انواع تراکتور و کاربرد آنها

[supsystic-slider id=1 position=”center”]

انواع تراکتور و کاربرد آنها:

در این مقاله انواع تراکتور و کاربرد آنها را بررسی می کنیم به همین دلیل با ما نیز همراه باشید .تراکتور یکی از ماشین آلات و ابزار های کشاورزی است که به منظور کشیدن تجهیزات کشاورزی نیز به کار می‌رود. یکی از اولین کاربردهای تراکتور و مهم ترین آن ها، برای شخم زدن و آماده سازی خاک بوده است.کاربردهای گوناگون تراکتور، که بر اثر تحول تدریجی آن به دست آمده، باعث شده است که طبقه بندی های زیاد و متعددی برای آن به وجود بیاید.

دسته بندی انواع تراکتور ها :

1- تراکتور چرخ‌زنجیری

2-تراکتورهای همه‌کاره و یا معمولی

3- تراکتور های ردیف کار یا استاندارد

4- تراکتور پا بلند یا تراکتور شاسی‌بلند

5- تراکتور کارهای عمومی واحد زراعی

6- تراکتور مخصوص باغات میوه

7- تراکتور یونیور سال یا تراکتور جامع و کامل

8- تراکتور باغبانی و کمرشکن

نوشته های مشابه

9- تیلر یا تراکتور دستی

10- تراکتور حمل درختان

11-تراکتور بار کن و بیل مکانیکی

12-تراکتور چمن زنی

13- تراکتور چهار چرخ محرک{دو دیفرانسیل} با چرخ های مساوی و متصل به فرمان

14- تراکتور چهار چرخ محرک{دو دیفرانسیل} با چرخ های کوچک جلو و متصل به فرمان

15- تراکتور چهار چرخ محرک{دو دیفرانسیل} با چرخ های مساوی و شاسی مفصلی یا کمر شکن.

این نوع تراکتور ها در انوع مختلف در ایران می‌باشند که می‌توان از مهم ترین آن‌ها از رومانی وفرگوسن و فیات وجاندیر ….نیز نام برد.

تراکتورهای زنجیری

این تراکتورها امروزه کمتر از زمانی که به بازار عرضه شدند اهمیت دارند. معمولا زمانی به کار می رود که خاک خیلی سخت و نرم بوده و یا پایداری چرخ های تراکتور نیز مد نظر باشد. در بدو امر تراکتورهای زنجیری بزرگتر از تراکتورهای چرخدار بوده اند به همین علت در مزارع بزرگ نیز به کار می روند.

انواع تراکتور و کاربرد آنها
انواع تراکتور و کاربرد آنها

تراکتور استاندارد

در ابتدا برای عملیات کششی به کار می رفتند. در این تراکتور چرخ های عقب محرک اند و گرانیگاه آن معمولا در فاصله یک یوم بین محور چرخ های عقب و جلو، نزدیک به محور چرخ های عقب قرار دارد. تراکتور استاندار گاهی تراکتور کشورهای غربی نیز نامیده می شود و فاقد دستگاه اتصال سه نقطه ای می باشد.

299 1
انواع تراکتور و کاربرد آنها

تراکتورهای شاسی بلند

معمولا تغییر شکل یافته تراکتورهای ردیف کار نیز هستند و به خصوص برای محصولاتی که ارتفاع زیادی دارند مانند نیشکر طرح ریزی شده است.

تراکتور کارهای عمومی

در این تراکتورها فاصله شاسی از زمین معمولا کمتر ز تراکتورهای استاندارد است. این تراکتورها برای اکثر عملیات مزرعه یا چراگاه مناسب و اغلب مجهز به یک بارکن جلو است. از این تراکتور برای پاک کردن اصطبل دام هم می توان استفاده کرد.

تراکتور باغات میوه

تفاوتش با تراکتور کارهای عمومی واحد زراعی جزئی است فقط شاسی آن چند سانتی متر به زمین نزدیکتر است، استانداردی از طرفOSHA(اداره کل بهداشت و ایمنی شغلی) جهت ساختمان اتاقک راننده برای حفاظت سرنشین آن هنگام غلتیدن این تراکتور به عمل نیامده است. لذا این تراکتور فاقد ساختمان اتاقک راننده است.

AGT860 5
انواع تراکتور و کاربرد آنها

تراکتور یونیور سال یا تراکتور جامع و کامل

این تراکتور به گونه ای طراحی شده است که بتواند تعداد ادوات کشاورزی را بکشد. این تراکتور نه تنها بری کشیدن ادوات کشاورزی به کار میرود بلکه نیرو نیز تولید میکند.

p19 1copy 1
انواع تراکتور و کاربرد آنها

تراکتور باغبانی و چمن زنی

تراکتور چمن زنی قدرتی کمتر از 15 کیلو وات داشته و معمولا برای نگه داری چمن زارهای وسیع طرح ریزی شده است. کاربرد دیگر این نوع از تراکتور، آماده کردن زمین برای کاشت گل و گیاه در باغچه است. به علت ارتفاع کم شاسی از زمین و طراحی این تراکتور برای کارهای سبک، معمولا برای عملیات کشاورزی به کار نمی رود. این تراکتورهای کوچک چرخ‌های به اندازه‌ی چرخ اسکوتردارد ، ولی ضخیم‌تر است. چمن‌زن‌ها در اندازه‌ها و مدل‌های مختلفی وجود دارند.

برای مشاهده مقاله انواع کمرشکن باغی اینجا را کلیک کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *