بهترین راهنمای خرید تراکتور
فهرست مطالب
بهترین راهنمای خرید تراکتور:بهترین راهنمای خرید تراکتور
برای انتخاب یک تراکتور مناسب خواندن مطالبی مانند راهنمای خرید تراکتور می باشد .انتخاب تراکتور مناسب، علاوه بر راحتی کار ، در هزینه و زمان مصرفی نیز صرفهجویی میکند.البته شاید بهترین راه برای انتخاب تراکتور مناسب، صحبت با افراد آگاه در این موضوع باشد، اما شرط لازم در این پروسه آگاهی و حس کاربر نسبت به مانورپذیری، راحتی کار با آن، ارگونومیک، ایمنی، خدمات پس از فروش و توانایی تراکتور است. وحتی، تست و کار با دستگاه و مشاهده کار واقعی دستگاه به انتخاب صحیحتر تراکتور نیز کمک میکند.
بهترین راهنمای خرید تراکتور مناسب در زمان خرید تراکتور، ایجاد لیستی از فاکتورهای مهم و مد نظر کاربر میباشد.
راهنمای خرید تراکتور
کار کردن با این تراکتور راحت است؟
از جمله مواردی برای سنجش راحتی کار با تراکتور، فاصله مناسب کنسول جلوی تراکتور و صندلی راننده است. به طوری که راننده برای دستیابی به فرمان تراکتور، دنده و پدالها دیدن عقربههای نشانگر و…. نیاز به خم شدن و تغییر حالت خود نداشته باشد.
آیا کابین و صندلی تراکتور راحت است؟
کاربر ممکن است زمان زیادی را برای کار با تراکتور در زمین کشاورزی خود صرف کند. از این رو راحتی محل قرار کاربر از جمله موارد کلیدی انتخاب یک تراکتور مناسب است.قابلیت تنظیم صندلی، فضای کافی ومناسبی برای قرار گرفتن پا در پایین صندلی، ارتفاع مناسبی در پیاده و سوار شدن از جمله موارد مهمی برای خرید تراکتور مناسب است. امروزه تراکتورهایی به بازار عرضه میشوند که علاوه بر تمام موارد ذکر شده، مجهز به صندلی و فرمان قابل گردش است که به منظور راحتی کار در زمان انجام عملیات با ادوات پشت تراکتوری میباشند که از جمله آن میتوان به تراکتور باغی کمرشکن BCS-FERRARI COBRAM 60 AR اشاره کرد.
مانورپذیری تراکتور و مطابقت با شرایط کار:
فاصله بین ردیف در زمین کشاورزی، همواره یکی از عوامل محدودکننده در انتخاب تراکتور بودهاست. از طرفی، یکی از منابع درآمد تراکتوری، اجاره و پیمانکاری است. تراکتور ممکن است برای کار در هر باغ و زمینی اجاره داده شود. بهعنوان مثال تاکستانها عموما دارای کمترین فاصله بین ردیف نسبت به سایر باغات هستند.
بنابراین انتخاب تراکتوری با ابعاد مناسب که در کمترین فاصله بین ردیف بتواند کار کند، میتواند نوعی آیندهنگری مناسب به حساب آید. ازسمت دیگر، در تمامی مطالعات انرژی و زمان صرف شده در عملیات کشاورزی، زمان دور زدن تراکتور، یکی از مهم ترین عوامل موثر به حساب میآید. تراکتورهای کمرشکن، این زمان را تا حد چشمگیری نسبت به تراکتورهای ساده کاهش میدهند. همچنین تغییر جهت حرکت نرم از جلو به عقب از جمله فاکتورهای مانورپذیری به حساب میآید.
سرویس و تعمیر تراکتور:
در زمان انتخاب تراکتور، حتما دو مورد تامین قطعات و ارائه خدمات پس از فروش توسط شرکتهای تأمینکننده را در نظر داشته باشید. در غیر این صورت یک خرابی سطحی میتواند به تعلیق یک فصل کاری شما انجام شود. همچنین ساختار قرارگیری اجزا داخل کاپوت، راحتی تعمیر را تا حد زیادی برای کاربر مشخص میکند. قرارگیری دور از دسترس موتور از جمله مواردی است که تعمیر را به مشکل روبرو میکند.
آیا توانایی تراکتور برای کار مورد نظر مناسب است؟
یکی از اشتباهات در انتخاب تراکتور، انتخاب بیشترین توان ممکن بوده است. این اشتباه، باعث تلف شدن هزینه و انرژی مصرفی تا حد زیادی میشود. همواره بین نوع کار و توان تراکتور انتخابی خود تعادل برقرار کنید .همچنین در صورتی که تنوع کاری وسیعی دارید، از تراکتوری با امکان انتخاب محدوده گستردهای از سرعت در دندههای مختلف استفاده کنید.
ادوات مورد نیاز:
در بسیاری از عملیات باغبانی و کشاورزی، امکان نیاز به ادوات و ابزار های جلو و پشت تراکتوری وجود دارد. بنابراین انتخاب تراکتوری مناسب با امکان نصب ادوات در جلو و پشت تراکتور ضروری می باشد. همچنین توجه به تعداد خروجی هیدرولیکی و تطابق آن با نیاز کاری، از جمله مواردی است که باید مد نظر داشت. در صورتی که از ادوات سنگین در باغ استفاده میشود، ظرفیت بالابری تراکتور با وزن دستگاه باید مطابقت نیز داشته باشد.
در دسترس و قابلیت تهیه بودن قطعات یدکی تراکتور :
در بسیاری از مواقع ممکن است شما به دنبال تعمیر و یا جایگزینی قطعه ای باشید و نتوانید آن قطعه یدکی را پیدا کنید ، به همین دلیل همیشه در هنگام تهیه یک تراکتور به در دسترس بودن لوازم یدکی هم باید دقت نمایید .
برای مشاهده مقاله انواع تراکتور و کابرد آن کلیک کنید