راهنمایی خرید لوازم یدکی تراکتور

راهنمایی خرید لوازم یدکی تراکتور وشیارزن ها مانند سوزن های اندکه زمین را سوراخ می کند.شیارزن ها بیشتر در کشاورزی به کارگرفته میشود ودر هنگام شخم زدن یا کاشت محصول به کشاورز کمک می کند .

فهرست مطالب

راهنمایی خرید لوازم یدکی تراکتور:

برخی سری یا لوله انتهای این ابزار را میتوان عوض کرد تاحفره ها وناهمواری های مختلفی ایجاد شود جکی که دراین شیارزن ها است به انعطاف وآزادی حرکت کردن وسیله کمک میکند .

الوارگیر :

الوارگیرها قطعاتی است که امکان بلند کردن آن به وسیله باکت یا سنگ جمع کن نیست جابه جا کرد .الوارگیرها ازدودندانه بزرگ تشکیل شده واین دندانه ها قابلیت باز وبسته شدن دارد ومیتواند اجسام مختلفی رااز روی زمین بلند کردودر محل دیگر رها کرد .از الوارگیرها میتوان برای برداشتن علوفه .الوار.بلوک و ….استفاده کرد وطراحان صنعتی سعی میکنند تاآزادی حرکت زیادی برای الوار گیرها ایجاد کند تابتوان امکان برداشت وحمل اجسام به راحتی انجام شود .

ffc1fc1a 9413 4094 8110 3fe7b35157ee

انبر دورانی:

راهنمایی خرید لوازم یدکی تراکتور ظاهر انبر دورانی مانند الوارگیر است اما کاربرد وقابلیت بیشتری دارد انبر دورانی میتواند اجسامی که قطر آن۸سانتی متر است را بلند کند وقدرت دوران ۱۸۰ درجه ای باعث میشود تا انبرهای دورانی کاربرد زیادی نسبت به الوارگیر داشته باشد وبرای افزایش قدرت قطعات از هیدروموتور ها استفاده میشود .از انبرهای دورانی میتوان درمجتمع ومراکز صنعتی مختلفی استفاده کرد .

WhatsApp Image 2022 08 10 at 2.02.11 PM

تریلر:

راهنمایی خرید لوازم یدکی تراکتور تریلر ها به قسمت عقب تراکتور وصل شده وگنجایش خوبی برای حمل ونقل محصول واجسام مختلف دارد جابه جا کردن اجسام به وسیله باکت خطرناک وغیرقانونی است به همین دلیل برای مسافت طولانی یامنتقل کردن اجسام سنگین باید ازتریلر استفاده کنیم. تریلر مانند باکت سایزها وابعاد مختلفی دارد که بسته به نیاز کشاورز وقدرت موتور تراکتور محصول مناسبی باید انتحاب شود.تریلر مانند باکت سایز ها وابعاد مختلفی دارد که بسته به نیاز کشاورز وقدرت موتور تراکتور محصول مناسبی باید انتخاب کرد.

WhatsApp Image 2022 08 10 at 2.03.25 PM

کابین :

نوشته های مشابه

راهنمایی خرید لوازم یدکی تراکتوروبعضی ازتراکتورها شامل کابین های مجهز بوده برای همین کشاورزان برای درامان ماندن ازمشکلات مربوط به بارش وباد وسرما میتوان کابین خرید .کابین ها درزمان سوانح رانندگی ازجان سرنشین درمقابل خطرات و اتفاقات محافظت میکند .

WhatsApp Image 2022 08 10 at 2.07.33 PM

برف روب :

یکی ازکاربردراهنمایی خرید لوازم یدکی تراکتورایجادوتصحیح راه درصنعت راهسازی است.برف روب ها به تراکتور این اجازه رامیدهد تابرف های جمع شده دردو طرف جاده را به یک شکل اصولی به دو طرف جاده منتقل کند .تا جاده برای تردد وسایل نقلیه اماده باشد.

WhatsApp Image 2022 08 10 at 2.10.41 PM

پمپ هیدرولیک فرمان تراکتور:

پمپ هیدورلیک فرمان یکی ازراهنمایی خرید لوازم یدکی تراکتور مهم در تراکتوراست. ونقش مهمی درعملکرد تراکتور دارد این قطعه روغن هیدرولیک رابرای حرکت اسان فرمان در فرمان هیدرولیک تزریق میشود درصورت بروز خرابی قطعه راننده نمیتواند چرخ های تراکتور را حرکت دهد به خاطرهمین این قطعه اهمیت زیادی در عملکرد تراکتور دارد .

WhatsApp Image 2022 08 10 at 2.12.25 PM

لوازم یدکی تراکتور سوپاپ های تراکتور :

یکی ازقطعات مهم در موتورراهنمایی خرید لوازم یدکی تراکتور سوپاپ است ووظیفه ورود وخروج هوا به داخل این وسیله کنترل میکند خرابی سوپاپ میتواند عملکرد واحتراق موتور تراکتور را مختل کرد وبه این دلیل در صورت خرابی آن این قطعه راباید در سریع ترین زمان ممکن عوض کرد .

لوازم یدکی تراکتور :

تراکتور ها از وسیله های حمل ونقل وتک سرنشین های هستند که در ان فقط یک صندلی برای راننده تعیین شده است .به این دلیل میتوان این قطعه را یکی ازمهم ترین قطعات راهنمایی خرید لوازم یدکی تراکتور است.

صندلی تراکتور می تواند به دلیل های مختلف مثل شرایط محیطی یا ضربه آسیب ببیند.

ازسوی دیگر این قطعه نقش مهمی در کارکرد تراکتور دارد چرا که راننده باید در هنگام استفاده از تراکتور آسوده باشد تا بتواند به خوبی باآن رانندگی کند

دسته دنده تراکتور کشاورزی :

دسته دنده یکی از قطعات راهنمایی خرید لوازم یدکی تراکتور است که به علت استفاده زیاد خراب میشود وافراد به خاطر تعویض مداوم دنده های راهنمایی خرید لوازم یدکی تراکتور دسته دنده راخراب میکند .به همین خاطر دسته دنده یکی ازمهم ترین قطعه های یدکی تراکتور است .

اگر لازم است در مقایسه لوازم یدکی تراکتور تراکتور یا ماشین خود گردانی را بکشید موارد ایمنی زیر را رعایت کنید:

وسیله رابرای کشیدن آماده کنید، همه اهرم های تغییر دنده را در وضعیت خلاص و حرکت محور توان دهی راقطع کنید.
اتصال ایمن را برقرار کنیدو یک نقطه اتصال محکم را برای کشیدن پیدا کنید.و هرگز از طناب استفاده نکنید.
o فهرست علائم ایمنی برای تراکتورها
o کارخانه های سازنده تراکتور برای استفاده آسان تر از تراکتور و ایمن تر از تراکتور ها اصطلاحات موثری راانجام داده اند که در چهار دسته بندی قرار می گیرند:

الف- قابلیت دید و شناسائی:

شامل- چراغ های جلو- چراغ های عقب- چراغ های کاری عقب-چراغ های هشـــدار دهنــده زرد چشمک زن-علائم گردش کار-منعکس کننده ها- علامت خودروی کند رو- برف پاک کن شیشه جلووشیشه آفتاب گیر-آینه های طرفین

ب- در مقایسه لوازم یدکی تراکتور راحتی اپراتور و سهولت کار:

در مقایسه راهنمایی خرید لوازم یدکی تراکتور صندلی ضربه گیر قابل تنظیم-پله و دستگیره برای سوار شدن-غربالک فرمان قابل تنظیم- قرارگرفتن کنترل ها و محل مناسب- قدرت هیدرولیک و وسایل اتصال دهنده برای کنترل ادوات سنگین- پنکه ها،صافی ها،تهویه مطبوع و بخاری ها-محافظ های باد-کنترل ها ووسایل برچسب خورده و با استفاده از علائم عمومی- کاهش دهنده سرو صدا

ج- در مقایسه لوازم یدکی تراکتور حفاظت در مقابل مخاطرات کار:

راهنمایی خرید لوازم یدکی تراکتور ساختار حفاظتی در مقابل واژگون شدن- کمر بند ایمنی صندلی-گلگیر ها- پله ها و دستگیره ها برای سوار شدن-سکو ها و پله های ضد سریدن- ترمز های هیدرولیکی خود تنظیم- کلید استارت-کلید روشن کن از حالت خلاص- دور سنج و سرعت سنج- کنترل های استاندارد شده- برچسب های هشدار دهنده مخاطره که می توان آثار آن را بر روی سطح دیگر رسم کرد.

د- در مقایسه لوازم یدکی تراکتور برای ثبات تراکتور:

مالبند های با اتصال ارتفاع پایین- وزنه های قسمت جلو- وزنه های چرخ عقب – سنگین کننده لاستیک- تنظیم آسان فاصله چرخ- پدالهای ترمز متصل به هم.

در مقایسه راهنمایی خرید لوازم یدکی تراکتور طراحی چنین ویژگی هایی به قصد به کارگیری آسان تر و ایمن تر از تراکتور است.

و برای بهره مندی از این ویژگی ها باید نکات زیر را به خاطر داشته باشیم :

بدانیم آنها چه هستند · بدانیم آنها چگونه کار می کنند· آنها را در وضعیت خوبی نگه داریم· از آنها استفاده کنیم و مطمئن باشیم که دیگران نیز از آنها استفاده می کنند.

راهنمایی خرید لوازم یدکی تراکتور یکی از مهم‌ترین ماشین آلات کشاورزی است که نقش بسزایی در توسعه تولید محصولات غذایی و همچنین سهولت در فرآیند کشاورزی ایفا می‌کند. تراکتور به عنوان یکی از ماشین آلات یکپارچه شناخته می‌شود که در بخش‌های مختلف کشاورزی از کاشت، داشت و برداشت به صورت مکانیزه استفاده می‌شود. در این مقاله قصد داریم به این سؤال پاسخ دهیم که کاربردهای تراکتور چیست؟ تا انتها با ما همراه باشید.

کاربرد انواع لوازم یدکی تراکتور:

درزمان گذشته لوازم یدکی تراکتور بار حمل و نقل در زمین‌های کشاورزی بر روی دوش حیواناتی مانند گاو بود. در گذشته تراکتورها تنوع چندانی نداشتند؛ اما امروزه در مدل‌های مختلفی تولید می‌شود که هرکدام از آن‌ها کاربردهای خاصی دارند.

–   لوازم یدکی تراکتور واینکه آیا کار با این مدل تراکتور راحت است؟

از موارد ارزیابی راحتی کارکردن با تراکتور، فاصله مناسب (داشبورد) جلوی تراکتور و صندلی کشاورز و راننده است. به طوری که کاربر برای دسترسی به فرمان، دنده‌ها، پدال‌ها مشاهده عقربه‌های نشانگر نیازی به خم شدن و تغییر وضعیت بدن نداشته باشد.

–   آیا کابین و صندلی تراکتور برای شما راحت است؟

کاربر ممکن است زمان بسیار زیادی را صرف کار با تراکتور در زمینها و باغ خود کند. از این روسهولت و راحتی محل قرارگیری کاربر از جمله موارد مهم انتخاب یک تراکتور است.صندلی قابل تنظیم، فضای کافی برای قرار گرفتن پا در پایین صندلی، ارتفاع مناسب و راحتی در پیاده و سوار شدن از جمله فاکتورهای مهمی است که یک تراکتور را کاربرپسند و رضایتمند می‌سازد.

امروزه انواع تراکتورهایی به بازار عرضه شده علاوه بر همه موارد فوق، مجهز به صندلی و فرمان تنظیم شونده  به منظور سهولت کار حین انجام عملیات با عملگرهای پشت تراکتوری می‌باشد

–     مانورپذیری تراکتور بر طبق نیاز:

فاصله بین ردیف درختان و یا محصولات در باغات، هنوز یکی از شرایط محدودکننده در انتخاب مدل تراکتور بوده‌است. از طرفی، یکی از منابع کسب درآمد تراکتور، اجاره و پیمانکاری توسط تراکتور می‌باشد. تراکتور خریداری شده ممکن است برای کار در هر زمین و باغی اجاره داده شود. مثلا تاکستان‌ها معمولاً دارای کمترین فاصله بین ردیف نسبت به سایر باغات رایج است.

به همین دلیل یافتن مدل  تراکتوری با ابعاد مناسب که در کوتاهترین فاصله بین ردیف ها بتواند کار کند، می‌تواند نوعی آینده‌نگری مناسبی باشد. از جهت دیگر، در همه مطالعات انرژی و زمان صرف شده در عملیات کشاورزی، زمان دور زدن تراکتور، یکی از اصلی ترین عوامل تأثیرگذار برای انتخاب تراکتور به حساب می‌آید.

–     سرویس و تعمیر تراکتور:

تعمیرات تراکتور و تامین قطعات جانبی

در انتخاب راهنمایی خرید لوازم یدکی تراکتور، حتما دو مقوله تهیه قطعات یدکی تراکتور و ارائه خدمات پس از فروش توسط شرکت‌های تأمین‌کننده را در نظر داشته باشید. در غیر اینصورت یک خرابی جزئی می‌تواند به توقف یک فصل کاری برای شما بشود. همچنین نحوه  قرارگیری اجزا داخل محفظه موتور، راحتی تعمیر را تا میزان زیادی برای کشاورز و یا تعمیرکار فراهم می‌نماید. قرارگیری نامناسب و دور از دسترس قطعات موتوری از دیگر مواردی است که تعمیر تراکتور شمارا با مشکلات متعددی مواجه می‌سازد.

–   آیا توان راهنمایی خرید لوازم یدکی تراکتور برای کار مورد نظر مناسب است؟

یکی از اشتباهات متداول در انتخاب تراکتور، انتخاب حداکثر توان ممکن است. این اشتباه،باعث اتلاف هزینه و انرژی مصرفی به میزان زیادی می‌گردد. همواره بین نوع کاربرد و حداکثرتوان تراکتور انتخابی ، تعادل برقرار نمایید .در این زمینه مطالب قبلی را مطالعه نموده و با کشاورزان  باتجربه مشورت نمایید.همچنین در صورتی که تنوع کاری مختلفی دارید، از تراکتور هایی با امکان تعیین محدوده بالاتری از سرعت در دنده‌های مختلف بهره ببرید.

–     وسایل مورد نیاز:

در بسیاری از عملیات باغبانی و کشاورزی، امکان نیاز به ادوات جلو و اهرم های پشت تراکتور وجود دارد. پس انتخاب تراکتوری با امکان نصب تجهیزات کنترلی در قسمت جلو و پشت تراکتور مهم می باشد.

همچنین توجه به تعداد خروجی های هیدرولیک و تطابق آن با نیاز کاری، از دیگر فاکتورهایی است که باید حتما مورد توجه قرارگیرد. در صورتی که از تجهیزات سنگین در باغ و زمین های کشاورزی استفاده می‌شود، ظرفیت بالابری با وزن دستگاه باید همخوانی داشته باشد.

–     لوازم یدکی تراکتوروسهولت در تهیه قطعات یدکی تراکتور:

سهولت در تهیه قطعات یدکی در بسیاری از موارد شاید شما به دنبال تعمیر و یا تعویض قطعه ای باشید و نتوانید آن قطعه یدکی مناسب را پیدا کنید ، بنابراین همیشه در هنگام تهیه یک تراکتور به در دسترس بودن برای تهیه لوازم یدکی تراکتور هم دقت کنید .

این مورد  فقط برای راهنمایی خرید لوازم یدکی تراکتور نیست ؛ در خیلی از لوازم یا حتی خودوری شخصی هم ممکن هست این مشکل روی دهد.مثلا برای تعمیر تلویزیون خود به یک تعمیر مراجعه کنید و او به شما بگوید که بنا بر دلیلی قطعه یدکی برای تعمیر تلویزیون شما در بازار پیدا نیست.

بنابراین قبل از خرید نسبت به تهیه قطعات راهنمایی خرید لوازم یدکی تراکتور و در دسترس بودن آن بسیار بیشتر تحقیقات نمایید.انتخاب تراکتور مناسب ، احتمالا به زمان زیادی نیاز نداشته باشد ، اما عملکرد کشاورز را در تمام طول مدت کار تضمین می‌نماید.

از دیگر معیارهای انتخاب یک تراکتور مناسب:

عملیات‌های گوناگون کشاورزی نیازمند مدل های تراکتور مناسب است تـا کار به موقع و بصرفه به پایان برسد. از طرف دیگر، کشاورزان معمولا نمی‌توانند مدل‌های مختلف را تهیه کنند پس انتخاب و خرید مناسب‌ترین تراکتور که تقریبا تمام کار کشاورز را انجام دهد، یکی از واجب ترین معیار ها است. برای انتخاب یک تراکتور مناسب باید چندین معیار فنی مختلف را در نظر گرفت و بهترین مدل را انتخاب کرد. 

لوازم یدکی تراکتوروبعضی از اصلی ترین معیارهای انتخاب یک تراکتور:

توان:  انتخاب تراکتور مناسب نیازبه در نظر داشتن معیارهای مختلفی است که قدرت تراکتور یکی از مهم‌ترین آنهاست.

انجام امور مبتنی بر توان هدف اصلی تراکتورهای کشاورزی، مخصوصا در انواع مدل های متوسط و سنگین. تراکتورهایی با توان کششی حدود ۴۰ کیلووات حداکثر کاربرد را دارد و معمولا، تراکتورهایی بـا تولید توان کششی در محدوده ۳۰ تا ۵۰ کیلووات ترجیح داده می‌شوند.

جعبه‌دنده:  استفاده مناسب ماشین‌های کشاورزی نیازمند بـه استفاده ماشین‌ها با سرعت‌ها و نیروهای گشتاوری مناسبه. سرعت به وسیله نسبت‌های دنده تغییر می‌یابد و سرعت دورانی موتور تقریبا ثابت می‌ماند.

پس، دامنه تغییر سرعت و مدل جعبه‌دنده و تعداد دنده های بیشتر، می‌تواند از عوامل مؤثر در انتخاب یک تراکتور مناسب باشد.

فروش لوازم یدکی تراکتور ، تراکتورها بر اساس خاصیت کششی به تراکتورهای زنجیری و تراکتورهای چرخ دار تقسیم بندی می شوند.

تراکتورهای چرخ دار به تراکتورهای سه چرخ، تراکتورهای چهار چرخ و تراکتورهای سنگین تقسیم می شوند .

تراکتورهای زنجیری به تراکتورهای خدماتی، تراکتورهای ردیف کار، تراکتورهای صنعتی، باغی، یونیورسال، دو چرخ، نیم شاسی و با شاسی دسته بندی می شوند.


فروش قطعات یدکی تراکتور:


فروش قطعات راهنمایی خرید لوازم یدکی تراکتور، این مرکز تمامی قطعات یدکی انواع تراکتور را از بهترین و معتبرترین برندها جمع آوری کرده تا تمامی سفارشات شما در مجموعه محصولات این فروشگاه وجود داشته باشد. تمامی قطعات دارای گواهینامه های استاندارد روز اروپا می باشد و در ضمن دارای گارانتی بوده تا شما بتوانید خریدی مطمعن و معتبر داشته باشید.


پخش کننده لوازم یدکی تراکتور:


پخش کننده راهنمایی خرید لوازم یدکی تراکتور ، موتور احتراق تراکتور از اجرای متفاوتی تشکیل شده که هر یک از آنها ممکن است نیاز به تعمیر و یا تعویض پیدا کند. این قطعات شامل سیلندر و بدنه سیلندر، سر سیلندر، پیستون، رینگ های پیستون، شاتون، میل لنگ، چرخ لنگر و سیستم سوپاپ می باشد. خود سیستم سوپاپ از اجزای سوپاپ ، چرخ دنده میل بادامک، بالابر سوپاپ ها، میله فشار دهنده و انگشتی سوپاپ می باشد.


قطعات یدکی تراکتور:

هر کدام از این تراکتورها دارای مشخصات عمومی و خصوصی می باشد.

به عنوان مثال قطعات یدکی تراکتور فراگوسن ۴۷۵ عبارت است از قطعات موتوری، شاسی بدنه، بوش پیستون، رینگ یاتاقان، بوش شاطون، واشر سر سیلندر، سوپاپ، گیت سوپاپ، لاستیک ساق سوپاپ، پمپ برقی، سوزن انژکتور، یاتاقان ثابت و متحرک، اویل پمپ، صفحه کلاچ و غیره می باشد.


فروش وسایل تراکتور:


فروش وسایل راهنمایی خرید لوازم یدکی تراکتور ، این فروشگاه در زمینه واردات و پخش انواع قطعات یدکی تراکتورها، توانسته است سهم عظیمی از نیازهای قطعات یدکی تراکتوری کشور را با بهترین قیمت و البته با ارائه گارانتی تامین کند. این مجموعه با مدیریتی مجرب توانسته است بهترین برند بازار جهانی قطعات یدکی تراکتور رومانی را به ایران وارد کند و در سطح وسیع، عرضه کند.

این مرکز به عنوان مرکز پخش و فروش انواع قطعات تراکتورهای گلدونی لامبوردینی، تراکتورهای والترا و المت می باشد.
پخش کلیه لوازم یدکی تراکتور


پخش کلیه راهنمایی خرید لوازم یدکی تراکتور ، در ضمن می توانید انواع کفی تراکتور را با بالاترین ضریب استحکام از ما بخواهید. این مجموعه کیفیت تمامی محصولات خود را با ارائه برگه گارانتی، ضمانت خواهد کرد. قیمت رقابتی این محصولات، این مرکز را به عنوان بهترین مرکز پخش و عرضه قطعات یدکی تراکتور تبدیل کرده است.


پخش لوازم یدکی تراکتور:


پخش راهنمایی خرید لوازم یدکی تراکتور ، یکی دیگر از محصولات پر فروشی که توسط این فروشگاه ارائه می شود، بیل های مکانیکی می باشد. فروش انواع بیل جلو و عقب، انواع کابین های تراکتور، برف روب، سنگ جمع کن، سیلوتراش، چنگک ضایعات، لوله گیر، باکت سرند، مته چاله کن، چاپر و سایر قطعات یدکی تراکتور ها می باشد. در ضمن این مجموعه در تامین قطعات یدکی تراکتورهای فیات ۳، ۴،۶ سیلندر نیز فعالیت دارد.


لوازم یدکی اصلی تراکتور:


لوازم یدکی اصلی تراکتور ، برخی دیگر از محصولات قابل عرضه پیستون رینگ تراکتور مسی فرگوسن ۲۸۵، ۳۹۹، رومانی، پرکینزی ۱۰۵ میلیمتری معمولی و سوپردار۴۰۰، ۲۴۰، ۱۳۵، ۱۳۵ سر تخت پرکینز تنبل، واشر سر سیلندر تراکتور ۲۸۵ مسی فرگوسن، واشر سر سیلندر T6.60 399 ، رومانی، ۱۱۰۴،

صفحه کلاچ فرگوسن ۲۸۵ معمولی و سرامیکی، صفحه کلاچ تراکتور ۳۹۹ شش پر و پنچ پر، رومانی معمولی و گرافیتی، شاطون پرکینزی، بوس شاطون پرکینزی، سوزن انژکتور تراکتور مسی فرگوسن ۲۸۵، ۳۹۹، رومانی و فیلتر گازوئیل کوتاه، کاسه نمد سر و ته میل لنگ، دینام پرکینزی، استارت پرکینزی، تیغه موو راسپه، خار سوپاپ پر کینز ۱۱۰۴، بوش میل سوپاپ، پمپ فرمان پرکینزی، پمپ گازوئیل دستی تراکتور مسی فرگوسن ۲۸۵، ۳۹۹ و پمپ گازوئیل برقی تراکتور ۱۱۰۴ قدیم و جدید و ۱۱۰۳ و سایر قطعات اصلی یدکی انواع تراکتور می باشد.


لوازم یدکی تراکتور رومانی:


راهنمایی خرید لوازم یدکی تراکتور رومانی ، این فروشگاه به توزیع و پخش انواع برند قطعات یدکی تراکتور مبادرت ورزیده است، لوازم یدکی تراکتور رومانی یکی از برندهای محبوب و پر فروشی می باشد که در این فروشگاه در سطح کیفی بالا عرضه خواهد شد.

وسیله های مورد نیاز:


در بسیاری از عملیات باغبانی و کشاورزی، امکان نیاز به ادوات جلو و اهرم های پشت تراکتور وجود دارد. پس انتخاب تراکتوری با امکان نصب تجهیزات کنترلی در قسمت جلو و پشت تراکتور مهم می باشد.همچنین توجه به تعداد خروجی های هیدرولیک و تطابق آن با نیاز کاری، از دیگر فاکتورهایی است که باید حتما مورد توجه قرارگیرد. در صورتی که از تجهیزات سنگین در باغ و زمین های کشاورزی استفاده می‌شود، ظرفیت بالابری با وزن دستگاه باید همخوانی داشته باشد.

در مقایسه لوازم یدکی تراکتور آیا توان تراکتور برای کار مورد نظر مناسب است؟


یکی از اشتباهات متداول در انتخاب راهنمایی خرید لوازم یدکی تراکتور، انتخاب حداکثر توان ممکن است. این اشتباه، موجب اتلاف هزینه و انرژی مصرفی به میزان زیادی می شود . همواره بین نوع کاربرد و حداکثرتوان تراکتور انتخابی ،تعادل برقرار میکند و در این زمینه مطالب قبلی را مطالعه نموده و با کشاورزان باتجربه مشورت کنید.همچنین در صورتی که تنوع کاری مختلفی دارید، از تراکتور هایی با امکان تعیین محدوده بالاتری از سرعت در دنده‌های مختلف بهره ببرید.

آیا کار با این مدل تراکتور راحت است؟


از جمله مورد ارزیابی مقایسه راهنمایی خرید لوازم یدکی تراکتور راحت کارکردن با تراکتور، فاصله مناسب (داشبورد) جلوی تراکتور و صندلی کشاورز و راننده است به طوری که کاربر برای دسترسی به فرمان، دنده‌ها، پدال‌هاو مشاهده عقربه‌های نشانگر نیازی به خم شدن و تغییر وضعیت بدن نداشته باشد.

اصول ساخت تراکتور:

اصول ساخت تراکتورها گاهی اوقات مشابه دیگر خودروهای می باشد با این تفاوت که از استحکام و توانایی بیشتری برخوردار هستند.سوخت مورد نیازبرای تراکتورها بنزین، گاز مایع و گازوئیل است.تراکتورها دارای سیستم مجزا اما یکپارچه می باشند. که قادرند این سوخت ها را به انرژی مورد نیاز مبدل کنند. این سیستم ها عبارت است از سیستم موتور، انتقال نیرو، هیدرولیکی، کنترل بار، فرمانگیری و توان دهی می باشند.

لوازم یدکی تراکتور لقی پیستون یعنی چه؟


در واقع لقی پیستون به فاصله ی بین پیستون و جدار سیلندر می گویند .نکته ای که در خصوص پیستون های چدنی (که در موتور تراکتور استفاده می گردد) باید گفت این مورد می باشد. که این نوع از پیستون را گاهی اوقات با یک فلز مخصوص یا فلز قلع روکش داده می شود.

بدین وسیله جلای صاف تر و مقاومت بهتری در مقابل فرسودگی و مصطحلک شدن ایجاد نماید. لوازم یدکی تراکتور در مورد پیستون های آلیاژ آلومینیوم باید بدانیم که این نوع از پیستون دارای عیب مهمی می باشد.

یعنی دارای ضریب انبساط بالا است (اگر ضریب انبساط ماده ای بالا باشد در هنگام گرم شدن نیازمند فضای بیشتری برای انبساط می باشدبنابراین لقی در این نوع از پیستون می بایست بیشتر از پیستون های چدنی می باشد.

درمقایسه لوازم یدکی تراکتور با توجه به موارد مذکور برای جلوگیری از انبساط پیستون برخی از راهکارها به روش زیر انجام می شود:

روش ۱ : در این روش مقطع بدنه ی پیستون را به صورت بیضی می سازند.

روش ۲ : یکی دیگر از راه های کنترل انبساط حرارتی از طریق تقویت و یا دو فلز کردن بخشی از پیستون که در معرض حرارت بیشتری قرار دارد انجام می گیرد.

روش ۳ : به منظور کنترل انبساط حرارتی بر روی بدنه ی پیستون شکاف هایی افقی و عمودی و همچنین فرورفتگی هایی ایجاد می شود.

روش ۴ : یکی دیگر از راههای جلوگیری از انتقال حرارت و در نتیجه عدم انتقال حرارت از سر سیلندر به پیستون ایجاد سد حرارتی می باشد.

سد حرارتی شامل ایجاد شیاری می شود که در نزدیکی سر پیستون می باشد .ودر نتیجه حرارت ایجاد شده از سر پیستون به بدنه کمتر منتقل می شود.

در مقایسه لوازم یدکی تراکتور اگر بخواهیم قسمت های اصلی پیستون را نام ببریم.

باید بگوییم که پیستون شامل ۱. سر یا تاج ۲. شیارهای رینگ ۳. تکیه گاه ها یا سطوح ۴. بدنه یا دامن ۵. سوراخ انگشتی می شود که تمام این اجزا در شکل زیر نمایش داده شده است.

تقسیم بندی تراکتورها:

راهنمایی خرید لوازم یدکی تراکتور کاربرد انواع تراکتور در کشاورزی مکانیزه مدرن امروزه و با بازده بالا، امری ضروری به شمار می‌رود. تراکتورهای همه کاره، باغبانی، چمن زنی، چرخ زنجیری، شاسی بلند، بارکن، دستی، تریلر و غیره تقسیم می‌شوند.شرکت کولیس، آماده عرضه انواع قطعات یدکی تراکتور با نازلترین قیمت‌ها می‌باشد.

دسته بندی تراکتور براساس نحوه کاربرد:

تراکتورهای همه کاره (معمولی).
تراکتورهای چرخ زنجیری.
تراکتورهای شاسی بلند.
تراکتورهای باغبانی.
تراکتورهای چمن زنی.
تراکتورهای حمل تنه درخت از جنگل.
تراکتورهای بارکن یا بیل مکانیکی.
تراکتورهای دستی (تیلر).
انواع تراکتورهای چهار چرخ محرک.

تقسیم بندی تراکتور براساس دیفرانسیل:

تراکتور تک دیفرانسیل.
تراکتور دو دیفرانسیل.

لوازم یدکی تراکتورها بر اساس خاصیت کششی به دو دسته طبقه بندی می‌شوند:

تراکتورهای زنجیری: و تراکتورهای زنجیری به تراکتورهای خدماتی،

تراکتورهای ردیف کار، تراکتورهای صنعتی، باغی، دو چرخ، نیم شاسی و با شاسی دسته بندی می‌شوند.

تراکتورهای چرخ دار: تراکتورهای چرخ‌دار به تراکتورهای سه چرخ، تراکتورهای چهار چرخ و تراکتورهای سنگین تقسیم می‌شوند.
می‌توانید برای تهیه انواع لوازم یدکی تراکتور لوازم موردنیاز خود را از شرکت کولیس فراهم نمایید.

اجزای اصلی تراکتور:

موتور (تامین توان مکانیکی تراکتور).
جعبه دنده (تبدیل نسبت سرعت و گشتاور در انتقال قدرت).
دیفرانسیل (تقسیم قدرت دورانی بین دو چرخ).
فرمان هیدرولیکی (سوپاپ فرمان، مخزن ، پمپ هیدرولیکی و جک دوطرفه فرمان هیدرولیکی و اهرم‌های انتقال قدرت).
سیستم سوخت رسانی (پمپ سوخت).
سیستم هوا رسانی (مانیفولد ورودی ، شمع گرمکن ، صافی).
سیستم برق رسانی (باتری ، دینام ، استارت ، وایر).


اهرم‌ها و مکانیزم‌های کنترل تراکتور:

(اهرم کلاچ ، ترمز دستی و ترمزها ، دنده کمکی ، پدال گاز و اهرم گاز دستی ، پدال قفل دیفرانسیل ، اهرم‌های کنترل بازوهای هیدرولیکی ،درمقایسه لوازم یدکی لوازم سمپاشی مهمترین تجهیزات کشاورزی است و نیاز هر کشاورز و باغبانی خواهند بود.

در واقع درمقایسه لوازم یدکی تراکتور این دستگاه به گونه ای است که می تواند به واسطه انواع سموم جامد و مایع سطح مزرعه را مورد سم پاشی قرار دهد.

در مقایسه لوازم یدکی تراکتور در صورتی که از موتور الکتریکی برای سم پاش استفاده شود.به آن دستگاه سمپاش پشت تراکتوری می گویند.که می تواند یکی از بهترین ماشین آلات کشاورزی در زمینه ضدعفونی و پاکسازی باشد.تا محصولات کشاورزی با بهترین نتیجه‌ حاصل شود.

این مدل از سم پاش ها دارای قدرت پاشش بسیار قوی بوده و سبب می شود تا نیاز به میزان مصرف کود کمتر شود. بررسی ها نشان می دهد که در بین ادوات کشاورزی، سمپاش های پیشرفته می توانند سرعت سمپاشی را تا ۷ برابر بیشتر کنند.

لوازم یدکی تراکتور کمباین:


یکی از ادوات کشاورزی که به نوبه خود چندین وظیفه را به عهده دارد.عده ای فکر می کنند که از کمباین تنها برای درو کردن استفاده می شود.اما این تصور اشتباه است و درو یکی از کاربردهای کمباین است. از دیگر کاربردهای کمباین می توان به کوبیدن و همینطور جداسازی دانه از ساقه گیاه اشاره کرد. کمباین یکی از ماشین آلات کشاورزی بسیار پر مصرف است.راهنمایی خرید لوازم یدکی تراکتوریکی دیگر از مدل های دو چرخ تریلر ها وجود دارند که مشهور به کولتیواتوراست.این دستگاه برای خاک ورزشی استفاده می شود و مخصوص زمین های شالیزار و همینطور مرطوب است. در واقع در زمین هایی که رطوبت زیادی دارد.

وقتی از تراکتورهای ۴ چرخ استفاده می شود، خاک ها فشرده می شوند و در نهایت رشد گیاه دچار مشکل می شود. نوع دیزلی این محصول برای فعالیت های سنگین استفاده می شود. نوع بنزینی نیز به صورتی است که برای کارهای سبک گزینه خوبی است .و زمین های کوچک را مورد پوشش قرار میدهد.

در مجموعه تریلرها در دو سبک دیزلی و بنزینی طراحی شده است برای تامین توان مورد نیاز تراکتور از یک موتور بخار استفاده می شود.این موتور بخار برای اینکه کار کند به مقدار زیادی آب و ذغال سنگ نیاز دارد. این تراکتورهای اولیه بسیار بزرگ اند و نیاز به مراقبت و نگهداری زیادی دارد.بطوری که گاهی برای به حرکت درآوردن و استفاده از یک تراکتور ، موتور بخار به ۱۵ نفر کارگر نیاز بود.

این مدل های اولیه راهنمایی خرید لوازم یدکی تراکتور دارای چرخهای بسیار بزرگ فلزی بوده که می تواند وزن بسیار زیاد تراکتور را تحمل کند.البته فلزی بودن چرخهای تراکتور باعث کاهش سرعت ماشین می شد. بنابراین در نمونه های بعدی و مدرن‌تر از چرخهای لاستیکی استفاده شده .

راهنمایی خرید لوازم یدکی تراکتورسیر تکاملی تراکتورها با اختراع موتورهای درون سوز روند سریعتری را پیدا کرد.و البته در کنار این اختراع که باعث اضافه شدن توان تراکتورها شد. متعلقات و مکانیسم های پیچیده نیز مختص تراکتورها طراحی و استفاده شده ،که نتیجه آن ساخت تراکتورهای بسیار مدرن و همه کاره در حال حاضر است.


ساختمان تراکتور:

تراکتورهای امروزی همگی به موتورهای درون سوز که از سوخت های فسیلی (بنزین ، گازوئیل ، گاز مایع) استفاده می کنند. مجهز هستند.در مقایسه راهنمایی خرید لوازم یدکی تراکتور موتورهای این تراکتورها برای تولید توان از سوزاندن این سوخت‌ها استفاده می کنند. این ماشین ها (تراکتورها) دارای یک سری سیستم های مجزا ولی متصل به همدیگر می‌باشند .که باعث می‌شود انرژی ذخیره شده.در سوخت‌های فسیلی به انرژی مفیدی که کار انجام می‌دهد، تبدیل شود تراکتورهای کشاورزی انواع مختلفی دارد .

اندازه آنها از تراکتورهای دوچرخ کوچک گرفته که دارای ۱۰ اسب بخار قدرت می‌باشند.لوازم یدکی تراکتور تراکتورهای بزرگ کمرشکن ۸ چرخ که دارای بیش از ۵۰۰ است بخار قدرت می‌باشد ،و تغییر می‌کند.این گوناگونی و تنوع زیاد تراکتورها به خاطر گوناگونی و تنوع زیادکارهایی است.که به کمک این وسیله انجام می شود. بر این اساس تراکتورها را بر مبنای نحوه کاربرد طبقه بندی می‌کنند. در ادامه طبقه بندی تراکتورها را ذکر می‌کنیم.

‫۲۳ دیدگاه ها

    1. دیسک یا صفحه کلاچ از مهمترین قطعات یدکی تراکتور است زیرا بدون صفحه کلاچ امکان تعویض دنده در تراکتور فراهم نبوده و به همین دلیل این قطعه از اهمیت بالایی برخوردار است. صفحه کلاچ از قطعات مصرفی تراکتور بوده که پس از مدت زمانی باید نسبت به تعویض آن اقدام کرد.

    1. کنار یا قسمت بالایی موتور تراکتور نصب می‌شود و با استفاده از یک تسمه در جای خود محکم بسته می‌شود

    1. باک یا مخزن گازوئیل در تراکتور ها معمولا در سطحى بالا تر از پمپ انژکتور و
      انژکتور ها قرار مى گیرد لذا سوخت مى تواند در اثر نیروى ثقل خود جریان یابد به همین
      مناسبت زیر باک شیرى تعبیه شده است که به هنگام لزوم با بستن آن از خارج شدن
      سوخت جلوگیرى مى شود.

    1. به نحوی که از اجزای اصلی تراکتور می‌توان به دیفرانسیل، کلاچ، چرخ ها، جعبه‌دنده و… اشاره کرد که بخشی از ماشین آن هستند. این ماشین در کنار یک موتور و متصل به آن آن بوده و به همین جهت تراکتور را یک ماشین خودگردان می‌نامند.

    1. به علت نوسانات دلار قیمت دقیق و ثابتی برای محصولات نیست
      برای اگاهی از قیمت محصولات به قسمت درخواست قیمت در سایت مراجعه کنید 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *