انواع دستگاه دوخت پلاستیک و معرفی 3 نوع آن

[supsystic-slider id=1 position=”center”]

گسترش صنایع مختلفی مانند دارویی ، شیمیایی ، غذایی ، الکترونیکی و غیره سبب شده است تا در سال‌های اخیر استفاده از تجهیزات بسته‌بندی رشد مضاعفی داشته باشد. یکی از تجهیزات مهم در صنعت بسته‌بندی ، دستگاه دوخت پلاستیک است که با نام‌های دیگری مانند دستگاه پرس پلاستیک یا دستگاه پرس نایلون نیز شناخته می‌ شود.

برخی از صاحبان کسب‌ و کار تنها کاربرد بسته‌ بندی را زیباتر جلوه دادن محصول خود می‌ دانند ، اما این همۀ ماجرا نیست! تأثیر بسته‌ بندی بر بهداشت و نیز اهمیت دادن مردم به این موضوع ، خود مهم‌ ترین دلیل توجه بیش از پیش به این صنعت به شمار می‌ رود.

دیگر مهم نیست که از کجا خرید می‌ کنید ؛ دستگاه دوخت پلاستیک در هر مغازه‌ ای یافت می‌ شود ؛ از عطاری گرفته تا کسب‌ و کارهای خانگی. کارکرد ساده و آسان این دستگاه و نیز عدم نیاز به فضای زیاد سبب شد تا عملیات بسته بندی با بالا ترین سرعت ممکن انجام شود.

خوشبختانه شرکت‌ های ایرانی تولیدات با کیفیتی را در زمینه خرید دستگاه دوخت پلاستیک انجام می‌ دهند. در ادامه به معرفی انواع دستگاه دوخت پلاستیک، کاربرد و مزایای این دستگاه خواهیم پرداخت.

دستگاه های دوخت پلاستیک قابلیت دوخت و پرس انواع نایلون ، فویل ، کیسه آلومینیومی ، فویل آلومینیوم ، سلفون ، وی پک ، کیسه های متالایز ، کیسه پلی اتیلن و پلی آمید و … را دارند.

انواع دستگاه دوخت پلاستیک

دستگاه های پرس پلاستیک عمدتا در سه نوع :

– دوخت پلاستیک رومیزی

– دوخت پلاستیک پدالی

– دوخت پلاستیک ریلی

می باشند که در این مقاله به بررسی هر یک از این دستگاه ها می پردازیم.

دستگاه دوخت پلاستیک رومیزی

Untitled 2 9996067b0c

دستگاه های دوخت رومیزی یا دستی از نیروی دست برای دوخت استفاده می کنند و به شکل نیمه اتوما تیک کار می کنند. این دستگاه با حرارت لبه بالایی کیسه را می‌چسباند و معمولا به دلیل سرعت پایین ، این دستگاه‌ ها در کسب و کارهای کوچک ، کارگاه ‌ها ، فروشگاه‌ ها و کسب و کارهای خانگی مورد استفاده قرار می‌ گیرند. تمامی دستگاه های دوخت رومیزی با برق 220 ولت شهری کار می کنند و توان مصرفی پایینی دارند.

دستگاه های دوخت دستی در دو مدل ساده و کاتر دار وجود دارند. در سری کاتردار بخش کاتر (برنده) دستگاه در قسمت میانی آن قرار دارد که هر کیسه نایلون را بعد از دوخت زدن برش می زند ، اما در مدل ساده دستگاه فقط قادر به دوخت سر کیسه یا بسته می باشد. دستگاه دستی برای دوخت و برش انواع پلاستیک ، فیلم های ترکیبی و انواع فیلم های پلاستیکی-آلومینیومی به کار می رود. این دستگاه ها از عرض ۱۵ سانت تا عرض ۱۰۰ سانت موجود می باشند و همه انواع آن ها مجهز به تایمر هستند.

این دستگاه ها با طول دوخت های 20 ، 30 ، 40 ، 50 ، 60 سانتی متر موجود می باشند. عرض دوخت این نوع دستگاه ها 2 میلی متر می باشد و برای بسته بندی ها با وزن های کم مناسب  هستند. این دستگاه ها با توجه به قیمت مناسبی که دارند برای بسته بندی گیاهان دارویی ، زعفران ، میوه خشک و کسب و کار های خانگی با تیراژ پایین بسیار مناسب هستند. مدل های کاتر دار دوخت رومیزی پیشرفته تر از مدل های معمولی هستند که علاوه بر پرس پلاستیک قابلیت برش پلاستیک را نیز دارند.

دستگاه دوخت مگنتی:

دستگاه های مگنتی دارای فرمان سه گانه بوده که این فرمان توسط نیروی مغناطیسی و مگنت کار می‌ کند. کار با این دستگاه می‌ تواند به صورت دستی ، پدالی و اتوماتیک باشد.

نحوه کار در روش دستی به این صورت است که کاربر دکمه روی دستگاه را فشار داده و فک دستگاه پایین آمده و پرس و دوخت را انجام می‌ دهد. در روش پدالی نیز با فشار دادن پدال توسط کاربر پرس انجام می گیرد.

در روش اتوماتیک کاربر تنها زمان پایین آمدن فک را تنظیم می‌ کند و در زمان مشخص شده فک پایین آمده و پرس را انجام می دهد.

کاربردهای دستگاه دستی:

این دستگاه ها در صنایع مختلفی از جمله صنایع غذایی مانند حبوبات ، آجیل ، شکلات و …، بسته بندی سخت افزارها و کتاب ها و هزاران کالا و محصول دیگر استفاده می شود. دستگاه های دوخت دستی ساده ترین و ارزان ترین دستگاه دوخت می باشند که عموما در فروشگاه ها ، کارگاه های کوچک و مصارف خانگی مورد استفاده قرار می گیرند.

کاربرد دستگاه های دستی کاتر دار:

خیلی اوقات کاربر دستگاه به جای استفاده از پاکت ، برای بسته بندی از رول های سلفون یا نایلون استفاده می کند ؛ بنابر این عملیات دوخت به تنهایی جواب گوی کار نیست. به همین منظور دستگاه هایی تولید شدند که دارای کاتر هستند. تنها تفاوت این دستگاه با دستگاه ساده وجود کاتر بوده و هیچ تفاوت دیگری با نوع ساده از نظر ترانس و المنت ندارد.

دستگاه دوخت پلاستیک پدالی

مشخصات دستگاه پدالی :

  –  نیاز به سرمایه گذاری اندک

  –  قابلیت دوخت بسته هایی با طول بالا تر

  –  عملکرد ساده

  –  سود بیشتر

Untitled gfbhb 88fed101ce

دستگاه های دوخت پدالی در انواع مختلفی ساخته می‌ شوند که هر کدام کاربرد خاص خود را دارند. این دستگاه از پر کاربرد ترین دستگاه های دوخت محسوب می‌ شود و در تمام صنایع از آن ها استفاده می‌ شود.

دلیل محبوبیت این دستگاه در بین مشتریان این است که این دستگاه دارای اپرتوری آسان و راحت است. هم چنین نسبت به سایر دستگاه های دوخت قیمت مناسب تری داشته و مصرف برق آن نیز پایین است.

دستگاه های دوخت  پدالی خود دارای انواع مختلفی هستند که عبارت اند از:

دستگاه دوخت پدالی آلومینیومی

دستگاه دوخت آلومینیومی به دو شکل ایستاده و رومیزی تولید می‌شوند. استفاده از دستگاه دوخت پدالی آلومینیومی نسبت به رومیزی راحت تر است. این دستگاه مصرف برق کمی دارد ؛ زیرا به صورت لحظه ای گرم می‌ شود و از دیگر مزایای این دستگاه می‌ توان به قیمت مناسب آن اشاره کرد.

دستگاه دوخت پدالی آلومینیومی در اندازه های مختلف تولید می‌ شود. نحوه کار کردن این دستگاه به این شکل است که کاربر نایلون محصولات را بین فک حرارتی این دستگاه قرار می‌ دهد و پدال را فشار داده که با انجام این کار فک بالای دستگاه پایین آمده و پرس را انجام می‌ دهد. میزان عرض دوخت این دستگاه دو میلی متر است.

دستگاه دوخت پدالی المنتی چدنی

نحوه کار دستگاه دوخت المنتی شبیه به دوخت پدالی آلومینیومی بوده اما تفاوت آن ها در این است که دستگاه های المنتی قدرت و کیفیت بالاتری دارند. عرض دوخت این دستگاه متفاوت است و می‌ تواند نازک ترین تا ضخیم ترین دوخت ها را انجام دهد.

دستگاه های دوخت المنتی چدنی در اندازه های مختلف ۳۵ ، ۴۵ ، ۶۵ و ۸۰ سانتی تولید می‌ شوند. این دستگاه دارای دو نوع تک فک و دو فک هستند. برخی از مدل های این دستگاه دارای قسمتی برای تاریخ زن هستند بنابراین می توانند هم کار دوخت و هم چاپ را انجام دهند.

دستگاه پدالی برنجی

عملکرد این محصول مانند دستگاه های دوخت المنتی است و تفاوت آن ها در این است که تایمر لحظه ای ندارند و به جای آن در این دستگاه از ترموستات دما استفاده شده است.

این دستگاه از نوع دستگاه های دائم الگرم بوده و می‌ تواند انواع پاکت های ضخیم مانند متالایز را نیز دوخت بزند. همچنین این دستگاه دارای قابلیت دوخت شطرنجی بوده و عرض دوخت آن ۱۳ میلی متری است. دستگاه دوخت پدالی برنجی در اندازه ی ۳۰ و ۴۰ سانتی ساخته شده اند.

دستگاه پدالی پنوماتیک

دستگاه دوخت پدالی پنوماتیک دارای یک کمپرسور هوا بوده که این کمپرسور نیروی لازم برای حرکت فک به پایین را تامین می‌کند. نحوه کار با این دستگاه راحت بوده و همچنین سرعت بسته بندی بالایی دارد.

این محصول طبق سفارش مشتری در دو نوع افقی و عمودی ساخته می شود. در این دستگاه شما می توانید با تزریق گاز به دستگاه برای دوخت ماندگاری محصول را نیز افزایش دهید.

این نوع دستگاه ها بر خلاف مدل های رومیزی دارای پایه استند و یک میز نگهدارنده محصول هستند و فک های قسمت دوخت و پرس با فشار بر روی پدال دستگاه حرکت می کنند ؛ به همین جهت به این نوع دستگاه ها ، دستگاه دوخت پدالی یا ایستاده می گویند. ضخامت قسمت پرس این دستگاه ها عموما بین 2 میلی متر تا 15 میلی متر متنوع می باشد و نوع فک های پرس آن نیز به صورت خطی و شطرنجی هستند. طول دوخت این دستگاه ها نیز بین 20 سانت تا 300 سانتی متر قابل انتخاب هستند.

این نوع دستگاه ها برای کارگاه ها و تولیدی های با حجم بالا مناسب می باشند ؛ چون هم استحکام دوخت و هم سرعت کار بالایی دارند. کارکرد با دستگاه های دوخت پدالی بسیار ساده و بدون نیاز به تخصص خاصی می باشد. همچنین ولتاژ کاری این دستگاه ها نیز 220 ولت شهری می باشد.

به دلیل استحکام دوخت و نوع دوخت متنوعی که دارند برای بسته بندی مایعات ، مواد پودری و … مناسب هستند ؛ علاوه بر این به دلیل اینکه این نوع دستگاه های پرس پلاستیک در ایران تولید می شوند ، قابلیت تغییرات و سفارشی سازی زیادی دارند ، که بسته به نوع بسته بندی شما و محتوای داخل بسته بندی شما قابل تولید می باشد.

کاربرد دستگاه پدالی:

هر دو نوع دستگاه پدالی سبک (المنتی) و سنگین (چدنی) در صنایع مختلفی از جمله صنایع غذایی ، صنعت قطعات الکترونیکی ، انواع کارخانه های تولیدی ، کارگاه ها و فروشگاه ها به کار می روند. دستگاه دوخت پدالی معمولاً در واحد های تولیدی بزرگ برای بسته بندی محصولات با وزن بالا ، به ویژه مواد گرانولی و پودری مورد استفاده قرار می‌ گیرد. کارخانه‌ قند یا شکری را در نظر بگیرید که روزانه بیش از ده ها تن محصول تولید می‌ کند. نیاز اصلی این کارخانه برای بسته بندی ، استفاده از دستگاه دوخت پلاستیک پدالی برای افزایش راندمان در تولید است.

دستگاه دوخت پلاستیک ریلی

دستگاه دوخت پلاستیک ریلی

در این نوع دستگاه که به  دوخت پلاستیک اتوما تیک معروف است ، محصول بر روی دستگاه قرار می گیرد و توسط ریلی که بر روی دستگاه است به طرف قسمت دوخت فرستاده می شود و با حرارت و فشار غلطک ها عملیات دوخت انجام می گیرد. دستگاه های دوخت ریلی نیز دارای مدل های مختلفی هستند (دوخت ریلی افقی و دوخت ریلی عمودی) که بسته به نوع کار شما قابل انتخاب اند.

در دستگاه پرس پلاستیک ریلی افقی بسته بندی محصول به شکل خوابیده و افقی انجام می شود. در محصولاتی که جامد هستند و خطر ریخته شدن مواد بر روی ریل وجود ندارد از مدل های افقی استفاده می شود. در دستگاه پرس پلاستیک ریلی عمودی محصولات به شکل عمودی به داخل دستگاه فرستاده می شوند تا دستگاه ، دوخت را به شکل ایستاده انجام دهد و بسته بندی به شکل کامل و بدون مشکل اتفاق بیافتد. این نوع از دستگاه ها برای بسته بندی مایعات و موادی که خطر ریخته شدن دارند مناسب می باشند.

سرعت کار دستگاه دوخت ریلی بالا می باشد و برای کسب و کار های با حجم تولید و بسته بندی زیاد مناسب است.

این نوع دستگاه ها با برق 220 ولت کار می کنند و برد تنظیم سرعت و حرارت دوخت نیز دارند که بسته به نوع جنسی که می خواهید دوخت بزنید قابلیت تنظیم دارند. در مدل های دوخت ریلی همراه تاریخزن علاوه بر عملیات دوخت توسط دستگاه قابلیت درج تاریخ بر روی محصول نیز فراهم شده است که سرعت کار را بالا می برد و به صورت یکپارچه عمل می کند.

قیمت و نحوه انتخاب دستگاه های دوخت پلاستیک:

برای اینکه بهترین دستگاه دوخت پلاستیک مخصوص بسته بندی محصولات خود را انتخاب کنید باید به چند نکته توجه داشته باشید از جمله :

– تیراژ کاری

– نوع جنس بسته بندی

– محصول داخل بسته بندی

با دقت به موارد بالا و توضیحات هر محصول شما میتوانید بهترین دستگاه را به راحتی انتخاب کنید.

از لحاظ قیمتی نیز دستگاه های دوخت رومیزی کمترین قیمت را به نسبت دیگر دستگاه ها دارند ، همچنین برای اطلاع از قیمت های به روز هر یک از مدل ها می توانید به وب سایت بی تو وال مراجعه کنید و در قسمت تجهیزات بسته بندی انواع دستگاه دوخت را مشاهده کنید.

کاربرد دستگاه دوخت پلاستیک

از دستگاه پرس پلاستیک یا دوخت نایلون برای بسته بندی انواع محصولات خوراکی و غیر خوراکی استفاده می شود. در ادامه به برخی از این محصولات اشاره خواهیم کرد.

فرآورده های گوشتی

مواد پروتئینی

سالاد ها

ترشیجات و شوری جات

سبزیجات

غذاهای آماده و نیمه آماده

خشکبار و خرما

چیپس و پفک

مایعات

انواع پودر ها

مواد غیر خوراکی که نیاز به بسته بندی های نایلونی دارند.

دستگاه دوخت پلاستیک چگونه کار می کند؟

دستگاه‌های پرس نایلون امکان دوخت کلیه انواع پلاستیک نظیر نایلون ، سلفون ، کیسه‌ های حجیم و پلی‌ اتیلن (polyethylene) و … را دارند. نحوه کارکرد با دستگاه‌ دوخت پلاستیک بسیار ساده است. اپراتور با فشردن پدال ، المنت را داغ کرده و عملیات دوخت را انجام می‌ دهد و با رها کردن پدال ، اقدام به سرد کردن پدال می‌ کند.

مزایای استفاده از دستگاه دوخت پلاستیک

دستگاه پرس پلاستیک با استفاده از حرارت می‌تواند لبه های بسته های پلاستیکی را به هم بدوزد. در این شرایط محصول بدون مشکل بسته بندی می‌شود و طول عمر بیشتری خواهد داشت. محصولات غیرخوراکی که به این شکل نیز بسته بندی می‌شوند دارای محافظت بیشتری خواهند بود.

مدل های مختلفی از دستگاه دوخت پلاستیک در بازار موجود است. این تنوع موجود موجب می شود شما بتوانید بهترین دستگاه را با توجه به نیاز خود تهیه نمایید.

بیشتر مدل های موجود در بازار می توانند محصولات مختلفی را بسته بندی کنند. بدین ترتیب شما با خرید یک مدل دستگاه دوخت نایلون می توانید به راحتی بسته بندی چندین محصول متنوع را انجام دهید.

این دستگاه های پرس پلاستیک در مدل های دستی و اتوماتیک به شکلی طراحی شده اند که مصرف انرژی پایینی داشته باشند. دستگاه های پرس نایلون از نیروی برق برای ایجاد حرارت استفاده می کنند. المنت های دستگاه از مدل های کم مصرف استفاده می کنند تا بتوانند هزینه های کارگاه های صنعتی را کاهش دهند و استفاده از دستگاه پرس پلاستیک را از نظر اقتصادی به صرفه کنند.

4 نکته‌ی بسیار مهم قبل از خرید دستگاه دوخت پلاستیک

دوخت پلاستیک رومیزی با پدال 1

اگر برای بسته بندی محصول تولیدی خود دستگاه دوخت پلاستیک را انتخاب کرده‌ اید ولی هنوز برای خرید شک دارید و مطمئن نیستید کدام مدل برای شما مناسب است و قبل از خرید باید به چه مشخصاتی توجه کنید ، این متن را تا انتها دنبال کنید.

دستگاه دوخت پلاستیک یکی از بهترین و مناسب‌ ترین دستگاه‌های بسته بندی برای مواد غذایی است. با استفاده از این دستگاه که با حرارت لبه‌های کیسه‌ های پلاستیک را به هم می‌چسباند ، محصول مورد نظر به خوبی در مقابل هر آلودگی محافظت می‌شود و سالم می‌ ماند.

اما خریداران معمولا قبل از خرید این دستگاه سوالات زیادی درباره‌ی نوع دوخت ، ابعاد پاکت ، ابعاد دوخت و… برایشان پیش می‌آید، با ما همراه باشید تا مهم‌ ترین نکاتی را که پیش از خرید دستگاه دوخت پلاستیک باید به آن توجه کنید مرور کنیم.

۱. نوع دستگاه دوخت پلاستیک

همان طور که می‌ دانید دستگاه دوخت نایلون و پلاستیک در ۳ نوع رومیزی (دستی) ، ریلی و پدالی تولید می‌ شوند که هر کدام برای بسته بندی محصولات مشخص و در ظرفیت‌ های معینی کاربرد دارند.

دستگاه دوخت رومیزی

همان طور که از اسم این دستگاه مشخص است ، ابعاد کوچکی دارد و برای انواع فروشگاه‌ ها ، مغازه‌ ها ، کارگاه‌ های کوچک و حتی منازل بسیار مناسب است.

این دستگاه که با نام دستگاه پرس پلاستیک نیز شناخته می‌شود ، به طور دستی عمل می‌کند. با قرار دادن لبه‌ های کیسه‌ی محصول بین دستگاه و فشردن اهرم ، لبه‌های نایلون به وسیله‌ی حرارت به هم می‌ چسبند و محصول شما بسته بندی می‌ شود.

دستگاه دوخت ریلی

دوخت پلاستیک ریلی که در دو نوع افقی و عمودی تولید می‌ شود هم برای کارگاه‌ های کوچک با ظرفیت تولید کم مناسب است و هم برای کارگاه‌ های بزرگ با ظرفیت تولید بالا.

این دستگاه با نام دستگاه دوخت غلطکی نیز شناخته می‌ شود و نوع دوخت آن ساده با یک خط دوخت است.

دستگاه دوخت پدالی

دستگاه دوخت پلاستیک پدالی بیشتر صنعتی است و برای فعالیت‌ های کارگاهی کاربرد دارد و معمولا برای بسته بندی محصولات با وزن بالا و کیسه‌ های بزرگ از دستگاه دوخت پدالی استفاده می‌ شود.

قدرت دوخت بالا و نداشتن محدودیت در عرض دوخت از مزایای دستگاه دوخت پدالی است.

برای بسته بندی مایعاتی مانند آبمیوه‌ هایی که در پاکت‌ های آلومینیومی بسته بندی می‌ شوند ، از دستگاه دوخت پدالی دو فک استفاده می‌ شود.

۲. عرض دوخت دستگاه دوخت پلاستیک

هر کدام از انواع دستگاه‌ های دوخت پلاستیک توانایی دوخت با عرض مشخصی را دارند و یکی از مهم‌ ترین نکات قبل از خرید، توجه به عرض دوخت دستگاه است. منظور از عرض دوخت ، اندازۀ پهنای دوختی‌ است که دستگاه انجام می‌ دهد.

این مورد در استحکام بسته بندی و نگهداری و حفاظت از محصول نقش مهمی دارد.

قبل از خرید دستگاه دوخت رومیزی باید مطابق با محصولی که قرار است بسته بندی کنید ، دستگاه با عرض دوخت مناسب را انتخاب کنید.

انواع دستگاه دوخت رومیزی با عرض دوخت ۲ میلی‌ متر ، ۵ میلی‌ متر و ۸ میلی‌ متر ساخته می‌ شوند که باید با توجه به نوع محصول خود دستگاه مناسب را انتخاب کنید. عرض دهانه‌ی پامت نیز می‌ تواند از ۲۰ تا ۱۰۰ سانتی متر متغیر باشد.

دستگاه دوخت پدالی هیچ محدودیتی در عرض دوخت ندارد.

دستگاه دوخت ریلی نیز محدودیتی برای عرض دوخت ندارد ولی معمولا با عرض دوخت ۸ تا ۱۰ میلی‌متر ساخته و تولید می‌ شود.

۳. وزن محصول

همان گونه که قبلا اشاره کردیم توجه به نوع محصولی که قرار است بسته بندی کنید ، در انتخاب این دستگاه بسیار تاثیر گذار است.

اگر بدون توجه به وزن محصول دستگاهی را انتخاب کنید ممکن است در آینده با مشکلی همچون باز شدن سریع بسته بندی مواجه شوید.

دستگاه دوخت رومیزی معمولا برای بسته بندی محصولات با وزن کمتر از ۵ کیلو گرم کاربرد دارد و برای بسته بندی محصولاتی که از ۵ کیلو گرم سنگین‌ تر هستند ، بهتر است دستگاه دوخت ریلی یا پدالی را انتخاب کنید.

۴. قابلیت نصب تاریخ زن

اگر ظرفیت تولید شما خیلی کم نیست و فعالیت کارگاهی دارید ، به یک دستگاه تاریخ زن برای ثبت اطلاعات محصول مانند قیمت ، تاریخ تولید ، انقضا ، برند و … نیاز خواهید داشت.

در صورت انتخاب دستگاه دوخت پلاستیک ریلی یا پدالی ، با توجه به اینکه این دستگاه‌ ها قابلیت نصب تاریخ زن را دارند ، می‌ توانید روی آن ها این دستگاه را نصب کنید و با سرعت بالا انواع اطلاعات و مشخصات محصول را روی بسته بندی آن ثبت کنید.

بررسی ویژگی های فنی مدل های مختلف

تعداد خط دوخت:

تعداد خطوط دوخت دستگاه‌ های دوخت پلاستیک دستی ، تک خط و در مدل ریلی و پدالی ، ۵ خط هستند که این به معنای استحکام دوخت بالاتر در دو مدل آخر است.

جنس دستگاه:

در خصوص جنس دستگاه‌ های دوخت پلاستیک می‌ توان گفت که نوع دستی از آلومینیوم ، نوع ریلی از استیل زنگ نزن یا فولاد رنگی و نوع پدالی از آهن و چدن ساخته می‌ شوند. دستگاه‌ های دوخت پلاستیک صنعت گران با بدنه آلومینیوم و دارای تایمر قابل تنظیم ، از عرض ۱۵ سانت تا ۱۰۰ سانت را شامل می‌ شوند.

نوع برق مصرفی:

تمامی دستگاه‌های پرس نایلون از برق تک فاز استفاده می‌ کنند ؛ اما درجه حرارت قابل تنظیم تنها مختص مدل‌ های ریلی و پدالی بوده که بسته به نوع پلاستیک استفاده شده ، متغیر است.

سرعت دوخت:

سرعت دوخت این دستگاه‌ ها به سرعت اپراتور آن مربوط بوده ولی دستگاه‌ های دوخت پلاستیک ریلی تا حداکثر ۱۶ متر بر دقیقه قابل تنظیم هستند.

قیمت دستگاه دوخت پلاستیک

در این قسمت می‌ خواهیم قیمت دستگاه دوخت پلاستیک و عوامل تأثیر گذار بر آن را بررسی کنیم. قیمت دستگاه پرس نایلون بسته به ابعاد و قابلیت‌ های آن متفاوت است ، این بدان معنی است که مدل دوخت ریلی از مدل دستی گران‌ تر خواهد بود اما هیچ‌ گاه کیفیت را قربانی کیفیت نکنید!

دستگاه‌های پرس پلاستیک عموماً طوری طراحی شده‌ اند که برای عموم مردم قابل استفاده باشند اما در هنگام خرید ، توجه به نوع آن را فراموش نکنید.

در مجموع دستگاه دوخت صنعتی چندین برابر دستگاه دوخت پلاستیک خانگی قیمت دارند ؛ زیرا پیچیدگی و نیز قطعات اولیه بکار رفته در این دستگاه قابل مقایسه با مدل خانگی نبوده و به طبع هزینه تولید بالا تری دارند.

از دیگر پارامتر های تأثیر گذار بر قیمت دستگاه دوخت پلاستیک ، می‌ توان به ضمانت خرید و نیز خدمات پس از فروش معتبر اشاره کرد.

نکته پایانی ، در هنگام خرید دستگاه دوخت پلاستیک حتماً به سایز دوخت مورد نیاز خود دقت کنید. دستگاه‌های دوخت نایلون صنعت گران تمامی سایز های موردنیاز فعالان مانند ۲۰ تا ۴۰ سانتی‌متر و بالاتر را شامل می‌ شوند.

همین الان با استفاده از امکان خرید اینترنتی ، دستگاه دوخت پلاستیک خانگی و یا صنعتی خود را از وب‌ سایت سفارش دهید و از مزایای گارانتی و ماه خدمات پس از فروش نهایت استفاده را ببرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *