دستگاه مادربرد صنعتی چیست؟وانواع دستگاه ماردبرد چیست؟ 2022
در این مقاله قصد داریم شما عزیزان را با دستگاه مادربرد صنعتی وکاربرد آن آشنا کنیم پس تا آخر مقاله به این موضوع می پردازیم.
فهرست مطالب
دستگاه مادربرد صنعتی چیست؟
دستگاه مادربرد صنعتی (مین برد صنعتی و مادربورد صنعتی) به نوعی از دستگاه مادربرد ها اطلاق می شود که دارای شرایط زیر باشند :کلیه مادربردهای صنعتی برای تأمین حداکثر مقاومت در برابر محیط های خشن و یا شرایط نامساعد طراحی و ساخته شده اند. این طراحی به گونه ای است که براحتی قابل تنظیم باشند و بتوان با حداقل تنظیمات و یا تعمیر و نگهداری از آنها بهره برداری نمود.
مادربردهای صنعتی باید بتوانند به صورت مداوم 24/7 روشن بوده و بدون اختلال در عملکرد به فعالیت خود ادامه دهند. این دستگاه مادربرد ها باید قابلیت این را داشته باشند تا پس از قطع برق و وصل مجدد آن به صورت خودکار روشن شده و نیازی به روشن کردن دستی توسط کاربر نداشته باشند.
دسته بندی مادربرد صنعتی از لحاظ اندازه
از دیگر خصوصیات دستگاه مادربرد های صنعتی این است که در سایز کوچک طراحی شوند. عمده سایز استاندارد و محبوب این مادربردها Mini ITX و NANO ITX است. کوچک بودن مادربردهای صنعتی به این مورد کمک می کند تا فضای کمتری اشغال کنند و برای استفاده مناسب تر باشند. سایز استاندارد Mini ITX با طول و عرض 17در 17 سانتی متر و سایز استاندارد Nano ITX با طول و عرض 12 در 12 سانتی متر عرضه می شود. شایان ذکر است که همه مینی کامپیوترها و نانو کامپیوترها همگی از مادربردهای سایز مینی و یا نانو بهره می گیرند.
دسته بندی مادربرد صنعتی از لحاظ پردازنده
دستگاه مادربردهای صنعتی بر اساس نوع کاربری، از پردازنده های مختلفی پشتیبانی می کنند. برخی از این بردها از پردازنده های ARM بهره مند هستند این نسل از پردازنده در واقع همان پردازنده های هستند که در موبایل ها مورد استفاده قرار می گیرند. برخی از مادربردهای صنعتی از پردازنده اینتل استفاده می کنند.
این دستگاه مادربرد ها دارای مزایای زیادی هستند که یکی از آنها این است که بدلیل بهره گیری از پردازنده Intel براحتی می توان از سیستم عامل های ویندوز، لینوکس و هر سیستم عامل استاندارد دیگری که از پردازنده اینتل پشتیبانی می کند استفاده نمود. عموما دستگاه مادربردهای صنعتی به صورت بدون فن (فن لس)عرضه می شوند. البته مدلهایی نیز هستند که بدلیل قدرت پردازشی بالا دارای فن می باشند.لازم به ذکر است که بدلیل سهولت در استفاده، دستگاه مادربرد های Fan less طرفداران بیشتری نسبت به مدلهای فن دار دارند.
امکانات بردهای صنعتی
یکی دیگر از خصوصیات دستگاه مادربردهای صنعتی بهره مندی از پورتهای متنوع است که امکان توسعه آن را به سادگی فراهم می کند. یکی از پرکاربرد ترین پورت ها، پورت COM است که در عمده مادربردها از آن بهره برداری می شود. همچنین استفاده از هدرهای USB 2 و 3 و نیز اسلات MPcie که برای ماژولهای وای فای و بلوتوث (Wi-Fi Bluetooth) و یا هاردهای پرسرعت اس اس دی (M-Sata SSD) در این دستگاه مادربردها متداول است.
در برخی دستگاه مادربردها نیز امکان استفاده از سیم کارت با ماژول 3G /4G برای بهره گیری از اینترنت پرسرعت فراهم شده است. امروزه نیز همه این دسته از دستگاه مادربردها دارای خروجی گرافیکی HDMI وVGA هستند و برخی از مدلها نیز از LVDS پشتیبانی می کنند.
کاربردها و موارد استفاده دستگاه مادربردهای صنعتی
دستگاه مادربرد صنعتی دارای کاربردهای فراوانی است اما به صورت کلی در هر جایی که نیازمند آن است که یک دستگاه مادربرد به صورت دایم و 24 ساعته روشن باشد و یا شرایط دمایی و یا محیطی نا مناسب است، دستگاه مادربرد صنعتی کاربرد دارد.
عمده کاربرد این دستگاه مادربرد ها در : صنایع، دستگاههای خود پرداز بانکی (ATM)، دستگاههای فروش خودکار (Vending Machine )، کیوسکهای اطلاع رسانی (Information Kiosk) ، صنایع نظامی، پزشکی، دستگاههای خدمات بانکی بدون پول (Cash less Machine)، تلویزیون های شهری، استندهای لمسی (Touch Stand)، خانه های هوشمند، پروژه های روباتیک و هوش مصنوعی، مینی کامپیوترهای صنعتی (Industrial Mini PC)، نانو کامپیوترهای صنعتی (Industrial NANO Pc)، فایروالهای سخت افزاری (Hardware Firewall)، کنترلر دوربینهای پلاک خوان شبکه و … استفاده می شوند.
اجزای تشکیل دهنده دستگاه مادربرد صنعتی چیست؟
اگرچه دستگاه مادربرد انواعی دارد؛ اما در حالت کلی، تمام انواع آن از بخش های پایه ای تشکیل شده اند که مهم ترین آن ها عبارت اند از:
- چیپست (Chipset)
- سوکت (CPU Socket)
- اسلات پی سی آی (PCI Slots)
- اسلات رم (RAM Slots)
- پورت ورودی و خروجی (HDMI Port)
نحوه عملکرد این تجهیز به صورتی است که با روشن شدن کامپیوتر برق در دستگاه مادربرد جریان پیدا می کند.در این لحظه داده ها از طریق گذرگاه داده به بخش های دیگر همچون واحد پردازنده مرکزی، رم و غیره ارسال می شوند.پس از آن که داده ها از سمت رم به سی پی یو و در نهایت به وسیله پل ارتباط جنوبی به بایوس، USB ،PCIe و SATA منتقل شدند،با روشن کردن کامپیوتر، اطلاعات بر روی صفحه نمایش آن ظاهر می شوند.اگر می خواهید بدانید که ویژگی های انواع مادربرد چیست و چه مزایایی دارند، با ما همراه باشید.
خصوصیات دستگاه مادربردهای صنعتی چیست؟
دستگاه مادربردهای صنعتی که به آنها تابلوهای کنترل صنعتی و تابلوهای کنترل صنعتی نیز گفته می شود ، دستگاه مادربردهایی هستند که در مواقع صنعتی مورد استفاده قرار می گیرند و توسط رایانه های صنعتی استفاده می شوند. آنها می توانند مطابق تقاضا با محیطی با دمای گسترده سازگار شوند ، می توانند با محیط های سخت سازگار شوند و می توانند برای مدت طولانی تحت فشار زیاد کار کنند. متفاوت از مادربردهای تجاری و مادربردهای معمولی.
در حال حاضر ، مناطق اصلی کاربرد دستگاه مادربردهای صنعتی عبارتند از: تجهیزات صنعتی ، پیمایش GPS ، مانیتورینگ فاضلاب آنلاین ، مانیتورینگ هوا آنلاین ، ابزار دقیق ، کنترل کننده تجهیزات حرفه ای ، صنایع نظامی ، آژانسهای دولتی ، ارتباطات ، بانکی ، برق ، ال سی دی خودرو ، مانیتور ، بصری درب ، DVD قابل حمل ، تلویزیون LCD ، تجهیزات حفاظت از محیط زیست و غیره
ویژگی های مادربرد صنعتی:
CPU روی دستگاه مادربرد لحیم شده استحافظه های حافظه معمولاً 1-2 هستندگرافیک مجتمعبسیاری از دستگاه های I / O وجود دارد ، اما برخی از مادربردها ممکن است درگاه چاپ را حذف کنند.سوکت PCI معمولاً حدود 2-3 استنوع صفحه نسبتاً كوچك است.
وظیفه دستگاه مادربرد چیست؟
دستگاه مادربرد دو هدف اصلی دارد :
- اول اینکه انرژی الکتریکی را دراختیار هر کدام از اجزا قرار می دهد.
- دوم اینکه مسیری را فراهم می کند تا اجزا بتوانند با یکدیگر ارتباط برقرار کنند.
این دو هدف اصلی و مهم یک دستگاه ماردبرد است که تقریبا تمام اجزای تشکیل دهنده ی آن برای اجرای این دو هدف کار می کنند. اما نگه داری ، تجزیه و تحلیل و بازخورد عملکرد قطعات نیز از اهداف دیگر مادربردها هستند. در مادربردهای مورد استفاده در رایانه های رومیزی و لپ تاپ ها سوکت هایی برای پردازنده (CPU) ، ماژول های حافظه (تقریبا همیشه از نوع DRAM) ، کارت های توسعه افزودنی (مانند کارت گرافیک) ، عامل ذخیره سازی ، ورودی و خروجی و قطعاتی برای برقراری ارتباط با سایر سیستم های کامیپوتر و سایر سیستم ها وجود دارند.
دستگاه مادربردهای استاندارد تنها از نظر اندازه متفاوت هستند. اما استانداردهای متنوع دیگری نیز وجود دارد که سازندگان به رعایت آن ها تمایل دارند. البته هستند سازندگانی که علاقه ای به رعایت استانداردها ندارند. سه اندازه ی اصلی و استاندارد دستگاه مادربردها به شرح زیر است :
در این مقاله ما آناتومی مادربرد استاندارد ATX (نمونه ی به کار رفته در دسکتاپ های متداول) را بررسی می کنیم. تنها تفاوت بین مادربردهای بزرگ و کوچک تعداد سوکت ها برای ارتباط قطعات بیشتر و ارائه ی برق و نیروی بیشتر است.
به عبارتی مادربردهای بزرگ تر سوکت و نیروی بیشتری ارائه می دهند. در نظر داشته باشید که مادربرد بزرگ تر به کیس بزرگ تری نیز احتیاج دارد و بدین ترتیب ابعاد کامپیوتر دسکتاپ نیز به شکل قابل توجی افزایش می یابد. به همین دلیل تنها در صورتی که به درگاه و پورت های بیشتر احتیاج دارید ، به سراغ مادربرد های بزرگ و گران تر بروید.
مادربرد ، یک برد مدار چاپی الکترونیکی است که دارای کانکتور و سوکت های زیادی برای اتصال صدها قطعه و ایجاد اثر الکتریکی مابین آن ها است. از نظر تئوری مادربرد مورد نیاز نیست. می توان تمام قطعات را با استفاده از انبوهی از سیم های مختلف به هم متصل کرد.
اما سیگنال ها باهم تداخل پیدا می کنند؛ عملکرد آن وحشتناک خواهد بود و استفاده از این روش تلفات قابل توجهی از نظر نیرو ، انرژی و حتی قطعات خواهد داشت.برای این بررسی مادربرد از نوع ATX و مدل Asus Z97-Pro Gamer در نظر گرفته شده است. همان طور که در تصویر می بینید تمام اجزا و جزییات آن کاملا مشخص است. تقریبا همه ی اجزای آن در تمام مادربردهای دیگر وجود دارد و تنها از نظر شکل و شمایل متفاوت هستند.
شاید در نگاه اول کمی سردرگم شوید. طبیعی است؛ پس بیایید این تصویر را کنار بگذاریم و با دیاگرامی ساده بررسی را شروع کنیم. با وجود سادگی می بیند که سوکت ها و کانکتورهای زیادی برای بررسی وجود دارند. پس از مهم ترین آن ها شروع می کنیم.
سیم کشی مغز یک کامپیوتر
دیاگرام ساختاری نگهدارنده ی CPU یا پردازنده LGA1150 نام دارد. البته این نامی است که اینتل برای سوکت نگهدارنده های خود بکار می برد. LGA مخفف Land Grid Array است که نوع متداولی از فناوری بسته بندی برای پردازنده ها و دیگر مدارهای مجتمع است. همان طور که در تصویر زیر می بینید سیستم های LGA تعداد زیادی پین کوچک روی مادربرد دارند. این پین ها وظیفه ی تأمین برق و ارتباط با پردازنده را به عهده دارند.
براکت فلزی نام نگهدارنده ای است که پردازنده را روی مادربرد نگه می دارد. وقتی براکت را از روی مادربرد برمی داریم با تعداد زیادی پین مشاهده می کنیم. مادربردها از نظر تعداد پین ها متفاوت هستند. به طور کلی هرچه پردازنده ها توانایی و قدرت بیشتری داشته باشند (از نظر تعداد هسته ، مقدار حافظه نهان و…) ، پین های بیشتری در سوکت یافت می شود. وظیفه ی بیشتر پین ها برای ارسال و دریافت داده ها به ویژگی مهم بعدی این مقاله است.
مغزهای بزرگ به حافظه های بزرگ نیاز دارند
نزدیک ترین سوکت یا شکاف به پردازنده ها از نظر ارتباطی آنهایی هستند که ماژول های DRAM ، حافظه ی سیستم aka را در خود جای داده اند. آن ها به طورمستقیم به پردازنده متصل شده اند و هیچ مانعی در مادربرد میان پردازنده ها و حافظه ها قرار نمی گیرند. تعداد درگاه های DRAM به پردازنده بستگی دارد؛ زیرا کنترلر حافظه درون پردازنده ی مرکزی قرار دارد.
در مادربردی که در حال بررسی آن هستیم ، پردازنده ی که روی آن سوار می شود دارای دو کنترل کننده ی حافظه است که هر کدام از آن ها دو حافظه را کنترل می کنند؛ از این رو در کل چهار سوکت وجود دارد. در این مادربرد ، سوکت های حافظه به گونه ای رنگی شده اند تا به کاربر اطلاع دهند که کدام یک توسط کدام کنترلر مدیریت می شوند. آن ها معمولا کانال های حافظه نامیده می شوند؛ بنابراین کانال شماره یک ، دو شکاف را کنترل می کند و کانال شماره ی دو ، کنترل دو مورد دیگر را به عهده دارد.
در این مادربرد خاص ، رنگ درگاه ها کمی گیج کننده است و ممکن است کاربر را گیج کند؛ یکی از دو شیار سیاه و خاکستری کنترل کننده ی حافظه هستند. شکاف سیاه نزدیک به سوکت پردازنده کانال شماره یک است و سیاه یا خاکستری بعدی کانال شماره دو است.استفاده ی هم زمان از هر دو کنترلر عملکرد کلی سیستم حافظه را افزایش می دهد. برای مثال اگر شما دو ماژول رم 8 گیگابایتی دارید ، مهم نیست آن ها را در چه شکاف هایی قرار دهید؛ همیشه 16 گیگابایت حافظه دردسترس خواهید داشت.
از طرف دیگر اگر هردو ماژول را در دو شکاف سیاه (یا در دو شکاف خاکستری) قرار دهید ، پردازنده مسیرهای ممکن برای دستیابی به آن حافظه را دو برابر می کند. اگر هر ماژول را در هررنگ متفاوتی نصب کنید ، سیستم مجبور خواهد شد فقط با یک کنترل کننده به حافظه دسترسی پیدا کند.
در ترکیبی که پردازنده/مادربرد از تراشه های DDR3 SDRAM (نرخ داده های دوبرابر نسخه ی 3، حافظه دستیابی تصادفی پویا هم زمان) استفاده می کند ، هر سوکت یک SIMM یا DIMM نگه می دارد؛ قسمت “IMM” مخفف ماژول حافظه Inline است. منظور از S و D تکی و دوتایی است؛ اینکه ماژول داری یک طرف پر از تراشه باشد یا اینکه دو طرف پر از تراشه باشد؛ (Single or Dual).در امتداد لبه ی پایینی ماژول حافظه تعداد زیادی از اتصالات با روکش طلا وجود دارد؛ در این نوع حافظه در مجموع 240 عدد از آن ها (در هر طرف 120) وجوددارد.
این اتصالات سیگنال های قدرت و داده را برای تراشه ها فراهم می کنند. ماژول های بزرگتر امکان دسترسی به حافظه ی بیشتری را می دهند. اما کل آماده سازی توسط پین های موجود روی پردازنده محدود می شود. تقریبا نیمی از 1150 پین موجود در مادربرد مورد بررسی ما برای کنترل تراشه های حافظه و فضای لازم برای همه ی اثر یا سیم کشی های برق اختصاص داده شده است.
صنعت کامیپوتر از سال 2004 همواره از 240 پین در ماژول های حافظه استفاده کرده است و هیچ نشانی از تغییر این روند دیده نمی شود. تراشه های جدید با بهبود عملکرد حافظه سریع تر عمل می کنند. در مادربرد مورد بررسی این مقاله ، هر یک از کنترل کننده های حافظه می توانند 64 بیت «داده بر چرخه ساعت» را ارسال و دریافت کنند.
بنابراین با وجود دو کنترلر حافظه ها دارای 128 پین برای انتقال اطلاعات هستند. پس 240 پین به چه کاری می آید؟هر تراشه ی حافظه در DIMM (در کل 16 عدد ، 8 طرف) می تواند 8 بیت در هر «چرخه ساعت» را انتقال دهد.
به عبارتی دیگر هر تراشه برای انتقال داده به 8 پین نیاز دارد. اما دو تراشه پین های داده های یکسان را به اشتراک می گذارند ، بنابراین تنها 64 پین از 240 پین داده ای هستند. 176 پین باقیمانده برای اهدافی همچون زمان بندی و ارجاع ، انتقال آدرس داده ها (محل قرارگیری اطلاعات در ماژول) ، کنترل تراشه ها و تأمین انرژی الکتریکی مورد نیاز است. به این نتیجه می رسیم که وجود بیش از 240 پین لزوما شرایط را بهتر می کند!
حافظه ها تنها قطعه ای نیستند که به پردازنده متصل می شوند
حافظه های سیستم برای افزایش کارایی به طور مستقیم به پردازنده ی مرکزی متصل می شوند؛ اما سوکت های دیگری نیز در این مادربرد وجود دارد که تا حدودی شبیه به حافظه ها سیم کشی شده اند. آن ها از نوعی فناوری اتصال به نام PCI Express استفاده می کنند (مخفف شده به : PCIe) و درون هر پردازنده ی مدرن یک کنترلر PCIe قرار گرفته است.این کنترلرها می توانند چندین اتصالات را کنترل کنند (معمولا به آن ها خطوط گفته می شود)؛ حتی در یک سیستم “نقطه به نقطه” خطوط موجود در سوکت با هیچ وسیله ی دیگری به اشتراک گذاشته نمی شود.
در مادربرد مورد بررسی این مقاله ، کنترلر PCI Express پردازنده دارای 16 خط است.تصویر زیر 3 سوکت را نشان می دهد؛ دو مورد بالایی PCI Express هستند؛ سوکت دیگر ، سوکت سیستم های قدیمی به نام PCI است که پهنای باند کمتری دارد. سوکت کوچک بالایی دارای برچسب PCIEX1_1 است زیرا این سوکت تنها به یک لِین یا خط درگاه ارتباطی PCI Express مجهز است. سوکت زیر آن نیز با برچسب PCIEX16_1، به 16 لِین مجهز است و برای اتصال کارت هایی با پهنای باند بالا مثل کارت گرافیک به کار می رود.
حال کمی به عقب برگردید و تصویر کلی مادربرد را یک بار دیگر نگاه کنید. سوکت های زیر را مشاهده می کنید.
- دو شکاف PCI Express1 lane
- با پهنای باند 1 لِینسه شکاف PCI Express با پهنای باند 16 لِین
- دو سوکت PCI
اما اگر کنترلر پردازنده تنها پشتیبانی از 16 لین PCI.e داشته باشد ، چه اتفاقی می افتد؟ اول از همه ، فقط PCIEX16_1 و PCIEX16_2 به پردازنده متصل می شوند – سومین سوکت همراه با دو سوکت تک خطی دیگر به یک پردازنده دیگر در مادربرد متصل می شوند.
دوم ، اگر در هر دو سوکت از ماژول های 16 لین PCIe استفاده شود ، پردازنده تنها 8 لین را به هر یک اختصاص می دهد و بدین ترتیب با وجود پشتیبانی مادربرد ، اما به دلیل محدودیت پردازنده پهنای باند درگاه ها نصف می شود.
این نکته درمورد همه ی پردازنده ی امروزی صدق می کند. درواقع آن ها تعداد محدودی از لین ها (یا خطوط ارتباطی PCI.E) را پشتیبانی می کنند. بنابراین هرچه تعداد کارت هایی که به پردازنده متصل می شوند ، بیشتر باشد ، به همان نسبت از تعداد خطوطی که به هر کارت اختصاص می یابد ، کاهش می یابد.
بسته به اینکه از چه مادربردی استفاده کنید ، راهکارها و تنظیمات مختلفی برای ارتباط مابین پردازنده ها و کنترلرها وجود دارد. به عنوان مثال مادربرد Gigabyte B450M Gaming دارای یک سوکت 16 خطی PCIe ، یک سوکت 4 خطی PCIe و یک سوکت 4 خطی M.2 است. تنها 16 خط دردسترس پردازنده است؛ اما با استفاده از دو سوکت بزرگتر X16 به اجبار به 8 خط متصل می شود.
رایج ترین مواردی که از سوکت ها استفاده می کنند مطابق زیر است :
- کارت های گرافیک : 16 خط
- درایوهای SSD یا حالت جامد (تنها در صورت اتصال ازطریق درگاه M2 به مادبرد) : 4 خط
- کارت های صدا و آداپتورهای شبکه : 1 خط
در تصویر بالا تفاوت بین کانکتورها را مشاهده می کنید. کارت گرافیک (16 خط) در مقایسه با کارت صدا (یک خط) از خطوط بیشتری استفاده می کند. زیرا کارت صدا داده های کمتری دارد و به خطوط بیشتر و اضافی نیازی ندارد. در مادربرد ما ، مانند همه ی مادربردهای دیگر سوکت و اتصالات بسیاری برای مدیریت وجود دارند. از همین رو پردازنده پردازش از سایر سوکت ها و اتصالات کمک می گیرد.
اگر به 15 سال پیش برگردیم و به مادربردهای آن زمان نگاه کنیم ، با دو تراشه ی اضافی روی آن ها رو به رو می شویم. این دو برای پشتیبانی از پردازنده ساخته می شدند. به صورت جداگانه آن ها را تراشه های Northbridge یا NB و Southbridge یا SB (به فارسی : پل جنوبی و پل شمالی) می نامیدند. اولی کارت های حافظه سیستم و کارت های گرفیکی را اداره می کرد و دومی برای پردازش داده ها و دستورالعمل های مربوط به سایر موارد مورد استفاده بود.
دستگاه مادربرد صنعتی مدل BIT-Q9600
مادربرد صنعتی مدل BIT-Q9600 :خصوصیات و امکاناتبرخی از خصوصیات و امکانات مادربرد صنعتی بیتیلوم مدل BIT-Q9600 :پورتهای متنوع و خاص :مادربرد صنعتی مدل BIT-Q9600 دارای پورتهای متنوعی از جمله خروجی VGA و HDMI برای تصویر ، پورت شبکه گیگ ورودی و خروجی صدابهره مندی از جدیدترین تکنولوژی ها:همه پردازنده های استفاده شده از برند Intel بوده و به صورت Built-In در مادربردها بکار برده شده اند. خازنهای استفاده شده از نوع خازن جامد با طول عمر بسیار بالا می باشد. چیپ ست ها هم از برند Intel ، Realtek و … می باشد.
اندازه کوچک ، کارایی زیاد:این سری از مادر بردهای صنعتی در اندازه 17*17 سانتی متر می باشد و با توجه به سایز کوچک و قابلیت های بالا دارای کاربردهای بسیار زیادی در حوزه های مختلف صنعتی و مصارف سازمانی و شخصی می باشد.جهت اطلاع از موجودی و یا قیمت محصول می توانید بر روی دکمه ی درخواست آخرین قیمت کلیک نموده و فرم مربوطه را تکمیل و ارسال نمائید. اعضای شرکت باناتیس در اسرع وقت پاسخگوی شما هستند.
دستگاه مادربرد صنعتی مدل BIT-Q9700 [مشخصات، قیمت و خرید + 10 مدل مادر برد]
مادربرد صنعتی مدل BIT-Q9700 :خصوصیات و امکانات دستگاه:برخی از خصوصیات و امکانات مادربرد صنعتی بیتیلوم مدل BIT-Q9700 :پورتهای متنوع و خاص :مادربرد صنعتی مدل BIT-Q9700 دارای پورتهای متنوعی از جمله خروجی VGA و HDMI برای تصویر ، پورت شبکه گیگ ورودی و خروجی صدابهره مندی از جدیدترین تکنولوژی ها :همه پردازنده های استفاده شده از برند Intel است و به صورت Built-In در مادربردها بکار برده شده اند. خازن های استفاده شده از نوع خازن جامد با طول عمر بسیار بالا می باشد. چیپ ست ها هم از برند Intel ، Realtek و … می باشد.
اندازه کوچک ، کارایی زیاد :این سری از مادر بردهای صنعتی در اندازه 17*17 سانتی متر می باشد و با توجه به سایز کوچک و قابلیت های بالا دارای کاربردهای بسیار زیادی در حوزه های مختلف صنعتی و مصارف سازمانی و شخصی است.
دستگاه مادربرد صنعتی مدل BIT-Q9900
مادربرد صنعتی مدل BIT-Q9900:خصوصیات و امکانات :برخی از خصوصیات و امکانات مادربرد صنعتی بیتیلوم مدل BIT-Q9900 :پورتهای متنوع و خاص :مادربرد صنعتی مدل BIT-Q9900 دارای پورتهای متنوعی از جمله خروجی VGA و HDMI برای تصویر ، پورت شبکه گیگ ورودی و خروجی صدابهره مندی از جدیدترین تکنولوژی ها :همه پردازنده های استفاده شده از برند Intel بوده و به صورت Built-In در مادربردها بکار برده شده اند. خازنهای استفاده شده از نوع خازن جامد با طول عمر بسیار بالا می باشد. چیپ ست ها هم از برند Intel ، Realtek و … می باشد.
اندازه کوچک ، کارایی زیاد :این سری از مادر بردهای صنعتی در اندازه 17*17 سانتی متر می باشد و با توجه به سایز کوچک و قابلیت های بالا دارای کاربردهای بسیار زیادی در حوزه های مختلف صنعتی و مصارف سازمانی و شخصی می باشد.
دستگاه مادربرد صنعتی مدل BIT-218 | مشخصات، قیمت و خرید
مادربرد صنعتی مدل BIT-218 :برخی از خصوصیات و امکانات مادربرد صنعتی بیتیلوم مدل BIT-218 :پورتهای متنوع و خاص:مادربرد صنعتی مدل BIT-218 دارای پورتهای متنوعی از جمله خروجی VGA و HDMI برای تصویر ، پورت شبکه گیگ ورودی و خروجی صدا و پورت LVDS و COM می باشد.
برای دیدن مدل های دیگر دستگاه مادربرد از سایت b2wall اینجا کلیک کنید.