معرفی کامل کارواش
معرفی کارواش
فهرست مطالب
کارواش ابزاری برقی است که با قدرت زیادی که دارد برای شست و شوی خودرو، نمای ساختمان، ماشین آلات سنگین و فضاهای کارگاهی مانند کشتارگاه ها و… مورد استفاده قرار می گیرد. کارواش عمل شست و شو را به وسیله آب با فشار زیاد انجام می دهد که در ادامه به معرفی کامل کارواش و همچنین معرفی ابعاد های آن می پردازیم.
کارواش هایی که بر اساس موتور دسته بندی می شوندشامل :
1)کارواش های القایی یا دینامی 2)کارواش های ذغالی.
کارواش های ذغالی با القای الکتریسیته به موتور،دستگاه را روشن می کنند و به همین دلیل است که صدای کم تری دارند و دارای طول عمر بیش تری نسبت به کارواش های ذغالی هستند اما قیمت بیشتری دارند.
کارواش های ذغالی سیستم الکتروموتور و سیم پیچ را دارا هستند و به وسیله دو زغالی که در این دستگاه موجود است ، کارواش شروع به کار می کند. معمولا کارواش هایی که با موتور ذغالی کار میکنند دارای قدرت بیشتری نسبت به نوع دینامی می باشد.عامل دیگری که علاوه بر نوع موتور در کارواش ها بسیار اهمیت دارد و در دسته بندی آنها نیز لحاظ می شوند،میزان فشار کاربردی برای خروج آب می باشد.عموما دستگاه های کارواش به 100،130،140،160 و 180 بار تقسیم می شوند.
هر چه مقدار و میزان فشار بیش تر باشد دستگاه قوی تر و صنعتی تر می باشد. کارواش های 100 و 130 بار و در برخی موارد نیز کارواش های 140 بار مصارف خانگی دارند و از کارواش های خانگی محسوب می شوند و کارواش 160 و 180 بار کاملا صنعتی می باشند. نکته ای که در استفاده از کارواش ها مهم و ضروری می باشد این است که در شرایط آب و هوایی مرطوب نباید از آنها استفاده شوند.
از مهم ترین قطعات کارواش، لانس و تفنگ آب پاش و همچنین مخزن مواد شوینده می باشد. نکته مهم دیگر نیز شلنگ کارواش می باشد که هرچه طول بیش تری داشته باشد قدرت مانور بالاتری حین کار در اختیار کاربر قرار می دهد.
کارواش عمل شست و شو را با فشار زیاد آب انجام می دهد به همین دلیل است که از نظر زمانی و میزان مصرف آب، صرفه جویی قابل توجهی نسبت به شست و شو با شلنگ آب معمولی انجام می شود.
کارواش های خانگی یا واتر جت ها دستگاهی هستند که آب را با فشار بسیار بالا و با استفاده از نازل روی سطح می پاشد. آبی که با فشار خیلی بالا از نازل خارج می شود جرم و آلودگی سطح را به خوبی پاک میکند و این عملیات نظافت را در زمان و با هزینه ای بسیار کمتر انجام می دهد.
استفاده از این دستگاه ها به دلیل داشتن کارایی بسیار بالا تنها به مصارف صنعتی محدود نمی شود بلکه از آن در مصارف خانگی هم مورد استفاده قرار می گیرد. با استفاده از دستگاه مذکور می توانید حیاط، دیوار، نمای ساختمان، ماشین، دوچرخه، سنگ فرش، پله و راه رو، استخر، باغ و باغچه را به راحتی تمیز کنید .
تقسیم بندی کارواش خانگی :
کارواش های خانگی کوچک
- حداقل میزان فشار آب برابر 100 بار
- مناسب برای شستشوی ماشین، حیاط و دوچرخه
کارواش های خانگی متوسط
- حداقل میزان فشار آب برابر 130 بار
- مناسب برای شستشوی دیوار، نرده و نمای ساختمان
کارواش های خانگی بزرگ
- حداقل میزان فشار آب برابر 160 بار
- مناسب برای مصارف صنعتی و خانگی، عملیات رنگ برداری و جرم گیری
یک نوع از کارواش های خانگی را میتوان ، کارواش خانگی سوئدی نام برد.
نحوه کار کارواش خانگی
برخی از انواع کارواش مخزن مخصوص مواد شوینده دارند که با آن میتوان تمام سطوح را به آسانی تمیز کرد. این مخزن شلنگ مخصوصی داشته که با پاشش آب و ایجاد خلا در انتهای شلنگ، مواد شوینده وارد آن شده و همراه آب روی سطوح کثیف پاشیده میشود.
معایب کارواش خانگی
کارواش خانگی برای استفاده به صورت مدوام یا کاربرد صنعتی مناسب نیست و باید از آن به صورت صحیح استفاده کنید و مراقبتهای لازم را انجام دهید تا طول عمر و دوام بالاتری داشته باشد. اگر به دستگاهی با توان بالا نیاز دارید بهتر است کارواش خانگی نخرید و از کارواشهای بزرگ با حجم و ظرفیت بالا استفاده کنید.
کارواش اتوماتیک چیست
با توجه به مشکلاتی که در زمینه ی شست و شوی دستی خودرو ها و همچنین تعداد زیاد نیروی انسانی و نیاز به پاکیزگی اتومبیل ها وجود دارد, دستگاه های کارواش اتوماتیک ، با بهره گیری از تکنولوژی های نوین و به روز دنیا, علاوه بر کاهش محسوس میزان آب مصرفی و تعداد نیروی انسانی, با عملکردی مطلوب در جهت شست و شو و پاکیزه ساختن اتومبیل ها گام بر داشته اند. با توجه به این ویژگی ها و طرز کار کارواش اتوماتیک، صاحبان خودرو ها به منظور جلوگیری از آسیب های احتمالی و برای شستشوی با کیفیت خودروهای خود به کارواش اتومات یا مکانیزه مراجعه کنند.
انواع مدل های کارواش اتوماتیک
کارواش دروازه ای
جهت مشاهده راهنمای خرید کارواش خانگی کلیک کنید.