراین این دستگاه به خوبی از عهده آن برمی آید. مکانیزه کردن کشت نشای برنج باعث بالا رفتن سود و کیفیت این محصول می شود. معایب نشاکاری سنتی:در نشاکاری سنتی یا دستی علاوه براینکه سرعت و دقت کار به خاطر خستگی به شدت پایین می آید هزینه های زیادی را هم به کشاورزان تحمیل می کند. بنابراین برای زمین های زراعی وسیع اصلا به صرفه نیست. این روش علاوه بر سختی کار و استخدام تعداد زیاد نیروی انسانی از دقت لازم نیز برخوردار نخواهد بود. کاشت در یک زمان انجام نمی شود و رشد یکنواختی را نیز شاهد نخواهید بود. در نتیجه این نوع کاشت بر عملیات برداشت هم تاثیرات منفی خود را می گذارد.مهمتر از همه این که کاشت نشا به صورت دستی باعث خطا در عمق کاشت می شود. ولی در صورت استفاده از دستگاه نشاکار، عمق نشا استاندارد و برای همه نشاها یکنواخت است. مزایای نشاکاری :کاهش طول زمان مورد نیاز رشد گیاه در مزرعهتولید محصولات پیش رس و ارائه با قیمت نوبرانه با بهره وری از تولید نشا در سینی کشت و انتقال به مزرعهرعایت دقیق فاصله بوته ها و کاشت بر روی خطوط کاشتعدم نیاز به عملیات اضافه در مرحله داشت مثل تنک کردن و واکاریتقویت ریشه گیاه در مرحله نشایی برای دستیابی به محصولی یا کیفیتپیش رس کردن و کسب قیمت های نوبرانهامکان فراهم کردن شرایط محیطی مناسب در اوایل رشدکاشت گیاه در زمین حتی در شرایط نامساعد

3 6 600x559 1

نشاکاری می کنیم؟سبزیجاتی که به وسیله نشا کشت می شوند. نسبت به سبزیجاتی که در مزرعه با بذر تولید می شوند، فصل رشد کوتاهتری دارند. به همین منظور تولید کنندگان با هدف تولید محصول زودرس، کاهش زمان تولید و برداشت دویا چند مرتبه محصول در طول یک فصل رشد از نشا استفاده می کنند. تولید نشا در محیط های کنترل شده این مزیت را دارد که از تنش های محیطی ، عوامل بیماری زا آفات و امراض مصون می باشند.با استفاده از نشا می توان کوددهی و آبیاری را با راندومان بالاتری در اوایل دوره رشد اعمال نمود.به عنوان مثال نشا اقلام سیفی جات را به مدت 40 روز در گلخانه ها می کاریم و سپس آن را به مزرعه انتقال می دهیم. که با اجرای این امر مصرف آب به طرز چشمگیری کاهش پیدا می کند. زیرا بخش زیادی از آب در دوران رشد و جوانه زنی مصرف می شود.محصولات حاصل از نشا را می توان زودتر از آنهایی که از دانه روییده اند ،برداشت نمود. پرورش دهندگانی که از نشا استفاده می کنند می توانند از بازارهای اول فصل بهره مند شوند. و زمان لازم برای تولید یک محصول را کاهش دهند تا کشت دوم و سوم را طی یک فصل رشد تولید نمایند.اجزای اصلی دستگاه نشاکار:این دستگاه دارای اجزای مختلفی است. بسته به نوع دستگاه نشاکاری برخی اجزای آن با یکدیگر متفاوت است. اما ساختار و طراحی اکثر نشاکارها شباهت زیادی به هم دارد. با سایت راشاماشین همچنان همراه باشید تا در ادامه مطلب مهمترین اجزای این دستگاه را به اختصار توضیح دهیم. چرخ های نشاکار:چرخ های نشاکار یا فشار دهنده بیشتر جنسی فولادی با روکشی پلاستیکی دارند. این چرخ ها میزان فشرده سازی خاک را کنترل می کند.  همین امر باعث می شود کمترین آسیب ممکن به نشا وارد شود.سینی نشا:این سینی ها برای پرورش نشا به کار می رود. بیشتر سینی های نشا جنس های استیرو فوم، پلی اتیلن، پلی استایرن و پلی پروپیلن است. درب بازکن بنزین:در نشاکارهایی که با سوخت بنزین کار می کنند باک بنزین دارای دو در پوش داخلی و خارجی است . درپوش داخلی از جنس پلاستیک است و مانع بیرون ریختن سوخت می شود. درب خارجی از جنس بدنه دستگاه است و از سرقت سوخت ماشین جلوگیری می کند. کاربراتور دستگاه نشا:یکی از اجزای مهم نشاکار کاربراتور دستگاه می باشد. در واقع کاربراتور پس از تبدیل سوخت دستگاه از مایع به پودر، مقداری از آن را به داخل منیفولد هوا می فرستد. پوسته گیربکس:این پوسته از اجزای گیربکس محافظت می کند. جنس آن از چدن ریخته گری و نشکن است. نکاتی در مورد خرید دستگاه نشاکاری:برای خرید بهترین دستگاه نشاکار باید به نکات مهمی توجه کرد. اول این که این دستگاه چند ردیفه هستند. اینکه فواصل بین ردیف ها و عمق کاشت در هر دستگاه به چه صورت است یک نکته بسیار مهم می باشد. سرعت انتقال نشا به خاک هم خیلی مهم است. در صورتی که دستگاه سرعت مناسبی داشته باشد باعث افزایش عملکرد و کاهش هزینه نیروی انسانی می شود. از طرفی باید به بازدهی دستگاه نشاکار و اینکه در ساعت چه تعداد نشا توسط آن کاشته می شود هم توجه کرد.این بازدهی بستگی به موزع گردان و تعداد فنجان ها و یا حفره های روی موزع دارد.

ثابت ماندن عمق کاشت در ماشین نشاکار، تحت هر شرایطی!یکی از مزایای نشاکاری صیفی جات با دستگاه نشاکار صیفی و سبزی، ثابت ماندن عمق کاشت در نشاکاری است. عمق کاشت در نشاکاری بسیار مهم است. نشاکاری توسط نیروی انسانی و به صورت دستی، علاوه بر آسیب های فیزیکی که برای کارگران زحمتکش به وجود می آورد، موجب خطا در عمق کاشت می شود. بدین ترتیب بخش زیادی از نشاهای گرانقیمت در عمق استاندارد استقرار نیافته و از بین می روند.با خرید دستگاه نشاکار تیداپارس و نشاکاری با آن، عمق کاشت نشا، در اندازه استاندارد تنظیم شده و در تمام مزرعه یکنواخت خواهد بود. دستگاه نشاکار صیفی تیداپارس عملیات نشاکاری را در مزارع بزرگ با سرعت بسیار بالایی انجام می دهد و بدین ترتیب از فشار کار کارگران نیز کاسته خواهد شد. 

موزع ها در ماشین نشاکار از دو نوع ساخته شده اند:الف) موزع لاستیکی یا پلاستیکی:این موزع تشکیل شده از دو صفحه ی مدور که می تواند حول یک محور بچرخد و این قرار گیری صفحات به طوری است که زاویه ای را تشکیل می دهد. کارگر می بایست نشا را از ریشه گرفته و ساقه و برگ را بین دو صفحه پلاستیکی قرار دهد. در روند قرار دادن نشا در زمین زراعی بر عهده دستگاه می باشد و نشا از بین صفحات به داخل شیارهای هدایت می شود.ب) موزع وی شکل:این نوع از موزع به صورت چنگالی عمل می کند و با دهانه ی چنگالی خود چندین نشا را گرفته و پس از حمل آنها را در شیارها می کارد.در بعضی از ماشین های کاشت نشا تدابیری برای آبیاری نهال های کاشته شده اندیشه شده است و مخزنی مجهیز به یک شیر در آن تعبیه شده که پس از نصب بر روی دستگاه می توان در حین کاشت نشا برای آبیاری نهال ها اقدام کرد.

قیمت دستگاه نشا کاردستگاه نشاکار دارای انواع گوناگونی است که هریک مشخصات متنوعی دارند که در قیمتگذاری برای آنها موثرند

چند نکته مهم در زمان خرید دستگاه نشاکارباید در هنگام خرید دستگاه نشاکار planter machine به این موارد که چند ردیفه است و فاصله بین ردیف ها و عمق کاشت آن به چه شکلی می باشد توجه کرد. زیرا سرعت مناسب دستگاه سبب افزایش راندمان و پایین آمدن هزینه های مربوط به نیروی انسانی می شود. همچنین به تعداد کاشت نشا در هر ساعت هم باید توجه داشت، زیرا هرچه تعداد حفره بر روی موزع بیشتر باشد تعداد نشاء کاشته شده نیز بیشتر است

نهایی تولید کنندگان نشا به‌ حساب می‌ آیند و از طرف دیگر ماده اولیه با ارزشی جهت شروع کشت یک محصول بوده و محصول نهایی آن عاید تولید کنندگان سبزی خواهد بود. دستگاه نشاکار دستی کارابوژان جهت کشت انواع نشاء صیفی و سبزی و نهال و همچنین انواع غده ها نظیر سیر ، سیب زمینی، پیاز قابل استفاده می باشد. دستگاه نشاکار دستی کارابوژان ابزاری است بسیار ساده با طراحی حرفه ای با ورق ضخیم همراه با دو سم کشنده ست. در ادامه چندین نکته در مورد مزایای استفاده از دستگاه نشاکار دستی کارابوژان برای شما عزیزان آورده ایم. کاهش شدید هزینه های کارگری بدلیل نیاز به کارگر کمتر در زمان نشا کاری با استفاده از دستگاه نشاکار دستی کارابوژان را به همراه دارد. با استفاده از این دستگاه می توانید کنترل و دقت بیشتر در کشت را داشته باشد.

اهداف اصلی از پرورش گیاهان به صورت نشا را می‌توان در سه مورد خلاصه نمود:فصل رشد در منطقه کوتاه است و گیاه چنانچه از همان ابتدا در محل اصلی خود کشت شود، نمی‌تواند دوره رشد خود را کامل نمایدبه دست آوردن محصول زودرس.به دست آوردن گیاهان یکنواخت از نظر شکل، اندازه و …این مزایا باعث شده است که در سال های اخیر استفاده از نشا برای تولید تعدادی از سبزی ها افزایش پیدا یابد. امروزه تمام محصول گل کلم و کرفس موجود در امریکا ترجیحاً از پرورش نشا بدست می‌آیند. وضعیت مشابهی نیز در انگلستان وجود دارد به طوری که در آنجا کشت تره فرنگی، کلم بروکسل و حدود ۶۰% از محصول کاهو بیشتر به صورت نشایی صورت می‌گیرد.استفاده از نشا جهت تولید سبزی، روشی است که مزایای بسیاری را می‌توان برای آن متصور شد. چنانچه معایبی را بتوان برای استفاده از نشاکاری بیان کرد، می‌تواند به دلیل عدم اطلاع کافی، مدیریت نامناسب و موارد خاص فیزیولوژیکی باشد.

نشا و کشت نشاییامروزه همگی با مقوله ی نشا و تولبد نشا در مراکز تخصصی تحت عنوان “گلخانه های تولید نشا“ از بابت سودمندی آن در کشاورزی نوین امروز آشنا هستید. می خواهیم در این مقاله در رابطه با کشت نشایی و ماشین های نشاکار و کاربرد آنها صحبت کنیم. ماشین های نشاکار برای تسهیل در روند کاشت نشا تولید و بهره برداری شده اند.دستگاه های نشاکار در واقع یکی دیگر از ماشین های مهم برای کاشت است که به وسیله ی آن می توان نشاهایی که در سینی کشت در گلخانه کاشته شده است را در زمین زراعی کاشت. این نشا ها می تواند شامل: گوجه فرنگی، بادمجان، کلم و کاهو و . . . باشند. در ساختمان یک دستگاه نشا کار اجزای زیر به کار برده شده است:1. شاسی: اسکلت بندی ماشین را شامل می شود که تمام قطعات دستگاه بر روی آن سوار است.2. مخزن: جعبه یا مخزن که نشا ها در آن چیده می شوند.3. صندلی: جهت مستقر شدن راننده4. شیار باز کن: این قسمت که کفش شیار باز کن نام دارد با عبور از میان خاک ها شیاری ایجاد می کند تا مناسب برای کاشت نشا باشد. عرض و عمق این شیار بستگی به کفشک دارد.5. موزع: پس از آن که نشاها در مخرن قرار گرفت باید در اختیار موزع قرار بگیرد. لازم ذکر است که هر نگه دارنده نشا دارای یک پوشش پلاستیکی است تا آسیبی به نشا وارد نسازد.

موزع ها در ماشین نشاکار از دو نوع ساخته شده اند:الف) موزع لاستیکی یا پلاستیکی:این موزع تشکیل شده از دو صفحه ی مدور که می تواند حول یک محور بچرخد و این قرار گیری صفحات به طوری است که زاویه ای را تشکیل می دهد. کارگر می بایست نشا را از ریشه گرفته و ساقه و برگ را بین دو صفحه پلاستیکی قرار دهد. در روند قرار دادن نشا در زمین زراعی بر عهده دستگاه می باشد و نشا از بین صفحات به داخل شیارهای هدایت می شود.ب) موزع وی شکل:این نوع از موزع به صورت چنگالی عمل می کند و با دهانه ی چنگالی خود چندین نشا را گرفته و پس از حمل آنها را در شیارها می کارد.در بعضی از ماشین های کاشت نشا تدابیری برای آبیاری نهال های کاشته شده اندیشه شده است و مخزنی مجهیز به یک شیر در آن تعبیه شده که پس از نصب بر روی دستگاه می توان در حین کاشت نشا برای آبیاری نهال ها اقدام کرد.

ددر مورد چه محصولاتی می‌‌‌توان با استفاده از تراکتور نشاکاری کرد؟شما می‌‌‌توانید دستگاه‌های ‌نشاکار را برای کاشت انواع محصولات کشاورزی به کار ببرید. یکی از مهم‌ترین محصولات در ایران برنج است که نشاکاری آن در مقایسه با دیگر محصولات کشاورزی سخت‌تر است. نشاهای برنج باید به شکل منظم و یکنواخت در ردیف‌های ‌شالیزار کاسته شوند. ازآنجاکه سرعت کار نیز دارای اهمیت است، به این منظور باید از دستگاه‌های ‌خاص نشاکار شالی و برنج استفاده کنید. نشاکاری مکانیزه باعث افزایش بازدهی و بهبود کیفیت محصولات کشاورزی خواهد شد. از انواع دستگاه نشاکار در کاشت صیفی‌جات و سبزیجاتی مانند فلفل، گوجه‌فرنگی و بادمجان استفاده می‌‌‌شود.

نشاکاری مکانیزه با تراکتور؛ راهی برای افزایش بهره‌وری در کشاورزیکاهش هزینه‌های ‌نیروی کار، سرعت عملیات و سهولت در کار از جمله معیارهایی هستند که کشاورزان را به استفاده از نشاکاری مکانیزه با تراکتور و انواع تجهیزات کشاورزی سوق داده است. شما همچنین به تجهیزاتی نیاز دارید که کارآمد و مطمئن باشند. به‌این‌ترتیب، همواره تولیدکنندگان تجهیزات کشاورزی از جمله تراکتور و دستگاه‌های ‌نشاکار سعی دارند، خطوط تولید خود را با نیازهای مشتریان تطبیق دهند. اگر شما هم به دنبال این هستید که پیشرفته‌ترین تجهیزات و ماشین‌آلات کشاورزی را متناسب با نیاز خود خریداری کنید، می‌‌‌توانید سری به وب‌سایت پارس آرای کوهستان بزنید و اطلاعات جامعی را در مورد انواع تجهیزات کشاورزی به دست آورید.  

انتخاب بهترین تراکتور برای نشاکاری متناسب با سطح زیر کشتمهم‌ترین فاکتور در انتخاب یک تراکتور مناسب، اندازه مزرعه شما است. هرچند در برخی موارد در مزارع کوچک نیز از تراکتورهای کامپکت برای عمل نشا استفاده می‌‌‌شود. اما به‌طورکلی، میزان سطح زیر کشت بر نوع و تعداد تراکتورهای مورد استفاده و همچنین اندازه ادوات مورد نیاز برای نشاکاری تاثیرگذار است. برای مثال برای یک مزرعه 25 هکتاری، استفاده از یک تراکتور 75 اسب بخاری برای خاک‌ورزی اولیه کارساز است. درحالی‌که از یک تراکتور کامپکت کوچک برای کاشت، نشا و دیگر مراحل کشاورزی استفاده می‌‌‌شود.

نشاکار سوارشوندهاز این دستگاه به منظور عملیات نشاکاری شالی استفاده می گردد .دستگاه نشاکار در دو مدل زیر وجود دارد :1- مدل راه رونده2- مدل سوار شوندهدستگاه مدل سوارشونده در مدلهای 6 و 8 ردیفه موجود می باشد .این دستگاه دارای چهار چرخ و به صورت خودرو می باشد که به راحتی عملیات نشاکاری را با عملکرد بالاتر انجام می دهد .دستگاه نشاکار از اجزای زیر تشکیل شده است :1- شاسی دستگاه2- موتور دیزل یا بنزینی3- گیربکس انتقال نیرو4- سیستم هیدرولیک5- بخش کارنده  با فاصله کاشت 10 الی 21 سانتیمتر و فاصله بین هر دو ردیف 30 سانیتمتر می باشد.دستگاه نشاکار سوارشونده به دلیل وجود دو کارنده برای هر ردیف در مقایسه با نشاکارهای راه رونده که یک کارنده برای هر ردیف دارند دارای عملکرد نشاکاری بیشتری می باشند.و به راحتی بین اراضی شالیزاری قابل جابجایی می باشد .

با استفاده از نشا می توان کوددهی و آبیاری را با راندومان بالاتری در اوایل دوره رشد اعمال نمود.به عنوان مثال نشا اقلام سیفی جات را به مدت 40 روز در گلخانه ها می کاریم و سپس آن را به مزرعه انتقال می دهیم. که با اجرای این امر مصرف آب به طرز چشمگیری کاهش پیدا می کند. زیرا بخش زیادی از آب در دوران رشد و جوانه زنی مصرف می شود.محصولات حاصل از نشا را می توان زودتر از آنهایی که از دانه روییده اند ،برداشت نمود. پرورش دهندگانی که از نشا استفاده می کنند می توانند از بازارهای اول فصل بهره مند شوند. و زمان لازم برای تولید یک محصول را کاهش دهند تا کشت دوم و سوم را طی یک فصل رشد تولید نمایند

اجزای اصلی دستگاه نشاکار:این دستگاه دارای اجزای مختلفی است. بسته به نوع دستگاه نشاکاری برخی اجزای آن با یکدیگر متفاوت است. اما ساختار و طراحی اکثر نشاکارها شباهت زیادی به هم دارد. با سایت راشاماشین همچنان همراه باشید تا در ادامه مطلب مهمترین اجزای این دستگاه را به اختصار توضیح دهیم. چرخ های نشاکار:چرخ های نشاکار یا فشار دهنده بیشتر جنسی فولادی با روکشی پلاستیکی دارند. این چرخ ها میزان فشرده سازی خاک را کنترل می کند.  همین امر باعث می شود کمترین آسیب ممکن به نشا وارد شود.سینی نشا:این سینی ها برای پرورش نشا به کار می رود. بیشتر سینی های نشا جنس های استیرو فوم، پلی اتیلن، پلی استایرن و پلی پروپیلن است. درب بازکن بنزین:در نشاکارهایی که با سوخت بنزین کار می کنند باک بنزین دارای دو در پوش داخلی و خارجی است . درپوش داخلی از جنس پلاستیک است و مانع بیرون ریختن سوخت می شود. درب خارجی از جنس بدنه دستگاه است و از سرقت سوخت ماشین جلوگیری می کند. کاربراتور دستگاه نشا:یکی از اجزای مهم نشاکار کاربراتور دستگاه می باشد. در واقع کاربراتور پس از تبدیل سوخت دستگاه از مایع به پودر، مقداری از آن را به داخل منیفولد هوا می فرستد. پوسته گیربکس:این پوسته از اجزای گیربکس محافظت می کند. جنس آن از چدن ریخته گری و نشکن است.

نشاکار دستی دراگون چیست؟با خرید نشاکار دستی دراگون چقدر در هزینه ها صرفه جویی می گردد؟نشاکار دستی دراگون راحت ترین ابزار برای نشاکاری انوع صیفیجات و یا سبزیجات می باشد. که طول نشا بیشتر از 10 سانتیمتر باشد.با خرید دستگاه نشاکار دستی دراگون، وسیله ای برای کاهش شدید هزینه کارگری خریداری کرده اید.دستگاه نشاکار دستی دراگون توسط یک دسته کاملا ارگونومیک و یک میله و اهرم طراحی شده است. که این میله و اهرم از طریق یک سیم و در نهایت تبدیل به دو سیم به انتهای دستگاه وصل می گردد. با فشار دادن این اهرم و حرکت انقباضی سیم ها دهنه دستگاه در خاک باز و نشا خارج می گردد

مشخصات فنی دستگاه نشاکار دستی دراگوندستگاه نشاکار دستی دراگون یک دستگاه کامل تولید شده از ورق گالوانیزه با کیفیت می باشد.کلیه ورق های استفاده شده در دستگاه بذرکار دستی دراگون دارای رنگ کوره ای می باشد.رنگ کوره ای مورد استفاده در دستگاه نشاکار دستی قابل تغییر بر اساس درخواست مشتری محترم می باشد.با توجه به عمومیت اندازه ی نشاهای موجود در بازار ، قطر دهنه ورودی دستگاه نشاکار دستی بین 7 تا 15 سانتی متر طراحی شده است. (متغیر بر اساس نیاز مشتری )قابلیت فرو رفتن در خاک به اندازه ی بین 10 تا 15 سانتی متر امکان پذیر می باشد.از دستگاه بذرکار دستی دراگون می توان برای کاشت انواع غده های موجود به مانند غده سیر ، پیاز و غیره استفاده نمود.همچنین از دستگاه بذرکار دستی دراگون می توان برای کاشت بذرهای درشت به مانند نخود، لوبیا، باقلا، ذرت و مشابه استفاده کرد.قطر ورق استفاده شده 1 تا 2.5 میلوزن متغیر بین 1.6 تا 2 کیلوگرم

نحوه استفاده از دستگاه نشاکار دستی دراگونقبل از هر اقدامی نشاهای موجود در داخل سینی نشا یا غده ها و بذرهای موجود را آماده میکنیم.بهتر است قبل از استفاده دستگاه کاملا شسته شده و ضدعفونی گردد. چ.ن احتمال درگیری ریشه و نشا با بدنه وجود دارد و در صورت آلوده بودن بدنه امکان انتقال بیماری به داخل خاک زیاد می باشد.دستگاه نشاکار بذرکار دستی را از محل دسته دستگاه گرفته و نوک آن را بصورت عمودی در خاک فرو کنید.سپس با استفاده از دست دیگر و یا توسط شخص دیگر نشاء، غده، پیاز و یا بذور را از قسمت بالای دستگاه نشاکار دستی دراگون به داخل آن رها کنید.در مرحله بعدی دسته این ابزار را فشرده و کل ابزار را از خاک بیرون بکشید.با تکرار این عملیات ساده ، کشت در مزرعه را به اتمام رسانده و مزرعه را آبیاری نمایید. 

مزایا استفاده از دستگاه نشاکار دستی دراگونکاهش مستمر هزینه های کارگری به علت استفاده کمتر از نیروی انسانیسرعت کارکاهش ضریب خطا در نشاکاریایجاد فواصل منظم طولی و عرضی در کاشت کاشت یک سطح در کل زمیندارای تکنولوژی بسیار ساده و قابلیت نگهداری راحت توسط کشاورزکمترین آسیب به ریشه و ساقه نشا

معرفی دستگاه نشاکار دستی راشادستگاه نشاکار دستی وسیله ای است برای انتقال نشا از دستگاه به زمین برای عملیات کاشت گیاه. با این تعریف دستگاه نشاکار دستی یک ابزارکاربردی برای نشاکاری انواع سبزیجات و صیفی جات و می باشد. مدت زیادی است که استفاده از این دستگاه جایگزین روش های نشاکاری قدیمی شده است. انواع نشاکار دستی توسط شرکت های داخلی و خارجی تولید و به بازار لوازم کشاورزی عرضه می گردد. مهمترین ویژگی نشاکار دستی خوب  این دستگاه بازدهی خوب و دقت بالا در کاشت نشا است. برخی از عوامل مهمی که در کیفیت یک نشاکار دستی موثر است عبارتند از محافظت از نشا، کشت یکنواخت، عمق مناسب کشت برای هر نشا و…

مطالبنشاکاری با تراکتور | آشنایی با پیشرفته‌ترین تجهیزات و ادوات قابل الحاق به تراکتورنشاکاری با تراکتور | آشنایی با پیشرفته‌ترین تجهیزات و ادوات قابل الحاق به تراکتورتعداد بازدید: 179تعداد نظرات: 01401/02/14 – 10:54نشاکاری با تراکتور | آشنایی با پیشرفته‌ترین تجهیزات و ادوات قابل الحاق به تراکتورکشاورزان در نشاکاری مکانیزه از پیشرفته‌ترین ادوات و تجهیزات مانند تراکتور استفاده می‌‌‌کنند. در این مطلب با انواع تجهیزات نشاکاری آشنا می‌‌‌شویم.نشاکاری با تراکتور | آشنایی با پیشرفته‌ترین تجهیزات و ادوات قابل الحاق به تراکتوراستفاده از ادوات قابل الحاق کشاورزی در نشاکاری با تراکتوریکی از بهترین روش‌ها برای نشای گیاهان مختلف، نشاکاری با تراکتور است که به این منظور کشاورزان باید دستگاه‌های ‌خاص نشاکار را روی تراکتور نصب کند. دستگاه نشاکار یکی از ادوات و تجهیزات مورد استفاده در صنعت کشاورزی است که در انواع دستی و ماشینی تولید می‌‌‌شود. نشاکاری اگر به‌صورت دستی انجام شود بسیار زمان‌بر و طاقت‌فرسا است، از این رو کشاورزان برای اینکه بتوانند نشاکاری را به‌سرعت انجام دهند، از پیشرفته‌ترین ماشین‌آلات کشاورزی مانند تراکتور استفاده می‌‌‌کنند و ادواتی قابل الحاق مانند دستگاه نشاکار روی آن نصب می‌‌‌کنند. به‌این‌ترتیب بهره‌وری کشاورزی افزایش چشمگیری پیدا خواهد کرد. در این مطلب با نشاکاری با تراکتور و ادوات و تجهیزات موردنیاز به این منظور آشنا می‌‌‌شویم.مزایای نشاکاری در تولید محصولات کشاورزیدر فرآیند نشاکاری، در ابتدا گیاهان را در بخش‌های خاصی از مزارع پرورش می‌‌‌دهند. آنگاه که جوانه‌ها به نشا تبدیل شدند، به کشتزار منتقل خواهند شد.

از جمله مزایای این روش می‌‌‌توان به کاهش مصرف آب، جلوگیری از آفت‌زدگی گیاهان و بهره‌وری بیشتر اشاره کرد. این مزایا باعث شده است که از نشاکاری برای تولید محصولات کشاورزی از جمله برخی سبزیجات استفاده شود. برای مثال برای تولید محصولاتی مانند کاهو گل‌کلم و کرفس می‌‌‌توان از نشاکاری استفاده کرد. همچنین امروزه بهترین روش برای نشاکاری، روش مکانیزه نشاکاری است که در آن از تراکتور و دیگر دستگاه‌های ‌نشاکار قابل الحاق به آن استفاده می‌‌‌شود.انتخاب بهترین تراکتور برای نشاکاری متناسب با سطح زیر کشتمهم‌ترین فاکتور در انتخاب یک تراکتور مناسب، اندازه مزرعه شما است. هرچند در برخی موارد در مزارع کوچک نیز از تراکتورهای کامپکت برای عمل نشا استفاده می‌‌‌شود. اما به‌طورکلی، میزان سطح زیر کشت بر نوع و تعداد تراکتورهای مورد استفاده و همچنین اندازه ادوات مورد نیاز برای نشاکاری تاثیرگذار است. برای مثال برای یک مزرعه 25 هکتاری، استفاده از یک تراکتور 75 اسب بخاری برای خاک‌ورزی اولیه کارساز است. درحالی‌که از یک تراکتور کامپکت کوچک برای کاشت، نشا و دیگر مراحل کشاورزی استفاده می‌‌‌شود.انواع تجهیزات مورد استفاده در نشاکاری با تراکتوردر نشاکاری با تراکتور کشاورزان باید از انواع تجهیزات قابل الحاق به تراکتور استفاده کنند. هریک از این تجیهزات نشاکاری، ویژگی‌های ‌مختص به خود را دارند و از لحاظ هزینه‌ای نیز با هم تفاوت دارند. از این رو کشاورزان یا باغداران متناسب با بودجه‌ای که درند باید نسبت به خرید این تجهیزات اقدام کنند.

در ادامه انواع دستگاه مورد استفاده در نشاکاری با تراکتور را با هم بررسی می‌‌‌کنیم:نشاکار دو ردیفه آترانس: یکی از راه‌های ‌نشاکاری با تراکتور، استفاده از نشاکار دو ردیفه آترانس است که قابل الحاق به تراکتور است. این نوع نشاکار در کاشت‌های ‌متراکم به کار می‌‌‌رود.؛ چرا که عملیات نشاکاری با نشاکار دستی در این موارد سخت است. کاشت متراکم به کاشتی گفته می‌‌‌شود که در آن فاصله میان پشته‌ها از پنجاه سانتی‌متر کم‌تر است که از جمله آن‌ها می‌‌‌توان به کاشت نشای گوجه‌فرنگی و فلفل اشاره کردنشاکار عمیق کار: به نشاکار عمیق کار، نشاکار ردیف‌کار نیز گفته می‌‌‌شود. این ابزار کشاورزی قابل الحاق به تراکتور است و در نشاکاری با تراکتور کاربرد دارد. مهم‌ترین ویژگی این دستگاه این است که با آن می‌‌‌توان نشاها را به‌صورت یکدست در ردیف‌ها کاشت. از این دستگاه معمولا در کاشت نشای حبوبات استفاده می‌‌‌شود.دستگاه انتقال نشا: به این دستگاه نشاکاری، ربات انتقال نشا نیز گفته می‌‌‌شود. از این دستگاه معمولا در کاشت گیاهانی استفاده می‌‌‌شود که رشد آن‌ها به‌صورت دومرحله‌ای است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *