معرفی دستگاه پرس بارکن و 2 نوع آن

[supsystic-slider id=1 position=”center”]
download 5

معرفی دستگاه پرس بارکن

در این مقاله با معرفی دستگاه پرس بارکن شما را با چند نوع آن آشنا می کنیم.

معرفی دستگاه پرس بارکن: از این دستگاه برای بارگیری بسته های علوفه که با دستگاه بیلر ( دستگاه بسته بندی علوفه ) در مزرعه ایجاد شده استفاده می شود. در زمان قدیم به نیرو های انسانی زیاد و زمان زیاد احتیاج بوده است تا این بسته ها بارگیری شود اما امروزه با پیشرفت تکنولوژی در زمان خیلی کوتاه تر و با نیروی کمتر میتوان این کار را با دستگاه پرس بارکن با راندمان خیلی بالاتری انجام داد. از دستگاه پرس بارکن میتوان جهت بارگیری در تریلر که امکان اتصال آن در پشت دستگاه یا بارگیری در وسیله نقلیه دیگر استفاده کرد. برای مشاهده مشخصات و مدل های دیگر دستگاه پرس بارکن کلیک کنید.

معرفی دستگاه پرس بارکن و 2 نوع آن

دستگاه پرس بارکن بعد از اتمام کار توسط دستگاه بیلر ( دستگاه بسته بندی علوفه ) به تراکتور یا کشنده متصل می شود و وارد عمل می شود. در مسیر حرکت بیلر جلو می رود و به ترتیب تمامی بسته ها را به آسانی سوار کرده و به داخل تریلی یا کامیون هدایت می کند.

 ریل بالا برنده دستگاه پرس بارکن متناسب با محصول متغیر است که در دو مدل قلاب دار و تسمه ای تولید می شود. بعضی از این دستگاه ها در مدل های دو طبقه یا دو مرحله ای تولید می شود (به دلیل ارتفاع زیاد بعضی از کامیون ها و یا برای توان باربری بیشتر) این دستگاه ها در مجموع برای دو منظور کامیون بارکن و تریلر بارکن تولید می شود. این دستگاه تغییر چشم گیری در صنعت کشاورزی به وجود آورده است و باعث بهره بری بیشتر در این صنعت شده است.

معرفی دستگاه پرس بارکن
نمونه ای تصویری برای معرفی دستگاه پرس بارکن که دو بازو برای جمع آوری راحت تر بسته های علوفه دارد.

در ادامه معرفی دستگاه پرس بارکن انواع سایز های این دستگاه را در زیر شرح می دهیم:

مشخصات فنی دستگاه پرس بارکن

وزن: 955 کیلوگرم

حداکثر ارتفاع تخلیه: 4 متر

ابعاد دهانه کانال: 65*45

ابعاد دستگاه پرس بارکن در حالت کار

طول: 680 سانتی متر

عرض: 291 سانتی متر

ارتفاع: 536 سانتی متر

ابعاد دستگاه پرس بارکن در حالت حمل و نقل

طول: 391 سانتی متر

عرض: 291 سانتی متر

ارتفاع: 273 سانتی متر

معرفی دستگاه پرس بارکن

  • کاهش مصرف انرژی و زمان: به دلایلی همچون استفاده کمتر از سوخت، کاهش زمان بارگیری، استفاده بهینه از نیروهای انسانی و… در زمان و انرژی صرفه جویی می شود.
  • کاهش نیروی انسانی: این دستگاه ها به دلیل اینکه به صورت خودکار وظایف حداقل 3 الی 6 نفر را انجام میدهد میتواند هم در نیروی انسانی و هم در کاهش هزینه ها موثر باشد. علاوه بر آن باعث کاهش آسیب رسیدن به نیرو های انسانی می شود.
  • امکان نصب، تعمیرات و سرویس آسان دارد.
  • مکانیزم ساده، با استحکام و کیفیت بالا دارد.
  • مجهز به سه چرخ حامل است.
  • برای مزرعه های کوچک و بزرگ قابل استفاده است.
  • امکان حرکت در مرزعه های ناهموار را دارد.
  • در هزینه های بارگیری صرفه جویی می شود به این صورت که برای مثال نیازی به استخدام نیروی انسانی برای بارگیری بسته های علوفه نیست.
  • نمونه های ایرانی، قطعات مکانیکی متحرک کمتری در مقایسه با دستگاه های مشابه خارجی دارند، که خود باعث کاهش استهلاک می شود.
دستگاه پرس بارکن
معرفی دستگاه پرس بارکن قدیمی

پیشینه اختراع

پس از معرفی دستگاه پرس بارکن در مورد تاریخچه ان بدانیم: در سال 1910 معرفی دستگاه پرس بارکن توسط یا کشاورز معرفی شد. از زمانی که تجهیزات مزرعه ای متحرک پیشرفته اختراع شده است بارکردن یونجه توسط کشاورزان دست خوش توسعه ثابتی شده است. برای مدت طولانی یونجه به صورت شُل (بسته بندی و پرس نشده) نگهداری می شد. یونجه بریده شده و خشک شده با دست یا چنگال یا ماشین بارگیری یونجه بر روی واگن هایی که توسط تراکتور یا اسب کشیده می شد بارگیری می شد و به شکل آزاد در انبارها یا پشته های بیرون ذخیره می شد.

دسترسی به یونجه سست در طول برداشت، ذخیره سازی و تغذیه ناخوشایند بود، و برای آسان تر شدن حمل و نقل یونجه، یونجه گیرها ساخته شدند که مقداری یونجه شل را می گرفتند، یونجه را فشرده می کردند و دسته های فشرده یونجه را با رشته های سیم یا ریسمان می بستند. قبلا دستگاه ها ثابت بودند ولی خیلی زود دستگاه های متحرک ساخته شدند و یونجه های بریده شده، خشک شده و بادکش شده را می توان در مزرعه توسط این دستگاه جمع آوری کرده و به صورت دسته هایی فشرده و محکم کرد. 

اخیراً، پرتاب کننده‌های عدل (بسته های علوفه یا یونجه) ساخته شده‌اند که به سختی بسته های علوفه را از چاه بیلر به داخل قفسه‌ها یا سطل‌ های بزرگ روی واگنی که پشت بیلر کشیده شده است، پرتاب می‌کنند. همه بیلر های توسعه یافته در مراحل اولیه و میانی توسعه تجهیزات عدل بندی به گونه ای طراحی شده بودند که عدل هایی را تشکیل دهند که توسط یک کارگر واحد قابل حمل باشد. بنابراین، عدل‌ ها به اندازه و وزنی بودند که می‌ توانست توسط کارگر بلند شود، توسط کارگر حمل شود، در انبار انباشته شود و بعداً توسط یک کارگر به حیوانات داده شود.

با توسعه اخیر،  تجهیزات حمل عدل مناسب برای عدل های بسیار بزرگتر تا حدودی از توسعه خود دستگاه پرس بارکن ها عقب مانده است. به طور معمول، عدل های بزرگ با تجهیزاتی که به طور خاص برای آن منظور ساخته نشده اند، استفاده می شوند. بنابراین کارایی این نوع از دستگاه ها برای این موارد از بین می رود. از این رو، عدل‌ های بزرگ معمولاً در مزرعه رها می‌شوند و بعداً توسط یک کارگر با استفاده از یک تراکتور یا لودر جلویی که با آن عدل‌ ها را از زمین بلند می‌کند و روی کامیون‌ ها یا واگن‌ ها قرار می‌ دهد تا به مناطق تغذیه حمل شوند، برده می شود.

بنابراین، مطلوب است که تجهیزاتی مطابق تجهیزات برای عدل کوچک، مانند تجهیزات جابجایی‌ پشته های (بسته) یونجه، برای جابجایی عدل‌ های بزرگ فراهم شود، که در نتیجه آن سرمایه‌ گذاری برای تجهیزات به حداقل می‌رسد.  همچنین مطلوب است که یک سیستم حمل عدل بزرگ ارائه شود که فقط به یک کارگر نیاز داشته باشد و در نتیجه کارگران دیگر را برای انجام وظایف دیگر آزاد کند.

فیلم معرفی دستگاه پرس بارکن و نحوه عملکرد آن

در این ویدئو نحوه جمع آوری بسته یونجه را توسط دستگاه پرس بارکن مشاهده می کنید.

امیدواریم با معرفی دستگاه پرس بارکن در خرید به شما کمک کرده باشیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *