مقایسه وانت مزدا و کارا ( 19 مدل )

[supsystic-slider id=1 position=”center”]

 در این مطلب قصد داریم نگاهی به بهترین وانت های بازار ایران بیاندازیم و با بررسی اجمالی مشخصات هر کدام، این وانت‌ها را به شما معرفی کنیم.

مشتریان بازار معاملات خودرو تنها به خریداران ماشین‌های سواری محدود نمی‌شوند. این درست است که بخش بزرگی از متقاضیان خودرو به‌دنبال یک خودروی سواری در کلاس‌های مختلف هستند، اما مشتریانی نیز وجود دارند که به خاطر کار و شغل و همینطور وضعیت زندگی و خانوادگی، یک ماشین سواری جوابگوی نیاز آنها نیست.

در بازار ایران تنوع وانت و پیکاپ متاسفانه چندان زیاد نیست، اما از دیرباز نمونه‌های خوب و با کیفیتی وجود داشته و در چند سال اخیر مدل‌هایی جدیدتر نیز به این دسته از گزینه‌های بازار اضافه شده‌اند. 

نیاز به پیکاپ ها و وانت ها در جامعه به دلیل حمل و نقل بار های مختلف به خوبی احساس می‌شود. از طرفی کارآمد بودن و قابل اطمینان بودن وانت نیز برای راننده آن اهمیت زیادی دارد وانت ها از نظر شاسی توان موتور ظرفیت حمل بار و… مورد بررسی قرار می‌گیرند. در این میان خودروی برنده است که ارزان قیمت و کارآمد باشد

در ادامه به مقایسه وانت مزدا و کارا می پردازیم.

فهرست مطالب

مقایسه انواع وانت مزدا و کارا

پیکان وانت ( باردو )

پیکان وانت ( باردو )
مقایسه وانت مزدا و کارا

اولین خودرویی که در مقایسه وانت مزدا و کارا مورد بررسی قرار میگیرد ، وانت باردو است.

باردو ارزان‌ترین وانت در بازار محسوب می‌شود و اگر چه یکبار به دلیل عدم رعایت استانداردهای ایمنی و خطرناک بودن از سوی مقامات اداره راهنمایی و رانندگی در سال ۱۳۹۱ دچار توقف تولید شد، اما بعد از مدتی کوتاه و با بهبود سیستم ترمز و تغییراتی در سپر و چراغ در سال ۱۳۹۳ دوباره توانست به تولیدات بازار برگردد و دوباره در سال 1395 تولید این خودرو به پایان رسید تا جای خود را به مدل های پیشرفته تری بدهد.

از سال ۱۳۸۷ پیکان به رقم نیاز بازار در چهار تیپ و در مجموع ۱۵ کلاس مختلف تولید و تا سال ۱۳۹۳ به بازار عرضه شد. چهار تیپ اصلی وانت باردو شامل وانت ۱۶۰۰ انژکتوری ۱۶۰۰ دوگانه سوز ohv بنزینی و ohv دوگانه سوز می باشد. در وانت پیکان OHV سیستم انژکتور بهینه سازی شده و سیستم EMS ساخت زیمنس نیز در این خودرو به کار گرفته شد.

قویترین موتور وانت پیکان ۱۶۹۶ سی سی بوده و بیشترین توان تولیدی آن ۸۶ اسب بخار می باشد. در نسخه های قبلی حجم موتور آن ۱.۶ لیتر بوده و حداکثر توان آن به ۸۰ اسب بخار می رسیده است. وانت از نظر آپشن ها و تجهیزات در ساده ترین حالت بوده و به طور کلی آپشن خاصی ندارد اما در مدل های اخیر به عنوان تنها به آن می توان به اضافه شدن قفل مرکزی و ترمز ضد قفل اشاره کرد. پیکان وانت یا همان باردو در حال حاضر یکی از بهترین وانت های بازار ایران است .

وانت آریسان

وانت آریسان ظاهر پژو باطن پیکان
مقایسه وانت مزدا و کارا

دومین خودرویی که در مقایسه وانت مزدا و کارا مورد بررسی قرار میگیرد ، وانت آریسان ظاهر پژو باطن پیکان است.

وانت آریسان بعد از توقف تولید پیکان بر روی خط تولید ایران خودرو رفت و به دلیل شاسی ضعیف آن استقبال قرار نگرفت البته ایران خودرو طی فراخوانی تلاش در بهبود و رفع این مشکل انجام داد که تا حد زیادی نتیجه بخش واقع شد.

چهرهٔ این محصول از جلو کاملاً شبیه به ۴۰۵ و پژو پارس است، اما نسبت به باردو از امکانات و سطح ایمنی بیشتری برخوردار است. آریسان مجهز به کولر، سیستم ضد سرقت، کیسه هوا، مه‌شکن عقب، شیشه‌های برقی ، سیستم صوتی پیشرفته‌تر، فرمان هیدرولیک و ترمز ABS شده بود و یک موتوری ۱۷۰۰ سی‌سی چهار سیلندر روی آن قرار گرفته و به صورت دوگانه سوز ارائه شد. شتاب اولیه آن در حد ۱۲ ثانیه است و حدود ۹ و نیم لیتر سوخت مصرف می‌کند.

آریسان هم اکنون تنها وانت بار اختصاصی شرکت ایران خودرو است که از آن به عنوان جانشین وانت باردو (وانت پیکان) یاد می شود .

اما بارزترین مزیت بدنه آریسان طراحی مناسب فضای بار است. جانمایی مخزن گاز در زیر کفی بار، عمق بیشتر دیواره فضای بار، کوچک بودن برجستگی های دو چرخ عقب در اتاقک بار و بارگیری آسان، قابلیت حمل بار این خودرو را به شکل قابل ملاحظه ای افزایش داده است. قابلیت نصب اتاق های مختلف برای کاربری های متفاوت نیز از دیگر ویژگی های آریسان است .

وانت کارا

وانت کارا تک کابین
مقایسه وانت مزدا و کارا

سومین خودرویی که در مقایسه وانت مزدا و کارا مورد بررسی قرار میگیرد ، وانت کارا است.

کارا که از روی مزدا وانت تولید شده بسیار شبیه به همان مدل است و با دو موتور ۱۷۰۰ و ۲۰۰۰ سی‌سی در دو تیپ تک‌کابین و دو کابین و به صورت دوگانه سوز ساخته شده که هم اکنون تنها نسخه ۲۰۰۰ آن در بازار خودروهای صفر وجود دارد.

کارا مجهز به سیستم تهویه مطبوع، کیسه هوا برای هر دو سرنشین جلو و ترمزهای ABS است. با وجود استحکام نه چندان بد و حجم باری خوب، اما این ماشین کیفیت خوبی در ساخت ندارد و از آن مهمتر این است که در طول سالیان درازی که از معرفی آن می‌گذرد دیگر چهره‌ای تکراری و قدیمی پیدا کرده است؛ موضوعی که دو چراغ ساده مربعی جلو به آن دامن می‌زند.

نسخه تک‌کابین دارای فضای باری بزرگتر و قدرت کشش ۸۰۰ کیلوگرم و نسخه دوکابین با فضای باری کوچکتر می‌تواند حدود ۵۰۰ کیلوگرم وزن را بکشد.

کولر ، فرمان هیدرولیک ، قفل مرکزی از جمله ادوات این خودرو به شمار می آیند. این خودرو فضای بار کشیده ای دارد و همچنین در حمل بارهای سنگین به خوبی عمل می‌کند از نقاط ضعف آن می‌توان به ترمز ضعیف و کیفیت ساخت پایین آن اشاره کرد.

مشخصات فنی وانت کارا

همانطور که گفتیم وانت کارا در دو مدل دو تک کابین و دو کابین عرضه می‌شود و هر مدل دارای دو تیپ است .

تیپ اول یک موتور چهار سیلندر ۱.۷ لیتری دارد که قادر است حداکثر توان ۸۰ اسب بخار و گشتاور نهایی ۱۴۰ نیوتن متر را ایجاد کند . گیربکس این تیپ نیز مدل دستی ۵ سرعته است . جالب توجه است که این تفاوتی بین مشخصات فنی مدل دو کابین و تک کابین نیست . فقط به سبب فضای بیشتر مدل داخلی مدل دو کابین فضای بار کمتری نسبت به مدل تک کابین دارد .

مدل تک کابین ظرفیت باری برابر ۸۰۰ کیلوگرم دارد و این عدد برای مدل دو کابین به ۵۰۰ کیلوگرم می‌رسد. این تیپ وانت کارا اکنون به فروش نمی‌رسد .

تیپ دوم وانت کارا از یک موتور ۲.۰ لیتری بهره‌مند شده است که قادر است حداکثر توان ۱۱۹ اسب بخار و گشتاور خروجی ۱۷۰ نیوتن متر را تولید کند. این تیپ نیز از یک گیربکس ۵ سرعته دستی استفاده می‌کند و کمی قدرتمند‌تر از تیپ قبل است و تاحدودی می‌توان آن را جایگزین تیپ دانست . چرا که تولید مدل ۱.۷ لیتری اکنون متوقف شده است و مدل‌های تولیدی اکنون همه ۲.۰ لیتری هستند .

معایب وانت کارا

  • کیفیت ساخت
  • عایق بندی کابین
  • بازدهی موتور
  • مصرف سوخت موتور

مزایای وانت کارا

  • شاسی مستقل
  • بهبود امکانات در تیپ 4
  • موتور مشترک با پیکان

طراحی وانت کارا

طراحی وانت کارا همان طراحی وانت مزدا است که در زمان ارائه بسیار جذاب و جسور بوده . البته متاسفانه به دلیل کیفیت ساخت پایین و اثری از این جذابیت در آن نیست .

در حالت کلی طراحی ظاهری وانت از زبان ساده‌ای پیروی می‌کند. دو چراغ مربعی به همراه جلو پنجره که تمام فاصله بین دو چراغ را پوشانده است حس قدمت و سادگی در خودرو تداعی می‌کند . طراحی سپر و کاپوت نیز بدون خط خاصی و با سادگی زننده‌ای انجام شده اند .

در نمای جانبی نیز با سطح صافی روبرو هستیم که از کنار چراغ جلو تا چراغ عقب کشیده شده است ؛ و در انتهای خودرو نیز با دو چراغ عقب عمودی روبرو هستیم که کمی طراحی آن جدیدتر به نظر می‌رسد . درب عقب به همراهرکاب نیز هماهنگی ساده‌ای دارند .

4
مقایسه وانت مزدا و کارا
5
مقایسه وانت مزدا و کارا

تجهیزات و امکانات وانت کارا

وانت کارا از لحاظ تجهیزات به امکانات خاصی بهره‌مند نیست و به صورت کلی تجهیزات و آپشن‌های آن به صورت زیر هستند:

  • سیستم ترمز ABS+EBD
  • سیستم تهویه مطبوع
  • کیسه هوای ایمنی (راننده و سرنشین)

مقایسه وانت کارا تک کابین و دو کابین

مقایسه وانت مزدا و کارا
مقایسه وانت مزدا و کارا

کارا تک کابین و دو کابین تفاوت چندانی با هم ندارد و به همین دلیل در بیشتر بخش های این بررسی، عنوان وانت کارا به هر دو آنها اشاره دارد.

وانت کارا 2000 تک کابین

مدل تک کابین وانت کارا همان طور که از نامش پیداست، یک کابین برای حمل سرنشین و یک اتاق برای حمل بار دارد.

وانت کارا 2000 دو کابین

این مدل دو کابین دارد و 4 سرنشین میتواند در آن بنشیند. طبیعتا این موضوع باعث می شود اتاق بار نسبت به مدل تک کابین ابعاد کوچک تری داشته باشد .

مشخصات فنی مزدا کارا 1700 و 2000 تک کابین و دو کابین

مدل مزدا کارامزدا کارا 1700iمزدا کارا 1700iمزدا کارا 2000Bمزدا کارا 2000B
تعداد کابینتک کابیندو کابینتک کابیندو کابین
تعداد سیلندر4 سیلندر4 سیلندر4 سیلندر4 سیلندر
آرایش سیلندرخطیخطیخطیخطی
خروجی قدرت80 اسب بخار در 5000 دور در دقیقه80 اسب بخار در 5000 دور در دقیقه119 اسب بخار در 5000 دور در دقیقه119 اسب بخار در 5000 دور در دقیقه
حجم موتور1696 سی سی1696 سی سی1999 سی سی1999 سی سی
سوپاپ8888
گیربکس5 سرعته دستی5 سرعته دستی5 سرعته دستی5 سرعته دستی
وزن خودرو در حالت
خالص (کیلوگرم)
1250133012501330
فاصله محور
(میلی متر)
2865286528652865
رینگ خودرو14 اینچ14 اینچ14 اینچ14 اینچ
عرض1435 میلی متر1435 میلی متر1435 میلی متر1435 میلی متر
مخزن سوخت66 لیتر66 لیتر66 لیتر66 لیتر
نوع انتقالمحور عقب
حمل بار
(کیلوگرم)
8005001000600
حمل مسافر2424
طول2190 میلی متر1515 میلی متر2190 میلی متر1515 میلی متر
ارتفاع410 میلی متر410 میلی متر410 میلی متر410 میلی متر
مقایسه وانت مزدا و کارا
مقایسه وانت مزدا و کارا

وانت زامیاد

6
مقایسه وانت مزدا و کارا

چهارمین وانتی که در مقایسه وانت مزدا و کارا مورد بررسی قرار میگیرد ، وانت زامیاد است.

وانت زامیاد از قدیمی‌ترین و ابتدایی‌ترین وانت های بازار است که تقریباً تمامی رانندگان کشور این مدل را می‌شناسند. از زمان حضور زامیاد در کشور حالا نزدیک به ۴۰ سال می‌گذرد. ماشینی که مهمترین و معروفترین نکته‌اش در بین دارندگان و طرفداران، قدرت کشش وزن بیشتر از ۲ تنی آن است و بسیاری معتقدند این خودرو وقتی بار بیشتری روی آن قرار داشته باشد بهتر رانده می‌شود!

واقعیت این است که نیسان وانت زامیاد از روز اول تا به امروز در فاکتور کاردهی در مقایسه با خودروهای هم‌رده و همکلاس خود سر بالایی دارد و قدرت آن با توجه به اینکه دیگر خودروهای هم‌سایزش توانایی کشش حتی یک تن وزن را هم ندارند صحتی بر این نزاع است.

زامیاد در مصرف سوخت و رعایت استانداردها در کیفیت و ایمنی نمره بسیار پایینی می‌گیرد. هر چند که در سال‌های اخیر و تولیدات جدید آن از سوی گروه سازنده برخی از امکانات مثل ترمز ABS، فرمان هیدرولیک و محدودکننده سرعت به این محصول اضافه شد اما تیغ تیز انتقادات همچنان به سوی این ماشین روانه می‌شود.

در نهایت جای شکی باقی نیست که هر سه مدل بنزینی، دیزلی و دوگانه سوز زامیاد یکی از گزینه‌های بهترین وانت برای کار کردن در کشور به شمار می‌روند.

زامیاد 24 ، وانت آبی یا نیسان آبی

7
مقایسه وانت مزدا و کارا

پنجمین وانتی که در مقایسه وانت مزدا و کارا مورد بررسی قرار میگیرد ، و مدلی دیگر از وانت زامیاد است ، زامیاد 24 نام دارد.

نسل سوم نیسان جونیور در ایران با نام زامیاد ۲۴ شناخته می‌شود این خودرو در سال ۱۳۴۹ برای اولین بار توسط خودروسازی زامیاد تولید شده در سال ۱۳۶۵ از اصل تغییراتی در مالکیت آن شرکت این اتومبیل با نامه سایپا ۲۴ تولید شده پس از ۱۲ سالگی کابل بار دیگر با نام زامیاد ۲۴ تولید گذاشت.

در سال ۱۳۸۸ مدل این آیدی با ترمز ای بی اس و در سال ۱۳۸۹ دیزلی آن با عنوان زامیاد ۲۸ تولید شد. حجم پیشرانه بنزینی ۲۴۰۰ سی سی بوده و توانایی تولید ۱۰۰ اسب بخار نیرو و ۱۹۲ متر گشتاور را داراست و دیزلی نیز با حجم ۲۸ توان تولید ۹۳ اسب بخار و ۲۲۵ نیوتون متر گشتاور را داراست توانایی بالا بردن ظرفیت بارداری مناسب است.

این خودروی نوستالژیک که قبلا با برند نیسان در بازار عرضه می شد ، ترسناک ، نا ایمن، با ظاهر قدیمی ، اما در عین حال با استخوان بندی مستحکم ، خودرویی است که بیشترین تیراژ تولید در نیم سال اول 96 را به خود اختصاص داده است .

زامیاد اگر چه به نسبت موتور خود، قدرت زیادی ندارد، اما به دلیل توان بارگیری بالا که حدود 2000 کیلوگرم تا 3000 کیلوگرم را می توان با آن جا به جا کرد، هزینه نگهداری کم و پیچیدگی فنی ساده که تعمیر آن را آسان می کند، بیشترین توجه را برای حوزه های مختلف حمل ونقل داشته است . به طوری که تاکنون این خودرو به عنوان خودروی باری ، میکسر بتن ، جرثقیل ، خودروی یخچال دار، یدک کش ، خودروی حمل مایعات ، خودروی نظافت شهری و حمل زباله ، آتش نشانی و … به کار گرفته شده است .

با همه این اوصاف هم اکنون به دلیل کارایی ضعیف، صحبت ها برای از رده خارج کردن آن تا سال آینده وجود دارد . قیمت این خودرو بسته به گازسوز یا بنزین سوز بودن آن، حدود 34، 38 و 40 میلیون تومان است .

طبق گفته ها این خودرو از طرف ترمزهای آن بسیار ناکارآمد هستند و در بارگیری های بیشتر از دو تن باعث مشکلات در کنترل و ترمز گیری می شود گیربکس استفاده شده در نسخه بنزین ۴ دنده بوده و در نسخه دیزلی ۵ دنده می باشد.

وانت کاپرا

8
مقایسه وانت مزدا و کارا

ششمین وانتی که در مقایسه وانت مزدا و کارا مورد بررسی قرار میگیرد ، وانت کاپرا یا گراند تایگر است.

نام دیگر وانت کاپرا، گراند تایگر است. وانت کاپرا توسط گروه بهمن در ایران تولید و عرضه می شود این اتومبیل به صورت دو کابین دو دیفرانسیل و تک کابین دو دیفرانسیل و تکفین تک دیفرانسیل با موتورهای بنزینی ۲۴۰۰ سی سی و ۲۸۰۰ سی سی دیزلی عرضه می شود.

سیستم ترمز ABS هوشمند، کیسه هوا، مه‌شکن عقب و جلو، شیشه‌ها و آینه‌های برقی و همچنین سنسور دنده عقب از جمله امکانات ایمنی و رفاهی آن است. کاپرا اما در میزان استهلاک نمره بالایی نمی‌گیرد و در صورت استفاده با وزن زیاد، قدرت کشش ماشین در سربالایی‌ها مطلوب نخواهد بود.

به دلیل مصرف زیاد سوخت، گزینه مناسبی برای مصرف شهری نیست. تیپ تک ‌دیفرانسیل و تک کابین آن حدود ۵۰ میلیون تومان از تیپ دو کابین قیمت کمتری دارد.

پیکاپ فوتون تونلند ( tunland )

9
مقایسه وانت مزدا و کارا

هفتمین خودرویی که در مقایسه وانت مزدا و کارا مورد بررسی قرار میگیرد ، پیکاپ فوتون تونلند ( tunland ) است.

پیکاپ های دو کابین و دو دیفرانسیل به نوعی خودروی خانوادگی مناسب برای مسیرهای آفرودی و و صعب العبور محسوب می‌شوند ایران خودرو با همکاری شرکت چینی فوتون اقدام به مونتاژ این پیکاپ در ایران کرد.

از رونمایی این محصول در دنیا حدود ۱۰ سال می‌گذرد و امروز در کنار نسخه بنزینی، در سری دیزلی و گازوییل ‌سوز نیز با یک موتور ۲۸۰۰ سی‌سی ارائه می‌شود. از حدود دو سال پیش نماینده ایرانی عرضه‌کننده این مدل، نسخه جدیدی را که استاندارد آلایندگی آن به یورو ۵ بهبود پیدا کرده بود رونمایی کرد. تونلند جدید در کنار امکانات قبل، چهره‌ای بهتر پیدا کرده و مجهز به آپشن‌های بیشتر و همچنین موتور توربو جدیدتری شده بود.

این خودرو به دلیل عرضه محدود از بازار دست دوم و تهیه لوازم یدکی مناسب و همچنین خدمات پس از فروش سطح بالایی بهره نمی‌برد و موتور دیزلی آن به کیفیت سوخت حساسیت دارد. در مقابل اما کیفیت ساخت بالایی دارد و مدل دو دیفرانسیل آن دارای سیستم هوشمند ضد لغزش و مصرف سوختش حدود ۱۰.۵ لیتر در ۱۰۰ کیلومتر است

فوتون تونلند در بازار با دو نوع متفاوت موتور عرضه می‌شود موتور ۴ سیلندر بنزین به حجم ۲۳۷۸ سی سی با توانایی تولید ۱۳۰ اسب بخار و ۲۱۰ نیوتن متر گشتاور و موتور دیزلی با حجم دقیق ۲۷۷۶ سی سی و توانایی تولید ۱۶۴ اسب بخار نیرو و ۳۶۰ میلیون متر گشتاور. البته پیشرانه دیزلی از سامانه توربوشارژ بهره می برد گیربکس استفاده شده در هر دو مدل از نوع پنج سرعته دستی و به همراه دنده کمکی میباشد.

گیربکس از هماهنگی خوبی با پیشرانه برخوردار است در نگاه اول پیکاپ فوتون با ابهت نظر می‌رسد اما عاری از هرگونه زیبایی و ظرافت است همچنین مواد استفاده شده در کابین چنگی به دل نمیزند و باعث خستگی می‌شود در کنار این موضوع از نکات ضعف این پیکاپ میتوان به فضای کم کابین برای سرنشینان عقب اشاره کرد که در سفر های طولانی باعث خستگی میشود. یکی دیگر از موارد ضعف چابکی و چالاکی خودروست به طوری که صفر تا صد کیلومتر در نسخه بنزین ۱۷ ثانیه و در نسخه دیزلی ۱۴ ثانیه اعلام شده است. کیسه هوای راننده و سرنشین ، سیستم صوتی ، کولر و ترمز ضد قفل از امکانات این پیکاپ هستند.

رنو تندر پیکاپ یا ال نود پیکاپ

1 1
مقایسه وانت مزدا و کارا

هشتمین خودرویی که در مقایسه وانت مزدا و کارا مورد بررسی قرار میگیرد ، رنو تندر پیکاپ یا ال نود پیکاپ است.

داچیا لوگان در ایران با نام تندر پیکاپ شناخته می‌شود توسط ایران خودرو تولید و عرضه شد تندر پیکاپ به نسبت سایر وانت های موجود ، طراحی و کیفیت بالاتری برخوردار است. توان تولیدی موتور ۱۰۵ اسب بخار و ۱۴۲ نیوتن متر گشتاور را دارست. دیوارهای بلند محفظه بار از نقاط قوت این پیکاپ به شمار می‌رود از مزایای دیگر این پیکاپ می‌توان به مصرف سوخت کم، هندلینگ مناسب، کشش و قدرت بالا اشاره کرد در کنار این موضوع نگران بودن قطعات مصرفی آن از نکات ضعف به شمار می رود.

این خودرو ، تنها وانت سه ستاره است که در نوع خود ، باکیفیت ترین وانت تولید داخل است . ال 90 وانت میراث دار خودروی اقتصادی و با کیفیت تندر 90 بوده و بسیار ایده‌آل برای افرادی است که به دنبال یک خودروی کار ، ولی مناسب به منظور استفاده روزمره هستند .

این محصول از پیشرانه مشترک با تندر90 ساده با 105اسب بخار قدرت بهره می‌برد و همچنین جعبه دنده آن نیز مشابه تندر90 است . بنابراین با توجه به وزن خالص کمتر این خودرو نسبت به تندر 90 سواری ، شتاب بسیار خوبی در این خودرو حس خواهید کرد . گنجایش فضای بار این خودرو 800 کیلوگرم اعلام شده ، اما به لطف شاسی مستحکم و پیشرانه قدرتمند ، حمل بارهای سنگین‌تر از این وزن هم چندان دور از ذهن نیست .

هرچند باید به این موضوع توجه کرد که قرار دادن وزنه سنگین در فضای بار این خودرو ، همانند سایپا 151، با توجه به دیفرانسیل جلو بودنش ممکن است کنترل خودرو را کمی سخت کند . قیمت کارخانه تندر 90 پیکاپ 35 میلیون و 600 هزار تومان است .

امکانات ایمنی و آپشن های تندر پیکاپ :

2 عدد کیسه هوای ایمنی ، آینه های جانبی بزرگ ، پشت سری های قابل تنظیم ،  ترمز ضد قفل ABS و EBD ، ایموبلایزر، فرمان هیدرولیک ، کولر، قابلیت تنظیم نور چراغ های جلو ، قفل مرکزی و 300 لیتر فضای پشت صندلی راننده و سرنشین که برای جای دادن اشیاء شخصی مناسب است ، صندلی تاشو جهت دسترسی راحت تر به فضای پشت صندلی ، قلاب جهت آویز کت .

2 1
مقایسه وانت مزدا و کارا

مشخصات فنی رنو تندر پیکاپ

مشخصات فنی
نام خودرورنو تندر پیکاپ
کشور سازنده فرانسه
سال (طراحی)1394
موتور4 سیلندر 16 سوپاپه
حجم موتور1598 سی سی
تنفس موتورتنفس طبیعی
انتقال نیرودیفرانسیل جلو
حداکثر قدرت105اسب بخار در5750 دور در دقیقه
حداکثر گشتاور148 نیوتن متر در 3750 دور در دقیقه
جعبه دنده5 سرعته دستی
حداکثر سرعت– کیلومتر در ساعت
وزن1120 کیلوگرم
اندازه (میلیمتر)4496 طول – 1993 عرض – 1554 ارتفاع
فاصله بین دو محور2905 میلیمتر
مصرف سوخت ترکیبی7.6 لیتر در هر صد کیلومتر
حجم باک50 لیتر
استاندارد آلایندگییورو 4
میزان تولید CO2– گرم در هر کیلومتر
مقایسه وانت مزدا و کارا

امکانات رنو تندر پیکاپ

ترمز و پایداریABS_EBD
کیسه هوادو کیسه هوا برای سرنشینان جلو
سیستم صوتیقابلیت پخش MP3 و سی دی
دیگر تجهیزاتفرمان هیدرولیک – کولر – ظرفیت بار تا 800 کیلو گرم
مقایسه وانت مزدا و کارا

آمیکو آسنا

3 1
مقایسه وانت مزدا و کارا

نهمین خودرویی که در مقایسه وانت مزدا و کارا مورد بررسی قرار میگیرد ، آمیکوآسنا است.

این پیکاپ دو دیفرانسیل توسط خودروسازی آمیکو (در چین) در ایران تولید و عرضه شد. آمیکو آسنا یکی از با کیفیت ترین و به روز ترین ها در بازار است. شاسی این خودرو بر اساس پلتفرم فورد f۱۵۰ طراحی شده است از این رو از نظر ابعاد در گروه پیکاپ های فول سایز قرار می گیرد به همین سبب یکی از جادارترین کابین ها را نیز دارد طراحی داخلی کابین اندکی یادآور خودروهای کره‌ای است و در مجموع چندان بی‌کیفیت به نظر نمی‌رسد.

مسیریاب ماهواره ای ،  سیستم تهویه اتوماتیک ، خروجی برق ۱۲ ولت ، ترمز ای بی اس ، کیسه هوای راننده و سرنشین از جمله نقاط قوت این خودرو است. پیشرانه به کار گرفته شده در این اتومبیل چهار سیلندر ۲۳۷۸ سی سی ساخت شرکت میتسوبیشی است و توانایی تولید ۱۴۳ اسب بخار قدرت و ۲۱۰ نیوتن متر گشتاور را داراست. از نقاط منفی این وانت توان کم پیشرانه نسبت به وزن خودرو است. کاربری این وانت بیشتر برای مصارف آفرود می باشد.

مزدا ؛ کارای پرتوان

4 1
مقایسه وانت مزدا و کارا

دهمین خودرویی که در مقایسه وانت مزدا و کارا مورد بررسی قرار میگیرد ، وانت مزدا کارای پرتوان است.

وانت های نسل مزدای ژاپنی که تولیدشان از وانت سه چرخ شروع شد و بعد 1000 و 1600 و در نهایت 2000 آن به بازار آمد ، قدمتی طولانی (در حدود شش دهه) دارد .

با این حال از حدود چهار سال قبل که بخش مربوط به تولید موتورهای وانت مزدا ی ژاپن به فورد آمریکا واگذار شد ، تولید موتور آن به شرکت DAE چین (شریک تجاری میتسوبیشی) واگذار شد .

از آن زمان این خودرو با حجم دو لیتری تحت عنوان کارا تولید می شود . کارا در مقایسه با نسل قبلی خود ارتقای فنی قابل توجهی یافته است که از جمله آن می توان به 20 درصد توان بیشتر و 20 درصد مصرف سوخت کمتر اشاره کرد .

این خودرو در دو مدل تک و دو کابین خود که با قیمت های 35 میلیون و پانصد هزار تومان و 39 میلیون و 700 هزار تومان عرضه می شود، از ابتدای امسال، دومین وانت پرتیراژ داخل کشور بوده است. البته بهمن موتور این خودرو را با حجم 1700 سی سی هم تولید می کند. در مقایسه با دیگر خودروهای رقیب قیمتی، توان 119 اسب بخاری این خودرو بیشترین است.

پیکاپ ریچ

5 1
مقایسه وانت مزدا و کارا

یازدهمین خودرویی که در مقایسه وانت مزدا و کارا مورد بررسی قرار میگیرد ، پیکاپ ریچ است.

پیکاپ ریچ یکی از محصولات شرکت دانگ فنگ چین است. این خودرو با همکاری مشترک دانگ فنگ و نیسان در چین تولید شد. پیکاپ ریچ بر روی پلتفرم نیسان پیکاپ ساخته شده است. اما این خودرو در  سال ۱۳۹۰ بعد از آغاز تحریم‌ها علیه به ایران رسید و فقط تا مدتی توانست به عنوان یک وانت دو دیفرانسیل بین محصولات باقی بماند و پس از آن از بازار حذف شد .

همچنین سواری این اتومبیل نسبت به نیسان پیکاپ خشک تر و بهتر است قوای محرکه این خود را با حجم ۲۴۳۸ توانایی تولید ۱۳۲ اسب بخار قدرت دارد همچنین گشتاور تولیدی آن ۲۰۸ نیوتن متر می‌باشد.

در مجموع خود را نسبت به نیسان پیکاپ سریعتر بوده اما فضای کابین کمتر از آن قابلیت افراد ضعیف دلایل عدم برتری آن در بازار به شمار می رود.

وانت شوکا شکست سایپا

1 2
مقایسه وانت مزدا و کارا

دوازدهمین خودرویی که در مقایسه وانت مزدا و کارا مورد بررسی قرار میگیرد ، وانت شوکا است که به صورت تک و دو کابین تولید شده است.

پیشرانه هر دو مدل نیز یکسان هستند. تولید این خودرو در سال ۱۳۹۲ متوقف شد. این خودرو قرار بود جایگزین نیسان آبی شود. وانت شوکا بر مبنای پلتفرم نیسان جونیور ساخته شد به نوعی در ایران نسخه لوکس نیسان آبی به شمار می‌رفت پیشرانه آن نیز با پیشرانه بنزینی نیسان وانت یکی است اما به صورت دوگانه سوز قرار بود ارائه شود. فرمان هیدرولیک سیستم صوتی کافی از امکانات این خودرو به شمار می رود.

وانت پادرا تلافی شکست

2 2
مقایسه وانت مزدا و کارا

سیزدهمین خودرویی که در مقایسه وانت مزدا و کارا مورد بررسی قرار میگیرد ، وانت پادرا تلافی شکست است.

پس از توقف تولید شوکا سایپا تصمیم گرفت که با بروز رسانی و باز طراحی بازار طراحی وانت های کشور را به دست بگیرد در سال ۹۶ پیشرانه پادرا به بازار عرضه شد با همان پیشرانه زامیاد ۲۴ و همان شاسی این خودرو نیز سرنوشت خوشایندی نداشت تبدیل به یک شکست دیگر شد. البته گروه خودروسازی سایپا همچنان تصمیم دارد تا این خودرو را در ایران به فروش برساند و به همین دلیل در فروش فوق العاده جدید خود این خودرو را نیز در لیست خودروهای بخشنامه فروش خود قرار داد تا به واسطه استقبال مردم این محصول خود را به فروش برساند.

 نیسان پیکاپ جان سخت بازار

vanet pickup 22sharghi
مقایسه وانت مزدا و کارا

چهاردهمین خودرویی که در مقایسه وانت مزدا و کارا مورد بررسی قرار میگیرد ، نیسان پیکاپ است که یکی از با کیفیت ترین و جان سخت ترین خودرو های بازار است .

این خودرو از سال ۱۳۸۰ تا سال ۱۳۹۲ توسط پارس خودرو مونتاژ و عرضه شد. در هنگام عرضه در بازار ایران مهمترین تفاوت آن با وانت های موجود شاسی بلند آن بود ارتفاع مناسب برای آفرود، قابلیت حمل بار و دو کابین بودن آن از نکات قابل توجه این خودروست.

 حجم موتور نیسان پیکاپ ۲۲۸۹ سی سی بوده و حداکثر توان خروجی آن ۱۳۳ اسب بخار و گشتاور آن  ۱۹۷ نیوتون متر می‌باشد. این وانت از نوع دو دیفرانسیل بوده و گیربکس ۵ دنده دستی به همراه دنده کمک می باشد. تنظیم ارتفاع نور چراغ ها، بالابر شیشه برقی، فرمان هیدرولیکی کیسه هوای راننده و سرنشین ترمز ای بی اس از آپشن های خودرو هستند.

وینگل ۳

vanet vingel5 22sharghi
مقایسه وانت مزدا و کارا

پانزدهمین خودرویی که در مقایسه وانت مزدا و کارا مورد بررسی قرار میگیرد ، وینگل 3 است .

وینگل ۳ و ۵ با همکاری شرکت دیار خودرو در ایران مونتاژ و عرضه شده است. این خودرو در نسخه تک کابین و دو کابین ارائه شد اما به محبوبیت چندانی نرسیدند از جمله علل عدم موفقیت این اتومبیل در طراحی بیرونی و ناهماهنگ بودن اجزای آن بود. این خودرو با موتور ۲۳۶۷ سی سی توانایی تولید ۱۲۵ اسب بخار نیرو به همرام ۲۲۰ نیوتن متر گشتاور را داراست. طراحی داخلی آن نیز بسیار ساده بوده و سیستم فرمان هیدرولیک و ترمز ضد قفل از امکانات ایمنی و رفاهی این وانت به حساب می آید.

وینگل ۵

vanet vingel3 22sharghi
مقایسه وانت مزدا و کارا

شانزدهمین خودرویی که در مقایسه وانت مزدا و کارا مورد بررسی قرار میگیرد ، وینگل 5 است .

وینگل ۵ دارای ابعاد بزرگ و هیکلی درشت از سایر وانت های بازار ایران تا حد زیادی توانسته به جایگاه  خوبی دست یابد. این خودرو به صورت تک و و دو کابین و با پیشرانه بنزینی به صورت تک دیفرانسیل و دو دیفرانسیل و پیشرانه دیزلی به صورت دو دیفرانسیل عرضه شد. حداکثر قدرت موتور بنزینی به ۱۳۵ اسب بخار و در نسخه دیزلی نیز به ۱۳۵ اسب بخار می رسد. پیشرانه دیزلی مجهز به سامانه توربوشارژ می‌باشد.

گشتاوری پیشرانه بنزین به ۲۰۲ متر و در پیشرانه دیزلی به ۳۱۰ نیوتن متر می رسد. استفاده از شاسی نردبانی، کیسه هوای راننده و سرنشین ، ترمز روغنی با بوستر خلائی ، سیستم صوتی و بالابر شیشه برقی از امکانات این خودرو محسوب می‌شود. همچنین خروجی برق ۱۲ ولت و فرمان هیدرولیک با قابلیت تنظیم ارتفاع برای این ماشین قابل سفارش بود.

پاژن

1 3
مقایسه وانت مزدا و کارا

هفدهمین خودرویی که در مقایسه وانت مزدا و کارا مورد بررسی قرار میگیرد ، پاژن است .

پاژن یک خودرو شاسی بلند دو دیفرانسیل است که در ایران عرضه شده است. پاژن در مدل دو کابین مجهز به پیشرانه ۳۰۰۰ سی سی ۶ سیلندر v شکل با توانایی تولید ۱۶۱ اسب بخار و ۲۴۵ نیوتن متر گشتاور میباشد. شاسی و بدنه قابل اطمینان موتور قوی باعث محبوبیت این خودرو در رشته آفرود شده است این مدل تا سال ۱۳۹۲ تولید شد و در سال ۱۳۹۵ به طور رسمی تولید آن پایان یافت در این خودرو هیچگاه از ترمز abs و یا ایربگ استفاده نشد همچنین هزینه تعمیر و نگهداری آن بالاست.

تویوتا هایلوکس

2 3
مقایسه وانت مزدا و کارا

هجدهمین خودرویی که در مقایسه وانت مزدا و کارا مورد بررسی قرار میگیرد ، تویوتا هایلوکس است .

این خودرو از سال ۱۹۶۸ توسط شرکت تویوتا تولید و عرضه شد از همان سال‌های ابتدایی جایگاه خوبی را در بازار وانت های ایران به دست آورد. تویوتا هایلوکس به صورت تک کابین و دو کابین عرضه می شد و از همان سال های ابتدایی واردات آن به ایران به صورت محدود بود.

ابعاد خودرو در سه نسخه ای که وارد بازار شد بارها دچار تغییرات شد.هم اکنون آخرین نسخه موجود از تویوتا هایلوکس در ایران مدل ۲۰۱۶ می باشد که پیشرانه آن چهار سیلندر ۲۰۰۷ سی سی با توان ۱۶۴ اسب بخار و ۲۴۵ نیوتن گشتاور می باشد .

از جمله امکانات این خودرو میتوان به سیستم abs و کیسه‌هوای ، ۶ عدد بلندگو ، دوربین عقب و سنسور پارک اشاره کرد. تویوتا هایلوکس به‌ دلیل کارایی و کیفیت هم برای حمل بار هم برای رشته های آفرود بسیار محبوب بوده است اما در سال‌های اخیر با افزایش چشمگیر قیمت ها ارزش خرید آن نیز کاسته شده است.

سایپا 151؛ جمع و جور و مناسب برای بازاریابی

3 2
مقایسه وانت مزدا و کارا

نونزدهمین خودرویی که در مقایسه وانت مزدا و کارا مورد بررسی قرار میگیرد ، سایپا 151 است .

از زمان های بسیار دور تولید پراید در ایران با استقبال مواجه شد. در سال‌های اخیر سایپا تصمیم گرفتیم نسخه وانت این خودرو را نیز روانه بازار کند پراید ۱۵۱ در قسمت شاسی قطعات داشبورد و موتور تفاوت چندانی با پراید سدان ندارد اما در قسمت تعلیق عقب فنر های پیچشی جای خود را به فنر تخت داده است. پراید ۱۵۱ دیفرانسیل جلو بوده و ظرفیت فضای بارگیری آن مناسب نیست در مجموعه وانتی است برای مصارف شخصی و خانگی.

ارزان ترین وانت موجود در بازار، سایپا 151 یا همان پراید وانت با قیمتی در حدود 21 میلیون و 400 هزار تومان است .

 وزن بار مجاز این خودرو 500 کیلوگرم است ، اما طبق گفته های خریداران این خودرو باید مواظب بود که وزن بار آن بیش از 300 کیلوگرم نشود. چرا که هنگام رد شدن از پیچ ها و سربالایی ها به دلیل دیفرانسیل جلو بودن این خودرو ، سیستم تعلیق و سیستم ترمز این خودرو دچار اختلال می شود .

همچنین به دلیل حذف فضای پشت صندلی‌ها ، راننده چندان امکان تنظیم صندلی را مطابق جثه ، قد و وزن خود ندارد
بنابراین می‌‌توان گفت وانت سایپا 151 برای نشستن افراد بلند قد در کابین اندکی کار را سخت می‌کند . با این حال ، این خودرو برای فعالیت های تجاری درون شهری از قبیل بازاریابی محصولات بسیار مناسب است .

این خودرو در تابستان امسال موفق به کسب دو ستاره کیفیت شد که به نسبت قیمت و رقبای خود ، بسیار قابل توجه است .

مقایسه وانت مزدا و کارا و تندر پیکاپ

مشخصات فنی

 مشخصات / مدلمزدا وانت تک کابینوانت کارا 2000 تک کابینتندر پیکاپ
موتور 4 سیلندر خطی تک میل بادامکی – بنزینی  4 سیلندر خطی تک میل بادامکی – بنزینی   4 سیلندر خطی تک میل بادامکی – بنزینی
حداکثر قدرت 98 اسب بخار در 5000 دور در دقیقه 119 اسب بخار در 5000 دور در دقیقه 105 اسب بخار در 5750 دور در دقیقه
حداکثر گشتاور154 نیوتن متر در 2300 دور در دقیقه 170 نیوتن متر در 4500 دور در دقیقه 140 نیوتن متر در 3750 دور در دقیقه
حجم موتور 1998 سی سی 1999 سی سی 1600 سی سی
 تعداد سوپاپ 12 8 16
جعبه دنده 5 سرعته دستی  5 سرعته دستی   5 سرعته دستی
شتاب ۰ تا ۱۰۰ – ثانیه – ثانیه 10.1 ثانیه
حداکثر سرعت – کیلومتر بر ساعت – کیلومتر بر ساعت 170 کیلومتر بر ساعت
 وزن خالص بدون بار و سرنشین 1250 کیلوگرم  1250 کیلوگرم 1120 کیلوگرم
فاصله محورها 2865 میلیمتر  2865 میلیمتر 2905 میلیمتر
ابعاد و نوع چرخ های جلو  عقبR14R14 R15
مقایسه وانت مزدا و کارا

سیستم تعلیق

مشخصات / مدلمزدا وانت تک کابینوانت کارا 2000 تک کابینتندر پیکاپ
تعلیق جلو جناغی – فنر لول جناغی – فنر لول مک فرسون با اتصال جناغی
تعلیق عقب فنر تخت فنر تخت –
مقایسه وانت مزدا و کارا

سیستم ترمز

مشخصات / مدلمزدا وانت تک کابینوانت کارا 2000 تک کابینتندر پیکاپ
ترمز جلودیسکی دیسکی دیسکی
ترمز  عقبکفشکی کفشکیکاسه ای
ABS + EBDدارد دارد دارد
مقایسه وانت مزدا و کارا

ظرفیت ها

مشخصات / مدلمزدا وانت تک کابینوانت کارا 2000 تک کابینتندر پیکاپ
باک66 لیتر 66 لیتر 50 لیتر
بار1000 کیلوگرم 1000 کیلوگرم 800 کیلوگرم
سرنشین 2 نفر  2 نفر 2 نفر
مقایسه وانت مزدا و کارا

مصرف سوخت

مشخصات / مدلمزدا وانتوانت کارا 2000 تک کابینتندر پیکاپ
داخل شهر–  Lit/100km-Lit/100km 9.0Lit/100km
 خارج شهر– Lit/100km-Lit/100km 5.6Lit/100km
 ترکیبی11 Lit/100km 8.8Lit/100km 7.5Lit/100km
حدآلایندگیEuro 2Euro 4Euro 4
مقایسه وانت مزدا و کارا

ابعاد اتاق بار

مشخصات / مدلمزدا وانت تک کابینوانت کارا 2000 تک کابینتندر پیکاپ
عرض(1435) mm(1435) mm(1374) mm
طول(2190) mm(2190) mm(1807) mm
ارتفاع(410) mm(410) mm(636) mm
مقایسه وانت مزدا و کارا

ابعاد خودرو

 مشخصات / مدلمزدا وانتوانت کارا 2000 تک کابینتندر پیکاپ
عرض(1620) mm(1620) mm(1740 ) mm
 طول(4820) mm(4820) mm(4450) mm
ارتفاع(1560) mm(1590) mm (1640) mm
مقایسه وانت مزدا و کارا

مقایسه وانت مزدا و کارا :

مقایسه 3 مدل وانت مزدا

مقایسه وانت مزدا و کاری
مقایسه وانت مزدا و کارا

مقایسه وانت مزدا و کارا

در بین این سه وانت ، مزدا وانت به دلیل موتور قدرتمند و قابلیت حمل بار زیاد آن طرفدار زیادی دارد اما به دلیل تحریم ها و استاندارد آلایندگی  تولید وانت مزدا با موتور ژاپنی با مشکل مواجه شده و گروه بهمن سعی در حفظ محصول دیگری از این گروه از خودرو ها را با وانت کارا دارد که میتوان آن را همان مزدا وانت بار اما با قیمتی پایین تر دانست .

اما یکی از جدیدترین خودرو های وانت که از لحاظ ظاهری رتبه بالاتری نسبت به رقبایش دارد تندر 90  است که دلیل آن هم این است که توسط خودروسازان داخلی طراحی نشده و از امکانات مناسبی نسبت به مزدا وانت و وانت کارا برخوردار است چرا که معمولاً خودرو های وانت داخلی خودرو هایی بدون تجهیزات ایمنی و امکانات رفاهی تولید می شوند اما در بین این سه وانت رنو تندر پیکاپ از تجهیزات بیشتری برخوردار است که می توان به موارد زیر اشاره کرد :

2 امکانات ایمنی و آپشن های وانت کارا و مزدا وانت :

2عدد کیسه هوای ایمنی ، کولر، ترمز ضد قفل ABS و EBD ، قفل مرکزی و سیستم ضد سرقت

مقایسه وانت مزدا و کارا از نظر تناژ بار : 

مقایسه وانت مزدا و کارا با ظرفیت حمل بار تا 1000 کیلوگرم در این مقایسه در رتبه بالا قرار میگیرند در رنو تندر پیکاپ  با توانایی حمل بار تا 800 کیلوگرم در رتبه ای پایین تر از این دو وانت .

مقایسه وانت مزدا کارا ازنظر قیمت :

یکی از نکات منفی مزدا وانت بالای آن در برابر امکانات کم آن است ، در رتبه دوم رنو تندر پیکاپ قرار می گیرد که قیمت آن نسبت به امکانات خوبی که در اختیار خریدار میگذارد مناسب است و وانت کارا در این مقایسه با قیمتی کمتر از سایر رقبا به فروش میرسد .

نتیجه گیری مقایسه وانت مزدا و کارا :

درست است که در این مقایسه رنو تندر پیکاپ از نظر ظرفیت حمل بار گرفته اما این را هم نباید نادیده گرفت که به دلیل مصرف کم سوخت، سیستم تعلیق خوب، کم استهلاک بودن و ظاهر متفاوت جزو یکی از بی نقص ترین و بهترین خودرو های وانت به حساب می آید و از نظر امکانات ایمنی و آپشن ها کاملتر از دو وانت دیگر است و به نسبت حجم موتورش از قدرت مناسبی برخوردار است .

مقایسه وانت مزدا کارا دو کابین ۲۰۰۰ سی‌سی با نیسان پیکاپ دو کابین

یکی از نزدیک‌ترین رقبای مزدا کارا دو کابین ۲۰۰۰ سی‌سی را می‌توان نیسان پیکاپ دو کابین دانست.

مهم‌ترین مزایا نیسان پیکاپ دو کابین را باید شاسی‌بلندبودن آن بیان کنیم. نکته بعدی که باعث ایجاد مزایا برای این بارکش می‌شود، ایجاد قدرت ۱۳۳ اسب بخاری آن است که در مقایسه مزدا کارا دو کابین ۲۰۰۰ سی‌سی وضعیتی بهتر دارد .از نظر شکل و شمایل نیز باید اوضاع پیکاپ دوکابین نیسان را کاملاً بهتر بدانیم؛ پیکاپی که حتی در زمان ارائه‌اش جزو زیباترین‌های این کلاس محسوب می‌شد .

وضعیت جعبه‌دنده ، سیستم انتقال قدرت و سامانه تعلیق نیسان در مقایسه مزدا کارا دو کابین ۲۰۰۰ سی‌سی بهتر است . داخل کابین نیسان پیکاپ هم به‌مراتب بهتر است؛ ضمن اینکه با ایجاد دنده‌ای کمکی وضعیت قدرت دریافتی از پیشرانه و مدیریت آن را بهبود بخشیده‌اند .از نظر عدم فضای مناسب صندلی‌های عقب و مصرف زیاد باید دو خودرو را مشابه هم بدانیم .

هر دو خودرو توسط کمپانی‌های داخلی پارس‌‌خودرو و بهمن‌موتور پشتیبانی می‌شود. استاندارد آلایندگی هر دو یورو ۴ است .بزرگترین تفاوت این دو خودرو در قیمتشان است. طبیعی است که نیسان پیکاپ دوکابین به‌واسطه قدرت، وضعیت و زیبایی بهتر قیمت بیشتری هم داشته باشد .

e7a7db55704b10f5842044165d3d8c04 M
مقایسه وانت مزدا و کارا

مقایسه وانت مزدا و کارا دو کابین ۲۰۰۰ سی‌سی با زامیاد پیکاپ ریچ

خودروی دیگری که در مقایسه وانت مزدا و کارا ۲۰۰۰ سی‌سی قرار می‌گیرد ، زامیاد پیکاپ ریچ است .

زامیاد پیکاپ ریچ یکی از پیکاپ‌های خوش‌دست و پرطرف‌دار بازار خودروی ایران در حوزه بارکش‌ها هست . البته از همان ابتدا به آن نگاه کنید، کاملاً متوجه می‌شوید با خودرویی برتر روبه‌رو هستید؛ چراکه زامیاد پیکاپ ریچ شاسی‌بلند و شکیل بوده و از جای معتبری آمده است . ضمن اینکه می‌تواند مناسب آفرود هم باشد .

زامیاد پیکاپ ریچ قابلیت این را دارد که ۷۰۰ کیلو گرم بار جابجا کند.

جعبه‌دنده آن ۵ سرعته با جعبه‌دنده کمکی است . حجم موتور آن نیز ۲٫۴ لیتری است که می‌تواند قدرتی معادل ۱۳۳ اسب بخار را برای این بارکش تولید کند. نوع فرمان تقویت‌شده هیدرولیکی و تعلیق آن نیز به‌وضوح وضعیت بهتری نسبت به مزدا کارا دو کابین ۲۰۰۰ سی‌سی دارد .

برای خرید و مشاهده بیش از 120 محصول لوازم یدکی وانت مزدا کلیک کنید.

‫13 دیدگاه ها

    1. وانت مزدا و وانت کارا هیچ فرقی باهم ندارند، بلکه وانت کارا را از روی وانت مزدا ساخته اند

  1. با سلام و خسته نباشید. سوال داشتم اینکه ایا موتور مزدا کارا همان موتور پیکان است؟

    1. با سلام و سپاس از مطالعه مقاله مقایسه وانت مزدا و وانت کارا. تعداد سیلندر موتور این دو خودرو یکسان است اما قدرت موتور مزدا کارا بیشتر می باشد بنابراین باهم تفاوت دارند.

    1. سلام. تفاوت آن چنانی باهم ندارند فقط از نظر سوخت مزدا 2000 بهینه تر می باشد.

    1. مسیریاب ماهواره ای ، سیستم تهویه اتوماتیک ، خروجی برق ۱۲ ولت ، ترمز ای بی اس ، کیسه هوای راننده و سرنشین از جمله نقاط قوت این خودرو است

    1. از تویوتا هایلوکس در ایران مدل ۲۰۱۶ می باشد که پیشرانه آن چهار سیلندر ۲۰۰۷ سی سی با توان ۱۶۴ اسب بخار و ۲۴۵ نیوتن گشتاور می باشد .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *